|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
7.8.2011 10:00:30   
mo girl
izgleda da smo samo mi na ovoj temi a gdje nam je sobenko i druge cure,mozda je samo nama loseuser posted image ja evo prebiram po glavi dogadjaje iz proslosti i ono se mucim:e trebala sam ovo uraditi sad bi sve bilo drugacije itd to me cesto izjeda znam da nema smisla raspravljat o proslosti al nikako da se rijesim nerjesenih stvari koje se vise ne mogu rijesiti nego me samo nagrizaju.nadam se jano da si danas malo bolje

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2776
7.8.2011 13:58:00   
koka i po
a zasto kopas po proslosti????
mislis da bi sve bilo drugacije?????ja mislim da nebi...jer ono sto te snaslo obici te nije moglo.jer to je vec odavno odluceno.zato iz svojih iskustava izvuci pouku za dalji zivot.
uvjek postoji nesto za cime covjek zali bilo to draga osoba,postupak koji je svjesno ili nesvjesno uradio.ali za sve uradjeno postoji razlog.barem ja tako mislim.okretati se proslosti znaci ici u rikverc i mozda kriviti sebe za ono sto je proslo.a zamisli.....da smo u svakom periodu zivota rezonovali stvari odlucivali kao sto bi sada gdje bi bila mudrost.covjek se uci na greskama.greske ga prave pravim covjekom.jer ko jednom pogrjesi gresku vise ne pravi.nerjesene stvari ne postoje jer su dio proslosti i samim tim su rjesene.u pozitivnom ili negativnom smislu,svejedno.
prihvati sebe ...i gresnu i bezgresnu....ti si samo covjek a ljudi grijese.uvjek postoji zasto i zato,mada mi to ponekad ne razumijemo.
nije gresnik ko gresku pocini nego onaj koji se poslije greske ne pokaje i ne vidi sta je uradio.
godine nose svoje i svako razdoblje zivota nosi svoje izazove.zato iskoristi ono sto si vec naucila i ne okreci se vise nazad.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2777
7.8.2011 16:02:41   
jana mk
Pusa cure,ma izgleda da samo ja sam na ovoj temi zadnjih dana ,hvala mo girl na pitanju al nazalost ni danas nisam ok ,sva sam pod nekom okupacijom ko da mi neko okupirao mozak samo crnjacima povremeno se kao probudim i kazem ma sta mi je ajde jano probudi se procice te bilo je i gorih dana ,al neide mi uzas ,ja vas ugusih ovih dana al nemam kome i niko me bolje razumio ne bi od vas ,uz sve muke pa i ciklus drugi dan sve mi se strpalo ,upravo pricam s supruga kaze pakuj se pocinji vec sutra stizem odmorim koji dan i krecemo na more gde hoces ,a ja drage moje ko da s marsa pala nit me more raduje nit nista nesto se uzasno osjecam dal su ovo povremene epizode moze li mi neko reci il da se pakujem i pravac kod dr da opet pocinjem iz pocetka i trazim pomoc ,a tako sam se nadala da cu se izvuci ovog puta ...sinoc sam opet kopala po netu i nasla nesto zanimljivo 1 pronasla one flastere o kojima sam link ostavila i vama ,cini mi se zanimljivo poslala sam mail cekam odgovor mozda ih i narucim ,onda 2 sajt pronasla jedne biljne tablete Cosmic Joy se zovu pa i njima se obratila s neka pitanja ,i na kraju sam pronasla ovu stranu http://altermedicina.blogger.ba/,poslala sam mail coveku javicu vam ako imam odgovor,procitajte sve na tom sajtu ,kako skuzih lik je u Tuzli pa bi mozxda nekom od vas bilo lakse i brze stici do njega ,al ako ikako moze pomoci ja bi rado da odem nesmeta me daljina ,mogli bi i ove moje makedonke samnom da se organizujemo ,ajd vi bosanke drage raspitajte se pa javite ako saznate nesto ..mozda nam covjek zaista moze pomoci ,,ja se nadam iskreno ...sve vas ljubim i grlim

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2778
8.8.2011 12:15:18   
mo girl
jano to ti je samo jedna epizoda tako nas sve hvata period da smo lose i jednostavno nestane samo od sebe.iskreno meni doktor nije puno po ogao cak mi je zenska isla na zivce meni je jedin pomogla knjiga panic away i nista drugo.jadaj se ti koliko hoces jer nam je svima tako vjeruj mi.ja sam sinoc isla na veceru i super sam se osjecla al kad smo htjeli prosetat poslje vecere meni se tako mntalo d sam jedva dosla kuci i odma me neka nervoza uhvatila:sta je opet taman sam bila bolje itd vjecna prebiranja po glavi.mene kad uhvati tako jednu vece da mi se manta odma mi se suradan nigdje neide jer me strah da me ne uvati opet,al jedina mi je utjeha da je bilo nsaranseka u veceri i moda mi je tlak opao jer mi se spavalo strasno i jutros mi je nesto mutno.ukljucicu sebi neki film i pokusat se opustiti ,malo meditacije jer mi to nekad pomogne da bi mogla sutra u setnju.eh boze u mene vjecne dileme;dal ce mi se mantati il nece?sad cu pregledat o tom covi sto jano govoris nazalost meni je tuzla pravo daleko 

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2779
8.8.2011 12:25:19   
mo girl
ukratko sma prelistala o njemu da vidim.eh ovako:ja sam isla u sarajevo kod jedne zene bioenergeticarke i mogu ti jano odmah reci da je meni strasno pomogla problem je sto je malo neozbiljna i nezainteresovana jer mislim da je malo ozbiljnija da bi mi super pomogla.tako ako imas negdje u makedoniji a ima sigurno mora biti neki bioenergeticar otidji slobodno.naravno vidi da nije neki sarlatan.mene je to strasno izvuklo iz crnjaka i da ima negdje blize da znam za nekog isla bi redovno vjeruj mi tako mi je bilo kakse kao da svi ti crnjaci i problemi jednostavno  odu iz mene.ja vjerujem u to i isla bih sigurno.al je meni problem sto je moj muz u tome jako cudan:njemu su takvi ljudi prevaranti i prezire sve tako mislim na te vidovnjake,hodze,bioenergeticare itd i jednom smo se tako posvadjali oko toga jos dok smo se zabavljali da je reko da nezeli d cuje za to.tako da sm ti a isla krisom u sarajevo dok je on na poslu i tad sam mogla al sad kad zivimo zajedno neznam kako bi krisom otisla da on ne sazna nema sanse

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2780
8.8.2011 12:28:30   
mo girl
IZVORNA PORUKA: koka i po

mislis da bi sve bilo drugacije?????ja mislim da nebi...jer ono sto te snaslo obici te nije moglo.jer to je vec odavno odluceno.zato iz svojih iskustava izvuci pouku za dalji zivot.
uvjek postoji nesto za cime covjek zali bilo to draga osoba,postupak koji je svjesno ili nesvjesno uradio.ali za sve uradjeno postoji razlog.barem ja tako mislim.okretati se proslosti znaci ici u rikverc i mozda kriviti sebe za ono sto je proslo.a zamisli.....da smo u svakom periodu zivota rezonovali stvari odlucivali kao sto bi sada gdje bi bila mudrost.covjek se uci na greskama.greske ga prave pravim covjekom.jer ko jednom pogrjesi gresku vise ne pravi.nerjesene stvari ne postoje jer su dio proslosti i samim tim su rjesene.u pozitivnom ili negativnom smislu,svejedno.
prihvati sebe ...i gresnu i bezgresnu....ti si samo covjek a ljudi grijese.uvjek postoji zasto i zato,mada mi to ponekad ne razumijemo.
nije gresnik ko gresku pocini nego onaj koji se poslije greske ne pokaje i ne vidi sta je uradio.
godine nose svoje i svako razdoblje zivota nosi svoje izazove.zato iskoristi ono sto si vec naucila i ne okreci se vise nazad.
nemam pojma jednostavno uhvatim sebe kako mislim na tako neke stvari iz proslosti neznam zasto

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2781
8.8.2011 13:59:16   
nadez
Evo i mene mili moi kako ste mi ja evo sada sam se vratila od kod doktora(ginikologa)do sada nalazi su mi ok hvala bogu i to sta ne mogu ostati trudna i oni misle da je od anaksioznost,i tako kako sta kaze doktorica puno mislim o svacega sta ces meni samo proostaje da se nadam da ce proci i ako sam u haosu od ova anaksioznost blokirala mi zivot skroz ocu da zivim kao svi normalni ljudiuser posted image puno pozdrava ljubim vas

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2782
8.8.2011 16:05:50   
mo girl
draga nadez potpuno te razumjem i ja sam u istoj situaciji sto se tice trudnoce tj.nikako da vise zatrudnim i vjerujem da i psiha ima puno utjecaja na nas
jano jesil zivauser posted image kakvo je danas stanje

< Poruku je uredio mo girl -- 8.8.2011 16:06:45 >

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 2783
8.8.2011 16:23:40   
jana mk
Pusa cure moje ,kod nas vrucina uzas ,ja sam sinoc puno razmisljala o mom stanju ,ja sam to strah od padanja od bolesti malo pomalo izbila iz glavu ,mene najvise muci taj strah od depru i samopovredjivanja to je uzas ko osjetio nije nemoze te razumjet ,mucis sebe pitanjima i podpitanjima sta ako se sam....,sta ce onda moje djete svi ce na njega prstom da mu se majka .....,ma poludim od straha ,al malo sam sinoc dala sebi volju kazem pa ajd ako upadnem u depru upadnem sad ima i za to ljecnika i ljhekova nit sam prva nit poslednja valjda cu se izvuci ,imam ja zasta zivjet i nastavit zivot dalje ,kako je bog reko neko tako bude nemogu protiv toga sta mi on sudio kroz moj zivot ,pokusam se sabrati i nemislit na te gluposte nije lako al borim se ko lav ,danas idem na put ,namjerno cu krenut da promjenim malo okolinu na kratko vracam se za dva dana ,onda malo more il Ohrid da opustim psihu,i namjeravam od jeseni da udjem u poslu da pokusam da radim poso gde ima puno ljudi da se uklapam i da sto manje imam vremena za razmisljat na ove glupostarije,nadam se da ce mi to pomoci jer mnogima je pomoglo ,znam konkretna dva primjera koja su zaposljenjem resili jako dobro svoje lose psihicko stanje,i te iste osobe mi iz njihovog iskustva kazu da cu se preporodit kad bi krenula na posao,znam da lako biti nece al moramo i dat nesta od sebe ,pokusacu da se izborim jer zaista imam volju i zelju da se rjesim ovog stanja ,2 god pune mi sav zivot poremetilo ..neka je samo dragi bog uzmene i sve nas pa ce sve ovo za nas jednog dana bit ko los san ...sve vas ljubim i grlim

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2784
8.8.2011 17:32:57   
dana123
Bravo Jana svaka čast.Da ti iskreno kažem i kod mene su bile takve misli da me to strašno proganjalo al sad se smirilo.A što se tiče posla sigurno će ti pomoći jer ja dok sam radila nisam imala vremena razmišljat o glupostima .

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2785
8.8.2011 20:01:41   
medvedd
Da li mozes da mi posaljes panic away na jamilicjelena@gmail.com?   Hvala

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2786
8.8.2011 22:40:21   
mo girl
ja sam je kupila od nekog tipa iz jablanice on je preveo na nas jeziki poslao mi je postom.a imas na netu stranicu panic away od joe barry i oni ti salju mejlove al na engleskom i to ti je skracena verzija knjige a mislim i da je mozes kupiti od njih ,meni je stvarni pomogla jer sam jedino uz nju shvatila sta mi je a ima i dosta mentalnih vjezbi za oslobadjanje od stresa itd stvarno je spas.

(odgovor članu medvedd)
Neposredna veza do poruke: 2787
8.8.2011 23:18:53   
jaca76
Mo girl,jesi li ti ikad snimila vratne prsljenove i krvne sudove da vidis da kod tebe nije u pitanju slaba cirkulacija,kad ti se stalno manta,moguce da je to razlog,mnogi su ne znajuci zapali radi toga u anksiozno stanje.
Jana,bezpotrebno strahujes,nema govora da ces uraditi bilo sta sebi niti kome drugom,lkakve su sve strahote prezivili ljudi u ratu,pa evo ih normalni,danas sam pricala sa zenom koja je izgubila djecu,bila u logoru i svasta nesto,pila sakama apaurine i dan danas je na zoloftu al je ipak normalna i nikad ne bi na njoj ista primjetio...nas treba samo isamarat,nista vise.Anksiozna si i samo malkice tuzna da ne kazem depresivna,trzni se malo,nije to nista strasno kako si ti umislila.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2788
8.8.2011 23:24:44   
Daj daj
http://www.sendspace.com/file/nnqknu

PASWORD: panicaway613

Evo knjiga nadam se da je uspjelo user posted image

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2789
9.8.2011 9:36:06   
mo girl
IZVORNA PORUKA: jaca76

Mo girl,jesi li ti ikad snimila vratne prsljenove i krvne sudove da vidis da kod tebe nije u pitanju slaba cirkulacija,kad ti se stalno manta,moguce da je to razlog,mnogi su ne znajuci zapali radi toga u anksiozno stanje.
Jana,bezpotrebno strahujes,nema govora da ces uraditi bilo sta sebi niti kome drugom,lkakve su sve strahote prezivili ljudi u ratu,pa evo ih normalni,danas sam pricala sa zenom koja je izgubila djecu,bila u logoru i svasta nesto,pila sakama apaurine i dan danas je na zoloftu al je ipak normalna i nikad ne bi na njoj ista primjetio...nas treba samo isamarat,nista vise.Anksiozna si i samo malkice tuzna da ne kazem depresivna,trzni se malo,nije to nista strasno kako si ti umislila.
ma snimala sam i radiolog mi je rekao da je spondiloza al kad sam dosla na fizijatriju doktor mi je rekao da je po njemu sve u redu i neurolog mi je rekao da on ne vidi nista neuobicajeno tako da ti za to izgleda ba nemam rjesenje jer gdje god sam bila svi su mi rekli drugacije,samo kazu radi vjezbe i to j to,ma nidje veze

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2790
9.8.2011 18:39:15   
jaca76

IZVORNA PORUKA: mo girl

IZVORNA PORUKA: jaca76

ma snimala sam i radiolog mi je rekao da je spondiloza al kad sam dosla na fizijatriju doktor mi je rekao da je po njemu sve u redu i neurolog mi je rekao da on ne vidi nista neuobicajeno tako da ti za to izgleda ba nemam rjesenje jer gdje god sam bila svi su mi rekli drugacije,samo kazu radi vjezbe i to j to,ma nidje veze

jesi li radila color dopler krvnih sudova? ma boli njih briga draga moja,po njima to nista nije strasno,a sto tebi stvara probleme,jer ako nema dovoljno protoka krvi onda bi trebala piti nesto za cirkulaciju da ti se ne manta...ma probaj,uzmi aspirin svaki dan po jedan,pa da vidis hoce li ti biti bolje.pozz

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2791
9.8.2011 21:23:17   
sobenko
Evo i ja da se javim nakon duge pauze,bila sam malo odustala od pisanja jer mi je bilo dooosta bolje pa sam kontala ako ne citam i ne pisem nista mozda cu zaboraviti,medjutim evo vec 3 dana sam prilicno lose,imala ruzan san i opet jovo na novo,strah,strah,strah,jano mk razumijem te u potpunosti i kod mene su slicni problemi :(... Ovaj link sto si postavila za Tuzlu nesto ja ne mogu da otvorim a rado bih se raspitala,jer ja zivim u Tuzli,pa daj mi ti onda napisi informacije u privatnoj poruci kako bih se ja ovih dana raspitala :))) eto ljubim vas cure i izgleda ove promjene vremena na nas djeluju :S ali proci ce to :)))

Napravite prvi korak vjerujuci. Ne morate da vidite cijelo stepeniste. Samo napravite prvi korak.

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2792
9.8.2011 21:34:38   
sobenko
Evo uspjela sam ipak otvoriti,za ovog gospodina nisam nikada cula ali cu se rado raspitati pa eto cim sta saznam javit cu vam,... nego ja bih s vama podijelila jedan link http://amica-educa.com.ba/nei.html ja cu uskoro ici da si probam pomoci ovom metodom,pa eto ko je zainteresovan nek malo procita i ja cu vam naravno javiti rezultat cim zavrsim :)) i cula sam za metodu ispisivanja svih emocija i koje nas ljute,i kojih se bojimo,koje nas raduju,apsolutno sve nase osjecaje treba da ispisemo na papir,kada ih ispisemo treba da se zahvalimo sto su bili tu i da taj list s osjecajima zapalimo... pa pokusajte,ja cu veceras da pokusam,nista ne kosta :)))

Napravite prvi korak vjerujuci. Ne morate da vidite cijelo stepeniste. Samo napravite prvi korak.

(odgovor članu sobenko)
Neposredna veza do poruke: 2793
9.8.2011 21:47:49   
ivanai
pozdrav cure moje dase i ja javim citam vas stalno al mi se neda uvjek pisati user posted image kod mene stanje standardno dan dobro dan lose i tako u krug. ovih dana mi stize ciklus pa se i nervoza i aksioznost pojacala. nadez nebi date obeshrabrujem al koji doktor je tebi mogao reci na osnovu jednog pregleda daje sve uredu dabi se moglo reci daje sve uredu treba dase uradi mnogo pretraga ja sam skoro citavu prvu godinu provela radeci razne pretrage dok nije ustanovljen problem. nego draga moja samo zelim dati kazem da treba navrijeme da krenes sa svim pretragama ako uopste postoji problem da bi ga sto prije uspjela rijesaiti. mo girl mislim da smo ja i ti jako slicne u mnogim tvojim recenicama vidim sebe kao dasam ih ja pisala. jano nedaj se bice bolje jase uvjek drzim one izreke" sve prolazi i ovo ce proci, nijedna muka nije do vjeka". ljubim vas sve user posted image

(odgovor članu sobenko)
Neposredna veza do poruke: 2794
10.8.2011 15:28:00   
sreća35
Mnogo pozzz za sve moje heroine....Jano moje makedonće ništa se ne brini znaš da krize budu i prođu znaš da smo vrlo slične simptomi gotovo isti sve to sam prošla i sada prolazim to ti je samo ank...ništa ti meni ne brini....mnogo pusicaaa za sve....

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2795
10.8.2011 16:19:27   
mo girl
IZVORNA PORUKA: ivanai

pozdrav cure moje dase i ja javim citam vas stalno al mi se neda uvjek pisati user posted image kod mene stanje standardno dan dobro dan lose i tako u krug. ovih dana mi stize ciklus pa se i nervoza i aksioznost pojacala. nadez nebi date obeshrabrujem al koji doktor je tebi mogao reci na osnovu jednog pregleda daje sve uredu dabi se moglo reci daje sve uredu treba dase uradi mnogo pretraga ja sam skoro citavu prvu godinu provela radeci razne pretrage dok nije ustanovljen problem. nego draga moja samo zelim dati kazem da treba navrijeme da krenes sa svim pretragama ako uopste postoji problem da bi ga sto prije uspjela rijesaiti. mo girl mislim da smo ja i ti jako slicne u mnogim tvojim recenicama vidim sebe kao dasam ih ja pisala. jano nedaj se bice bolje jase uvjek drzim one izreke" sve prolazi i ovo ce proci, nijedna muka nije do vjeka". ljubim vas sve user posted image
hajde vala da imam i ja nekome slicnauser posted image user posted image a sto se tice tih vratnih zila jesam draga snimala sam i color dopler i rekli su mi da mi je cirkulacija ok al su mi kao preventivno dali neke skupe tablete za cirkulaciju i kad sam ih popila nisam mogla hodat koliko mi je krv udarila u glavu katastrofa ziva i pila sam ginko forte al mi takve tablete cine jos vise losega.ma ja sam poseban slucaj majkemi nema ovakve na dunjalukuuser posted image juce mi se nesto bas mantalo al sam uspjela odsetati dobra 2 sata i jutros sam isla na frizuru iako sam mislila da necu moc pa se odmah bolje osjecam psihicki iako me juce mucio neki strah od mantanja cjelo jutro.malo mi je mutno u glavi neki pritisak al mislim da je to u mene vezano za tlak jer mi je cesto povisen.ettoi tlak sam dobila od ovog sranjauser posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2796
10.8.2011 16:25:20   
mo girl
ja sam bila super u zadnje vrijeme al me nesto zadnjih par dana muci malo sve nesto pa me strah da mi se nevrai ono stanje od prije.mene nije strah od tog samopovredjivanja mene je strah da mi se ne vrai onoprvobitno stanje tuge i zatvorenosti u kucu to mi je najveca fobija to ja zovem mracno razdoblje i ono mi nekako vazda visi u zraku kao potencijalna prijetnja.ima jedna cura upoznala sam je preko posla i ispostvilo se da zivimo blizu zenska ima iste probleme kao i ja i jedna drugu zovemo:hej mantalice moja kako si?hahaha meni odmah bude lakse kad znam da nism jedina 

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2797
10.8.2011 17:10:50   
biba26
Bok drage moje!!! Čitam vas dosta dugo, nova sam ovdje i želim s vama podijeliti svoje iskustvo. Naime, moji problemi su počeli od ovog proljeća (3.mjesec), najprije kao tjeskobnost, ponekad napadi panike, brige i strahovi non-stop za bližnje. Završila sam fakultet, al nažalost nemam posao i to me dosta muči, imam divnu obitelj i divnog partnera, želimo jako dijete i on i ja, ali kad god krene razgovor o tome ja nikad nisam spremna, uvijek je prisutna zabrinutost i ogroman strah. I nešto najgore što me muči od početka 6.mjeseca (otkad sam ostala bez posla) jesu užasne crne, proganjajuće, crne misli da ću si nešto napravit, da će nedaj Bože skočit s balkona ili se bacit pred kamion, dok sam bila na moru u 7. mjesecu te misli su nestale, sad su se evo opet vratile., tada me bilo pak strah da ću dobit infarkt ako se budem previše kupala. Radila sam krvnu sliku, tlak i ekg, sve savršeno.  Molim vas pomozite mi kako se rješit tih užasnih ponavljajućih misli, jer ne želim to napravit nipošto, želim biti normalna  i uživat u životu. Molim za savjet drage moje. Veliki pozdrav svima!!! user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2798
10.8.2011 17:48:47   
jana mk
Pusa cure moje,evo vama Janu natrag hahaha,stanje za plakanje da se ne ponavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,horor misli uzas ,malo se sabirem al opet nisam sva ok ,jbg ovo mi preslo u naviku hihihihi,stigla mi moja druga polovina malo setnje malo ljepih rjeci ,malo kupovina malo planova stalna zauzetost oko pitanju gde na odmor ,nikako da finisiram lokaciju sve menjam ,ja ovde hocu mala onde suprug trece al ja imam glavnu rjec user posted image user posted image a ja se stalno premisljam ,malo sam zauzeta pa skrenula misli t.j crnjaka borim se da ih ignorisem,sad mila moja BIBA 26 dobro nam ti dosla u nas svet poremeceni hihihihihi salim se draga nista se ti duso nebrigaj ,ako bi vratila unazad ovaj forum o sve nas koji smo ovde citala bi isto to sto si ti pisala o sebi mila biba ,sve mi ovde il smo imali il jos uvjek imamo u sebi to je ta prokleta anksioznost ,druzi se snama uvjek kad imas prilike bice ti puno bolje ovo ti pisem iz mog vlastitog iskustva ,ovde su sve zene predivne i jako pomazemo jedna drugoj ,samo mi najvise krivo sto nikako da svi ukapiramo da se mi uzivo trebamo i tekako upoznat ,ja bi jako voljela da vas sve uzivo imam za prijatelja jer zaista s vama djelim ono sto ni s mojim najboljim prijateljima nepricam ,pa odtamo i ta moja zelja za upoznavanje ,a ljeto je bilo predivno za tako nesta bar svi mozemo da izdvojimo neki vikend i provedemo ga bilo gde na okupu ,steta sto nemisle svi ko ja :(user posted image user posted image ali ipak ja vas sve ljubim i grlim ....VE SAKAM SITE

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 2799
10.8.2011 19:28:33   
mo girl
stvarno i ja mislim da bi bilo lijepo kad bi se i uzivo znale jer je sigurno lakse kad pricas nego kad pises ovako.kamo srece da zivimo blize.e draga bibo dobro nam ti dosla i nemoj se stiditi nicega sve mi to znamo zato slobodno pricaj.za pocetak otidji par postova unazad i nadji onaj link o knjizi panic away pa procitaj je.kad shvatis sto ti se to desava e onda ti pocinje borba prava,imamo ti mi puno savjeta i nacina kako smanjiti svu tu napetost svak ce ti sigurno reci svoj e nacine.samo razgovorom ces saznati puno caka za pomoc sebi vjeruj mi ja kad nedobijem neki konkretan dgovor od doktora fino na internet i saznam detaljno sve sto me zanima tako i ti malo pretrazi imas dobru stranicu ANKSIOZNOST.NET i tu ti je ukratko sve sto moras znati na poetak

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *