ladyblue RR
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: mama_alma Znači glavu na panj bih stavila, da je direktorica Mirjana kazala da je u ponedjeljak bio obrok makaroni sa jajima zapečeni, a utorak špinat, otkud sad grašak, ik odkud sad makarone u utorak, Allah selamet i još nešto, jel nužno da je ručak uzrok, možda je oid doručka ili od užine krenulo, hajd znaj, možda hrana nije, možda je neko drugi kliconoša, kako god, vjerujem da će na kraju roditelji ovo istjerati na čistac, jer od ovih iz Vrtića, inspekcije&CO ne očekujem da ovo istjeraju na vidjelo, P.S: Rita, jel i tvoja curka u ovoj grupi djece, brzo ozdravljenje želim, Ne stavljaj glavu na panj, juče žena fino rekla, izjava za dnevnik kantonalne televizije. eto, ti, mislim dementna sam u zadnji vakat pa ne znam jesam li nešto čula ili usnila, pa rekoh da se ogradim, al srećom imam vas, pa mi sačuvaste glavu, hahahah, znači ipak sam dobro čula, jer znam da sam se čudila, ne znam gdje bi više moglo biti salmonene u ovim makaronima ili u špinatu u utorak su imali zapečene makarone sa pavlakom i jajima. moja pretpostavka je da se jaja nisu dovoljno "zapekla" da bi bila termički obrađena. meni je žao sve dječice ali na žalost ovo je nešto što se teško može spriječiti. svaka od nas može kući dati djetetu jaje koje ima salmonelu i napraviti problem.