BlackMagicWoman -> RE: Anksioznost?? (15.7.2011 22:22:42)
|
pozzz veliki za tebe, nek si ti nama dosla, samo ti kukaj, slobodno ... na pravo si mjesto dosla ... ma, ja se vec dugo kanim da napustim taj posao, mada sad mi nisu napadi bili na prvom mjestu, nego to sto mi se nije isplatilo da radim, a dugo sam radila tu jer nisam htjela da se zatvaram u kucu da ovo ne pojacam ... u pravu si za odmor, treba nam zaista, tako da cu se malo odmoriti, pa u potragu za novim poslom, mada me tu vec hvata prpa sta ce- kako ce biti, ali sve bude i prodje, jbga ... ma, mislim da nijedna od nas ne voli pretrpane plaze ( osim mozda Tare, ludace moje, koja se ne javlja, jer je paksu [sm=hudicek.gif]). Ja sam proslo ljeto sa momkom svaki dan pjesacila vise od 45 min u jednom pravcu, da bih bila na mirnoj plazi ( no dobro, jest da je i bilo dobrog razloga jer je bila nudisticka [sm=jezicek.gif]) ... Eto moja ti, dobro nam dosla, ruznom prilikom, ali, jbga, sve se desava sa razlogom ... Puno srece ti zelim, i svim ostalim, da skupa izfrzimo ove tropske vrucine ... ljubim vass
|
|
|
|