|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2013 22:42:47   
micikae
Dobro vece,Nova86,ja sam citala od ovih djevojaka na forumu za Endometeijum da svaki dan treba piti po casu piva bezalkoholnog i jesti sto vise ananasa svjezeg,a i ja sam to jela kad sam isla u postupak davno eto tako pozz i srecno. A mislim da je i o tom pisala marija s i ostale cure

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3951
7.6.2013 22:56:43   
Ines80

IZVORNA PORUKA: Nova 86

Dame moje ima li neka savjet sta da uzimam da mi se endometrijum podeblja? user posted image

Nova 86 pokusaj sa tabletama ginko biloba.One su na biljnoj bazi i ne mogu ti skoditi.Ja sam u proslom postupku imala endometrij 13 mm.Pila sam ga mjesec dana prije postupka i u toku postupka.To sam procitala na internetu i uspjelo je, mada vantjelesna nije.Pozdrav!

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3952
7.6.2013 23:02:50   
Nova 86
Micikae hvala ti na odgovoru,ali ananas,pivo i cveklu koristim vec neko vrijeme,ali izgleda da slabo djeluje.user posted image Ines 80 hvala ti za savjet.Nadam se da nije kasno,jer za 7dana bih trebala imati apiraciju.

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 3953
7.6.2013 23:06:26   
toncica
Nova 86 mila moja koji ti je dan od terapije. Za endometrijum ti je rekla i micikae , dobar je svjezi ananas, pivo i cvekla . Meni je jedan DR rekao da su dobre lanene sjemenke sa jogurtom. Kad ides opet na UZ.
Javi se da znam kako napredujes. Jesi li yi na dugom ili kratkom protokolu user posted image
Mila zelim ti srecu i sto vise folikula user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3954
7.6.2013 23:47:55   
Nova 86
Toncice draga danas mi je 9dan terapije.Sve to koristim,cak i laneno sjeme odavno upraznjavam 1kaskicu ujutru natopljenu u vodi ili sa muslijem iako nisam znala da i one mogu da pomognu.Sad imam UZ u nedelju,pa cu vidjeti kako napreduje.Doktorica se nada da bi mogla u cetvrtak biti spremna.Ja sam u dugom protokolu dekapeptil i menopur.Dosadilo mi je vise ovo bocanje.I ja sebi zelim srecu,kao i svima vama i da se sto prije rijesimo ove agonije.Koliko sam se psihicki dobro drzala u ovom II postupku,sad sto sam bliza aspiraciji imam strah koji nisam imala u I post.Valjda i ovi silini hormoni cine svoje. Ljubim vas!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3955
9.6.2013 11:13:20   
toncica
Nova 86 mila moja samo opusteno i nemoj se sikirati i nervirati koliko je to moguce. Sve te u potpunosti razumijem sve sam to prosla . Bice to sve dobro vidjeces . Javni nam se kad dodjes sa UZ da vidimo kako si prosla .
I ja se nadam draga moja da ce nam se ova agonija jednom zavrsiti, hoce sigurna sam, samo nekome prije nekome kasnije .
Svim zenicama koje su u postupku zelim puno srece i naravno da svima uspije.
Sve vas volim i ljubim user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3956
9.6.2013 11:38:13   
VTO pacijentica
Evo me, drage moje, sa vestima! Aspiracija mi je u utorak, veceras primam stop injekciju. Dr kaze da ce biti nekih 6 j.c. a inace su mi folikuli jutros jedan od 18.5 mm, tri od 17.5 mm, dva od 16 mm, i po jedan od 15 mm, 13 mm i 10 mm. Endometrijum mi je 13.4, dr mi je delovala bas prijatno iznenadjena njegovom debljinom.

Toncice, draga, hvala ti na lepim zeljama, puno mi znace!

Nova 86, ja sam svako jutro tamo bla oko 8:15-8:45, folikulometrija i terapija.. Pisala sam o terapiji, imala sam gonal prva dva dana, po tri ampule, posle menopur, isto po tri, pa su mi uveli po jednu ampulu setrotide i na kraju pojacali menopur na 4, posto su nesto iskilavili moji lenji folikuli. Kakvo je sada stanje kod tebe sa endometrijumom? Ja sam jela samo ananas i to neredovno (i brazilski orah, ali nije on, ja mislim, uopste za endometrijum), i jednom sam popila par malih piva.

Ljubim vas puno, drzite mi fige za lepe celije u utorak! user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3957
9.6.2013 12:22:22   
M1984
Drage moje, da vam se i ja javim mada kod mene nema još nekih dešavanja.
Podnijela sam žalbu za refundaciju troškova i sad opet čekamo da nas odbiju user posted image
Ja sam na dugom protokolu, od 06.06. primam po 2 menopura i pola decapeptyla, imam prvi uz 13.06.-četvrtak pa ćemo vidjet šta i kako dalje. Da vam kažem da se užasno bojim, treba prežuvjet ovaj mesec dana.
VTO i Nova 86 držim fige da sve bude ok, a imeni zajedno sa vama.
I da vam kažem da samse prije par dana vidjela sa Majom Doboj, ona je prava trudnica, vež ima lijep trudnički stomačić user posted image
Svima šaljem veliki poljubac...
Do sledećeg javljanja srdačan pozdravuser posted image

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 3958
9.6.2013 13:05:02   
VTO pacijentica
Nista ne brini, samo 7 dana si za nama, a stimulacija brzo proleti! Drziv fige da se zajedno radujemo krajem meseca, i pocetkom sledeceg!

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3959
9.6.2013 13:23:23   
M1984
Zaboravila sam vas pitat, je li bitno koje se pivo pije. Ja sam pila i obićno i freš. Svaki dan popijem po jednu casu, ali ne gledam koje je.

Neposredna veza do poruke: 3960
9.6.2013 17:26:45   
toncica
Drage moje saborke ja vam od user posted image zelim da sve uspijete.
Samo se nemojte nervirati to sve utice na oplodnju, vjerujte mi sve sam to prosla , kao i neke od vas.
VTO pacijentica draga moja zelim ti sto vise JC u utorak na aspiraciji. Super si odreagovala na terapiju. Drzim fige mila moja i imas svu moju podrsku user posted image
M1984 mila moja zelim ti da ti fond sto prije refundira novac. Nemoj se mila nista bojati samo hrabro, samo pomisli zasto se boris i opusti se tako ces sebi pomoci. Brzo ce proci mjesec dana vidjeces dok trepnes proslo je . .
Zelim ti srecu u cetvrtak na UZ .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jako mi je drago za Maju i ja sam se cula sa njom neki dan . Ako budes sa njom pozdravi je od mene .
Za pivo neznam sta bih ti rekla , trebali bih piti bezalkoholno . I ja sam pila svakakvo.
SRETNO SVIMA i ako bog da da nas obradujete sa malim user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 9.6.2013 17:27:38 >

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3961
10.6.2013 14:33:08   
toncica
Jelen86 draga moja kako si . Jesi li pocela sa pripremama za postupak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3962
10.6.2013 17:27:42   
šmrc
Žene moje drage, šta ima novo?
Zna li ko šta nam je sa smarije?
Toncice, Ivana91, Jelena86... ostale, šta ima novo?
user posted image za sve vas

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3963
10.6.2013 19:54:54   
saninica
user posted image

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 3964
10.6.2013 22:59:02   
toncica
smrrc draga moja pa gdje si ti do sad user posted image
Sta ima novo , kako si mi . Hoces li uskoro dolaziti kod seke.
Neznam nista sta je sa Smarijom i ja sa stalno pitam za nju , ali niko nista nezna, a nje nema da se javi .
Gdje ste zene koje se pripremate za VTO javljajte se na raport da vidimo kako nam napredujete.
Sve vas voli i ljubi vasa Tonci i navija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3965
11.6.2013 7:59:14   
Nova 86
Toncice draga endometrijum se zadebljao 9,7mm.Folikule mi nisu nesto velike,12,5 je najveci,ali su bar srazmjerne.Danas ponovo idem na UZ,pa cu znati kad je aspiracija.Sad su mi povecali terapiju sa 2 na 3menopura.
VTOpacijentice kad ides danas?Ja cu biti u 1h na klinici.Zelim ti puno srece.Veliki pozdrav za sve!!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3966
11.6.2013 8:45:57   
VTO pacijentica
Hvala na lepim zeljama! user posted image
Aspiracija mi je u 11:30 danas, javicu vam se cim dodjem kuci!
Drzite mi fige za bar 5 zrelih!
PS. jedva cekam da me ispumpaju, sva sam kao user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3967
11.6.2013 13:32:59   
VTO pacijentica
Šest jajnih ćelija!
Aspiracija je prošla super, kratko, iz anestezije sam se probidila brzo i lako, a svi su toliko bili divni i pažljivi, da sam bila baš-baš srćna sve vreme!
Malo bolucka, dobila sam i injekciju, ali najgore je prošlo, sad idu lepše stvari U četvrtak ću saznati kad je et!

Pozdravčić!

Neposredna veza do poruke: 3968
11.6.2013 18:41:42   
šmrc
toncice, tu sam ja stalno, pratim svoje ženice user posted image
neznam kada ću u BN. malo me posao zeza ali sam svoje curke baš poželjela i jedva čekam kada ću ih vidjeti user posted image
dokle si ti za drugi postupak?
VTO pacijentice, meni su isto na aspiraciji izvadili 6 jć, želim ti puno sreće i držim ti fige user posted image

Neposredna veza do poruke: 3969
11.6.2013 22:32:27   
toncica
Noxa 86 mila moja sretno na UZ i da folikulici jos malo porastu.
VTO pacijentica draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 6 jajnih celija . Zelim ti mila sto vise oplodjenih embriona . Javni kad je ET da navijam.
snrc mila moja kad budes dolazila javni da se vidimo.
Nisam ti ja nista jos pocela pripreme za postopak, jos mi je rano . Znas li ti gdje je novembar, ali ce valda brzo proci .
Jelena86 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Maja Doboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve ostale zenice sta god radile zelim van srecu i sve vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3970
12.6.2013 9:50:06   
smarija
Evo i mene da vam se konacno javim jer prije nisam mogla.Juce sam izasla iz bolnice beta je ovaj put cista 0,ali nema veze idemo dalje.Betu smo prvo radili 11-ti dan bila negativna pa doktori nisu htjeli da me puste kuci dok je ne ponovimo 16-ti dan (na moj rodjendan) i dobih ja poklon opet 0 kao kucu.Prvi put mi je bilo malo tesko kanula je po koja suza ali nije nista strasno dok se kod ove druge nisam nimalo razocarala jer sam znala da ce da bude ista kao prethodna.Prokrvarila sam tek juce poslije podne jedino mi je to bilo cudno jer sam ja i pored utrica uvjek prokrvarila 14-ti dan ali ovaj put je bilo malo drugacije.Eto tako je ovaj put bilo.

Ostalim curama koje su postupku,cekanju bete ili sta vec drugo drzim fige i od srca zelim ono sto bih i sebi pozeljela user posted image

< Poruku je uredio smarija -- 12.6.2013 9:57:19 >

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3971
12.6.2013 12:15:37   
toncica
smarija mila moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zbog negativne bete . Ali mi je drago da se ne nerviras i da si pozitivnija nego prosli put. Tako i treba mila moja nema nista od nerviranja. Bice sledeci put sigurno .
Draga moja samo hrabro i uzdignute glave u nove pobjede. user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3972
12.6.2013 12:24:37   
toncica
smarija zaboravih ti cestitati rodjendan. Sretan ti rodjendan mila i da sledeci ako bog da docekas sa user posted image
Zelim ti da sledeci rodjendan docekas u sreci i veselju user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3973
12.6.2013 14:36:04   
smarija
Hvala toncice ove slicice su ti prekrasne

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3974
12.6.2013 18:15:18   
toncica
smarija dusice moja nema na cemu . Tu smo da podrzimo jedna drugu i u dobru i u zlu . user posted image
Gdje su nam ostale zenice ?

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

tuširanje
nita

Da li se tuširate svaki dan?

DA (62%)

NE (38%)

Broj svih glasova: 135

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *