RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (11.10.2013 8:16:14)

e super hvala ti. Ja sam u svoje doba isla u taj vrtic, al' ne mogu se sjetiti kako se zvao. Nadam se da imaju i jaslice...

teacher75 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (11.10.2013 18:16:27)

IZVORNA PORUKA: djoisa

IZVORNA PORUKA: dambolina

zna li neko kako se zove vrtic u sklopu JU Djeca Sarajeva onaj na grbavici, preko puta OS Isa beg ishakovic? I da li tu imaju jaslice?

Masnica, mislim da imaju

imaju al je guzva velika u jaslicama

sanelaceca -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (18.10.2013 22:40:07)

caooo,ima li neko da ide u djeciji grad,djeca sa dvije god?

scarlett -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (18.10.2013 23:45:34)

Mom sinčeku su 4 godine, ali smo sada već treću godinu u DG. Ako treba neka info, tu smo [sm=smiley1.gif]

zumbulcica -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (19.10.2013 7:29:35)

IZVORNA PORUKA: sanelaceca

caooo,ima li neko da ide u djeciji grad,djeca sa dvije god?

Ide moja cura,grupa 2-3 god.[sm=smiley1.gif]

Dalil@ -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.10.2013 18:11:45)

Treba mi info. Je li neka od mama djece iz Djecijeg grada ikada prebacivala dijete iz grupe u grupu (ista dobna grupa samo druga odgajateljica)? Je li to uopce moguce?

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.10.2013 8:39:22)

IZVORNA PORUKA: teacher75

zna li neko kako se zove vrtic u sklopu JU Djeca Sarajeva onaj na grbavici, preko puta OS Isa beg ishakovic? I da li tu imaju jaslice?

Masnica, mislim da imaju

Masnica, mislim da imaju

joj svugdje je guzva u jaslicama to je cudo jedno... ne treba nam jos, al se pripremam. Znam da jaslice ima jos vrtic skenderija i djeciji grad. Gdje jos imaju jaslice? Zna li neko?

AnLu -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.10.2013 8:47:15)

Ja znam da ima u aprilskim cvjetovima,kekecu, mislim da ima i u vrticu zvoncic na pofalicima.

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (22.10.2013 8:52:21)

Super, hvala puno!

scarlett -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (23.10.2013 0:16:47)

IZVORNA PORUKA: Dalil@

Treba mi info. Je li neka od mama djece iz Djecijeg grada ikada prebacivala dijete iz grupe u grupu (ista dobna grupa samo druga odgajateljica)? Je li to uopce moguce?

Koliko je meni poznato u dobnoj skupini moga sina je uvijek bila samo jedna grupa.

leona81 -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (23.10.2013 1:11:11)

zna li neko kada ce biti zavrsen vrtic u Luzanima?

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (28.10.2013 22:10:46)

da li vi primjećujete koliko je jaka hrana koju djeca jedu u vrtićima.....ja to vidim po stolici mog malog...o miomirisima da i ne govorim......siperi se jedva otkuhaju,iz nekog tamo puta........[sm=zmeden.gif]
kao da je puno začina.....
od moje hrane i variva koje mu spremam nikad nije imao ovakve stolice....primjećujem i češće crvenilo oko spolovila i guze.......kao da ga nagriza.....[sm=smiley13.gif]

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (28.10.2013 22:15:25)

Nisam primjetila...doduse, moja slabo sta i pojede u vrticu, par zalogaja kuhanog, a namaze jede. Mislim da crvenilo oko guze nije od hrane vec ga tete ne operu poslije velike nuzde, mislim da prebrisu maramicama. Meni se jednom desilo da je mala kakila u vrticu i malo joj se giuza zacrvenila i na gacicama je ostao mali trag kake

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (28.10.2013 22:18:45)

moj je u grupi s bebama,jede čim ga pitaju.......ne bira...uvijek je čist ,nema tragova na pelenama.......[sm=smiley13.gif]
može li biti da je hrana različita od objekta do objekta.....[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]
i nije uvijek crven,samo nakon određenih variva....ali ne mogu da upratim......[sm=zmeden.gif]

ninuska -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (28.10.2013 22:30:30)

I moja je u jaslickoj grupi :). Samo sto ne da tetama da je hrane pa ona sam uzme koliko zeli. Vidi, jelovnik je isti za sve vrtice, e, sad, kuharice su razlicite, pa moguce da negdje stave vise zacina. mada, ne vjerujem, jer koliko sam shvatila bas paze na prehranu narocito ovih mladjih[sm=zmeden.gif]. Pitaj svakidan jel kakio pa kuci kad dodjes vidjeces guzu. Ako nije to onda je hrana, jer ne znam sta bi drugo moglo biti

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (28.10.2013 22:36:47)

svaki dan kaki tamo........pitat ću baš jednom za hranu.....ama baš čudan miris,vjeruješ da mu majčica zna smrditi kao da se sušila iznad lonca s kuhanjem......hvala ti......[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

AnLu -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (28.10.2013 23:40:04)

Moja kcerka nije u jaslicama, ali vidim promjene na stolici kako je krenula u vrtic, ruzno receno ali hrana im ima neki cudan smek, ali valjda kao i svaka hrana koja se djuture pravi tipa i bolnice i slicno.

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.10.2013 9:06:12)

koliko ja znam, postojisamo jedna centralna kuhinja i ona je u djecijem gradu i iz nje se raznosi hrana po ostalim objektima. Ili se nesto promijenilo?

zumbulcica -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.10.2013 9:49:20)

IZVORNA PORUKA: bebaa

svaki dan kaki tamo........pitat ću baš jednom za hranu.....ama baš čudan miris,vjeruješ da mu majčica zna smrditi kao da se sušila iznad lonca s kuhanjem......hvala ti......[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

[sm=smiley36.gif] ja mislila moje dijete salju da ljusti krompir za kaznu[sm=smiley36.gif], odjeca joj smrdi na luk i na varivo ko da je vazdan kuhala[sm=jezicek.gif]

zumbulcica -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.10.2013 9:50:46)

Beboo jel ti sincek ide u djeciji grad ?

dambolina -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.10.2013 10:01:23)

Pa ima ovo smisla ako djeca idu u djeciji grab, bas zbog te centralne kuhinje. Jos im je trpezarija tik uz kuhinju.

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

[sm=smiley36.gif] ja mislila moje dijete salju da ljusti krompir za kaznu[sm=smiley36.gif], odjeca joj smrdi na luk i na varivo ko da je vazdan kuhala[sm=jezicek.gif]

Pikapolonica -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.10.2013 10:02:00)

IZVORNA PORUKA: leona81

zna li neko kada ce biti zavrsen vrtic u Luzanima?

Jucer je bilo u novinama da bi trebali zavrsiti radove cini mi se do 10. novembra.

ladyblue RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.10.2013 10:16:10)

IZVORNA PORUKA: AnLu

Moja kcerka nije u jaslicama, ali vidim promjene na stolici kako je krenula u vrtic, ruzno receno ali hrana im ima neki cudan smek, ali valjda kao i svaka hrana koja se djuture pravi tipa i bolnice i slicno.

pa normalno. to je tzv. "kazanska" hrana.

ladyblue RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.10.2013 10:19:06)

moj je u grupi s bebama,jede čim ga pitaju.......ne bira...uvijek je čist ,nema tragova na pelenama.......[sm=smiley13.gif]
može li biti da je hrana različita od objekta do objekta.....[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]
i nije uvijek crven,samo nakon određenih variva....ali ne mogu da upratim......[sm=zmeden.gif]

bebo, nije različita hrana. sve se kuha u centralnoj kuhinji i razvozi po vrtićima. i da, stolica će mu uvijek biti drugačija jer nije to ni blizu hrane koju jede kući. to ke "kazanska" hrana. nema ona začine. čak je i neslana prilično.

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.10.2013 22:09:14)

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Beboo jel ti sincek ide u djeciji grad ?

da........ali boravi isključivo u sobi i ne dolazi u dodir sa trpezarijom u kojoj se poprilično osjeti hrana.....[sm=smiley13.gif]

LB...a ja kontala to kao jača hrana od moje.....[sm=zmeden.gif]imam dojam da u toj hrani ima 50% luka.......[sm=smiley11.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>