|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
18.6.2013 13:28:55   
toncica
VTO pacijentica user posted image user posted image user posted image za blastice . Mila moja navijam i drzim fige za sto vecu BETURINU. Sretno mila moja i ako bog da da nam javis sretne vijesti i da nas vuces za nosice sve redom .

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 4001
18.6.2013 14:28:07   
Nova 86
Drage moje dame juce su mi vracna 2embriona.Nazalost samo su se 2oplodila od 9folikula.Za jedan je rekla da je dobar,a drugi malo losiji.Bice sta bude,ne vredi da razmisljam,za sad sam opustena.Nocas su me opet probudili grcevi,kao da nesto raste u meni,tako sam imala i prosli put posle ET(ne umisljam),nadam se da je sve OK.user posted image Za 15 dana radim betu.Hvala vam svima na podrsci,ali neko vrjeme cu izbjegavati racunar,bar cu pokusati.Jel ima jos neko savjet sta da radim i kako da se ponasam ovih dana?VTO pacijentice,M1984 zelim vam isto sto i sebi.Ostalima hvala i neka je sa srecom i da sto pre dobijemo svoju user posted image .

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4002
18.6.2013 15:53:38   
toncica
Nova 86 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 2 embriona . Nema veze sto su 2. Bitno je da se zakace . Mila moja ja bih ti savjetovala da budes opustena koliko god je to moguce . I sama znas da nervoza i stres uticu na oplodnju. Samo opusteno i smireno sta ce biti biti ce , nemozes nista promijeniti , ali mozes doprinijeti da bude bolje
Zelim ti visoku BETURINU . Sretno draga moja

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 4003
18.6.2013 16:41:53   
eva30
sretno nova 86 to sto osjetis je tkz rastezanje zidova maternice kako se endometrij deblja,nie mi jasno zasto je tako malo oplodjeno jesu li ti radili icsi?opusti se sada kazu i da jeste najbolje vratiti 2 embriona po transferu,ali steta da je bilo vise mogla si ih zaledit

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4004
18.6.2013 23:04:16   
Nova 86
Eva 80 radjen mi je ICSI iz TESE. I ja sam mislila ako ih bude vise da zaledem,iako mi DR.savjetovala da je bolje da vratim sto vise nego da ih zaledim jer u mom slucaju nisu kvalitetne za FET.Slazem se sa tobom,sigurno mi se materica razvlaci,prima nove stanovnike.user posted image
Toncice draga hvala ti puno na podrsci.Za sad sam normalna,setam i lezim,a u kuci necu da mrdnem nista.Jedino sto se bojim kad idem u WC jer se bojim kao da "ce" izaci iz mene.Da li treba izbjegavati spavanje na stomaku i sjedenjeLjubim vas punooouser posted image user posted image

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4005
18.6.2013 23:23:57   
toncica
Nova 86 mila moja nemoj nista da radis . Nista nece propasti bez tebe Ja nisam nista radila. I ja sam se isto bojala kad sam isla u WC . Nekako sam se bojala . Nemoj se mila nista bojati , a imas vec jedno iskustvo . Za spavanje nisam upoznata, stvarno neznam . Budi mi opustena i samo misli na lijepe stvari .user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 4006
19.6.2013 8:11:24   
eva30
zvala sam medico-s da zakazem konsultaciju ivf i rekli su mi da nazovem za 3 sedmice i pitali kojeg dr hocu????zar se bira dr,ja i ne znam ko je kakav,pa ako ima neko da ga treba izbjeci javite

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4007
19.6.2013 19:06:14   
M1984
Cao drage moje, da vam se i ja javim. Aspiracija je završena, iako je bil bez anestezije nije nepodnošljivo. Malo stisneš zube i ide nekako. Imala sam 8 ćelija, iskreno očekivala sam više, jer kao što sam već pisala u BG sam imala 18.
U petak ću znat kad je ET
Nova 86 i kod mene je postupak iz TESE, danas je i moj muž bio na bocanju user posted image
Pozdrav za sve

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4008
19.6.2013 23:18:08   
toncica
eva30 mila moja imas DR Sanju Sibincic i DR Brankicu Dkukic - Kukolj . Po meni su obje ok . Ja sam bila i kod jedne i kod druge . Jako su prijatne obadvije . Koju god da izaberes neces pogrijesiti .
Sretno .
M1984 draga moja neznam kakvu si stimulaciju imala u BG i je li ti i tamo radjen postupak iz TESE ?
Super je mila moja i 8 jajnih celija .Drzim fige da bude sto vise oplodjenih embriona user posted image user posted image user posted image
Javni se u petak da znamo da navijamo za embrioncice

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4009
20.6.2013 11:57:58   
Nova 86
Drage moje meni od jutros osjecaj isti kao kad dobijem i boli me glava,a nikad me ne boli.Prosli put mi krvrenje krenulo 20.maja,a pila sam mikroginon do 23.maja,da bi na kraju krvarenje se povecalo od 24. pa do 30.maja.Mamu joj nece mi user posted image ranije doci,pa tek mi je 3 dnt!!! user posted image Sta da radim?!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4010
20.6.2013 12:10:50   
M1984
Toncice koristila sam suprefact i merional. Isto bio dugi protokol kako i sada. I u BG mi je rađena VTO iz TESE. Vidjet ćemo šta će sutra javit, koliko je oplođeno i kakvo je stanje. Javit ću vam se.
Nova 86, ne znam šta da ti napišem ali mislim da je rano za user posted image i za paniku

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 4011
20.6.2013 12:21:45   
Nova 86
Ma kontam gdje ce mi ranije,a ne vjerujem da mi je i implantacija tako rano. user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4012
20.6.2013 12:44:34   
eva30
opusi se i odmaraj,nije neobicno imati bolove poput menstrualnih zbog hormona isl

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 4013
21.6.2013 13:01:08   
M1984
Od 8 jć, oplođeno 4. Vraćaju mi sutra u 11:30h. To mi je treći dan od aspiracije. vjerovatno ću vratit 3.
Nova 86, VTO držim fige user posted image

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4014
21.6.2013 18:06:05   
zeks
Hej cure da vam se javim i ja nisam se dugoooo javljala tj.od prosle propale VTO,mada sam vas s vremena na vrijeme pratila kad sam imala vremena.Sad odbrojavam dane do bete,veliki pozdrav za sve i zelim vam svima sto zelim i sebi da jednog dana ugledamo user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4015
21.6.2013 22:58:15   
toncica
M1984 mila sretno sutra na ET.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4 oplodjena embriona .
zeks zelim ti visoku beturinu .
Ostale moje saborke sve user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4016
22.6.2013 19:34:25   
M1984
Evo i mene, vraćena 3 embriona i sve je proslo ok. Čak sam i zaspala posle ET, sestra je se smijala, kaže to još nije vidjela da neko odma zaspi posle ET user posted image
Sad ostaje čekanje, Nova 86, VTO, Zeks držim fige i da nam juli bude sretan.
Ostalim djevojkama želim sve najbolje.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4017
23.6.2013 7:36:44   
VTO pacijentica
Drugarice moje, gde ste? user posted image

Vidim da se ovde salo lepe stvari desavaju, drzim fige jako, jako da tako i ostane!

Evo mene, zive, nemam nekih vesti, pa se retko javljam. Uglavnom dosadno cekanje, strenje, nadanja, pa krize, rasplozenje da te bog sacuva, ali koncentrisem se, majke mi i mnogo sam mirnija nego prosli put. Valjda sam sad znala sve sta me ceka i sta sam trebala da znam, a i, moram da priznam, ovog puta sam imala potpuno poverenje u ceo njihov tim, odlazak svaki dan tamo po injekcije je ucinio da nekako i taj prostor i te ljude koji tamo rade dozivim kao nekog koga poznajem i ko mi zeli dobro. U prvom postupku sam se vise osecala kao broj, nisam imala ni dovoljno poverenja, bilo me je jako strah.. Sada sam cak na aspiraciji rekla dr Sanji kad me je pitala kako sam, da sam super i da im potpuno verujem. I sada, dok se bojim da ce mi procuriti svak cas, ja sam sasvim sigurna da je uradila sve najbolje sto je mogla i verujem da ako je ikada trebalo da uspe, to je sada.

Sto se tice simptoma, imam svasa nesto, ali ne bih ja sad o tome, dok se ne dokaze jesu li to trudnicki simptomi, ili utrogestaanski. Uglavnom, sve cu detaljno po danima da vam napisem ako beta bude pozitivna. Radim je u sredu ujutru.

Navijam jako za sve 4 (nadam se da sam dobro izbrojala). Kada vi radite betu?

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4018
23.6.2013 10:23:23   
zeks
VTO kad si radila transfer,blago ti se sad ce srijeda ja tek u subotu,ako uspijem doci do subote jer me uzasno stomak boli i cekam svaki cas kad ce user posted image  doci.Drzim fige cure za dobitni juni

Neposredna veza do poruke: 4019
23.6.2013 10:33:10   
VTO pacijentica
Zeks, 16. juna su mi vraili dve blastice peti dan. Tebi?

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 4020
23.6.2013 15:46:26   
zeks
meni 18.juna isto peti dan vracene jel boli tebe sta,mene stomak i ledja i juce me lijevi jajnik onako citav dan ziguco,a stomak i ledja me pretezno ujutru bole pa se preko dana smiri a danas bi trebala dobiti,nije mi se pokazalo implatacisko pa zato i mislim da od toga nema nista

Neposredna veza do poruke: 4021
23.6.2013 16:49:17   
VTO pacijentica
imam braon iscedak od pre dva sata, test je pozitivan, ali tako je bilo i prosli put, verovatno biohemijska.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 4022
23.6.2013 16:56:23   
zeks
Drzim fige da je taj iscjedak samo u prolazu i da znaci da su se mrvice zakacile,kad si prosli put radila et drugi ili peti dan koji ti je dan kad si radila test.

Neposredna veza do poruke: 4023
23.6.2013 18:31:30   
VTO pacijentica
Prosli put su mi vracena tri embriona dva dana nakon aspiracije, ovaj put dve blaste pet dana nakon asp. Prosli put sam prokrvarila tacno 12. dana od aspiracije (10.dpt), i danas je tacno 12.dan od asp. (7. dpt)

Ma to je to, sve isto, grudi izduvale, svetlo smedje, mrljavo, u stomaku kuva i krklja kao i kod svake menstruacije, meni uvek pocinje tako s tim smedjim brljanjem. Ponovicu test ujutru, ako bude jaca crta vadicu ujutru betu, ako ne bude, cekacu odliv, pa ako ga bas ne bude, u sredu mi je svakako vreme za betu..

Sta bude bice, vazno je da sam ja dobro, da sam bila spremna na ovo i da je moj sin zdrav, i da tako i ostane. Sve drugo mi je nebitno. Moj dragi je uzeo odmor i sve vreme bio sa mnom, cuva me kao malo vode na dlanu, obasuo me ljubavlju od koje bi svaka zena mogla da zivi jos tri zivota. Bila bih djubre neopevano kada bih bila nesrecna zbog tamo neke neuspele vantelesne, bez obzira sto je poslednja sansa da im rodim jos jednog malog clana. Ima puno dece u domovima, usvojicemo i usrecicemo nekog malisana kome je uzalud sto je preziveo u maminom stomaku, kad ga mama nije htela. Zivot je pun lepih puteva, treba samo mrdnuti sa raskrsnice.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 4024
24.6.2013 11:13:00   
zeks
Hej cure gdje ste?VTO jesi radila test,svaka cast na razmisljanju tako i treba glavu gore sto ce biti bice,M1984,Nova 86 kako ste vi?

Neposredna veza do poruke: 4025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *