|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
12.6.2013 23:08:27   
ivana91
šmrc,Jelena86,toncicauser posted image user posted image

smarijauser posted image

VTOpacijentice,želim ti puno sreće i držim ti figeuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3976
12.6.2013 23:19:20   
toncica
ivana91 pa gdje si ti zenska .? Nema te nikako . Kako si mi , sta ima novo kod tebe ?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 3977
14.6.2013 8:07:11   
Nova 86
Drage moje zene samo da vam javim moja aspiraacija je danas u pola 12h.....doceka je i ja. user posted image Folikuli srazmjerno narasli mislim da ce biti nekih 9,nadam se dobrih.Endometrijum me brine sa 11mm spao je na 10,2.mm.Ne znam kako to i zbog cega.
VTO pacijentice kako si ti,kad ti je ET?Veliki pozdrav za sve i da nam je srecno!!!user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3978
14.6.2013 9:56:37   
M1984
Nova 86 neka ti je srećno danas, da ih bude što više. Jesi li pila neke tablete za endometrij? Znam da si pisala da je 6mm?
VTO kakvo je stanje kod tebe, kad je ET?
Ja idem sutra na UZ, bila sam u srijedu i imam dosta folikula, Dr.Sanja je bila zadovoljna. Kad sam radila u BG imala sam 18 i Sanja kaže da se priča ponavlja, da će ih opet biti dosta user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3979
14.6.2013 11:45:35   
šmrc
Nova86, želim ti puno sreće... user posted image
Ženice, ja sam prije 10-tak dana predala u Zdravstvo zahtjev za refundaciju, danas sam dobila rješenje da će mi uplatiti novac, znam da neke od vas to interesuje pa da vam javim user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3980
14.6.2013 11:50:10   
VTO pacijentica
Hej! Vidim ovde se desava svasta! Navijam za puno lepih celija! user posted image user posted image user posted image

Meni je transfer u nedelju popodne, cekaju se blastice! Javim se cim mi vrate bebice!

Ljubim vas puno i drzim fige!

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3981
14.6.2013 14:00:15   
ajla 81
Tončii sta mi radis?jesil dobro?ostalim curama da pozelim srecu user posted image user posted image smrc bas mi je drago sto su ti refondirali.nadam se da se neces nacekat kao ja.sad ce tri mjeseca,ali bitno je kao sto reko da su refondirali ipak 600km nije malo.Ostale cure kad imam vremena udjem,pratim vas i navijam za vas user posted image pozdrav za sve cure user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3982
15.6.2013 8:13:42   
Nova 86
Dame moje sve je proslo uredno.Izvadjeno mi je 9folikula,a dalje neka nam je Bog na pomoci i da docekam ET.Ja se osjecam dobro nemam nekih bolova,samo po neki zig.
M1984 nisam pila nista jer mi je endometrijum sa 6mm narastao na 9,7mm,a max je bilo 11mm.Mislim da nisam imala potrebe da ista uzimam.Jedino mislim da mi je pivo pomoglo,jer sam ga posle 6mm pila kao luda do sledeceg UZ.VTO pacijentice drzim ti fige,kao i M1984.Svima nam srecno bilo!!! Ostalima hvala na podrsci.Ljubim vas.user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 3983
15.6.2013 9:04:24   
Jelena86
uh, šta se svašta izdogađalo ovdje user posted image od kada me nema...
smarija, draga moja, baš sam navijala iz sveg srca i nadala, da je to taj, još kada si rekla da ideš u bolnicu ležati user posted image žao mi je...riječi utjehe nemam, ne mogu ni sebe utješiti zadnjih dana...vrijeme, onoje tu da odradi svoj dio posla!
nova, vto, navijam za vas da bude to TO! javljajte nam novosti user posted image
šmrc, dokle si ti draga?
tončice, hrabrice naša..hvala ti što se brineš za sve nas i što uvijek imaš lijepu riječ.
ivana91, dragice, šta planiraš? nadam se da je gotov onaj veliki posao user posted image i da si sada sretna i zadovoljna, barem po tom pitanju...sada se mogu smišljati i nove bitke na ovom polju...
nije me bilo neko vrijeme, pa sam se malo pogubila...vjerovatno sam koga preskočila, ne zamjerite mi user posted image

eh ovako...ja sam odgodila postupak za jesen...malo sam se umorila od svega, nemam snage za novi postupak, i fizički se plašim, preforsirala sam se, a i psihički sam dosta klonula, tako da mislim da bi postupak odradila mehanički, a to nije to...druga stvar, imali smo neplanirane troškove, tako da nas je i to zeznulo. potreban mi je odmor. više volim otići na dobar odmor, skupiti snage i oporavit se od neusjeha, nego uraditi postupak na prečac. nadam se da me razumijete, i da neću biti pogrešno shvaćena.
što se tiče nalaza, najveći dio još čekam. ono što me je iznenadilo, svi brisevi, polni i hormoni štitne su mi tako dobri, da ne pamtim bolje. dobila sam iz BL nalaze antitijela štitne i anti-tpo mi je dosta povećan, ali čekam i ostale nalaze pa ću kada sve dođe otići kod endokrinologa.
nisam uradila amh, inhibin, faktor II i V i MTH...ne znam kako se tačno piše. to bi trebala privatno, ali čekaju bolje dane
ljubim vas :-*.

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3984
15.6.2013 12:37:00   
toncica
Drage moje saborke dobar vam dancic.
Vidim svasta se izdogadjalo .
Nova 86 mila moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 9 jajnih celija i da sto vise dobijes oplodjenih emriona . Drzim fige i navijam .
M1984 draga sretno danas na UZ i javni se da znamo kako si prosla.
smrcka moja drago mi je da ce ti refundirati novac. Kako si mi mila sta ima kod tebe ?
VTO pacijentica sretno sutra mila moja kad budes isla na ET. Zelim ti svu srecu ovog svijeta i sto vise blastica .
ajla 81hvala mila na pitanju dobro sam . Sad odmaram od hormona . Idem u ponedeljak na folikumetriju . Pratice mi folikule iz prirodnog ciklusa pa ce mo vidjeti sta ce biti .
Kako si mi ti mila moja , jesi li odlucila sta ces dalje .
Sta nam je sa Lavsaturn nadam se da je sve ok.
smarija mila moja samo da te jako user posted image
Maja Doboj tebi i tvojim mrvicama saljem veeeliki user posted image
tifa , helga , ivana 91 , rebeka , lana08 micikae , i sve ostale sigurno sam nekoga zaboravila sve vas user posted image
Svima jos jednom zelim srecu sta god radile

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3985
15.6.2013 12:49:28   
toncica
Jelena86 pa gdje si ti mila moja ? Neka si mila odgodila postupak za jesen da ti se organizam oporavi od silnih hormona . Na jesen ce mo opet zajedno u postupak pa sta nam dragi bog da . Sad idi na odmor da skupis snage i napunis baterije za jesen . Naravno mila moja da te razumijem i da neces biti pogresno shvacena . Ja sam odlucila isto kao i ti . Nikakvu hormonsku terapiju ne uzimam do postupka .
Drago mi je za nalaze da su u redu , a i taj anti-tpo se moze srediti . Zelim ti mila moja da i ostali nalazi budu ok .
Javni se ponekad kad mozes . user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3986
15.6.2013 13:45:19   
rebeka777
Drage cure,
pozdravljam vas sve i svima koje ste postupku želim puno sreće i pozitivnu betu.

Ja sam već par dana u 9. mjesecu, sitno brojim user posted image pa ako vam se više ne javim da znate da sam otišla roditi jednog dječaka user posted image .

Grlim vas sve!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3987
15.6.2013 20:48:33   
M1984
Drage moje da vam se javum i obavjestim o danasnjem uz. Deseti mi je dan, folikuli su od 11-15mm ima ih bas dosta. Kazu da su zadovoljni, idem opet u ponedjeljak pa cu znat je li aspiracija u srijedu ili četvrtak.
Vto sretno sutra, zelim i svu sreću i da nam otvoriš lanac pozitivnih beta.
Nova super za 9 folikula, da ih se što više oplodi.
Jelena86 i ja se slažem sa tobom, nije to velika pauza. Ja sam pravila i po godinu dana, teško je se oporavit posle svega i biti pozitivan za sledeći postupak. Ako imaš mogućnosti idi negdje na odmor i zaboravi na sve.
Rebeka777 baš mi je drago zbog tebe i da ako bog da i mi budemo u tvojoj situaciji za 9 mjesec.
Toncice,user posted image
Ostalim djevojkama sve najbolje.
A mojoj drugarici Maji Doboj šaljem veliki poljubac user posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 3988
15.6.2013 22:56:44   
toncica
rebeka777 mila moja drago mi je da si dosla do kraja user posted image . Zelim ti lak i ugodan porod i da nam rodis zdravog i jakog djecaka . Sretno mila i javni nam se kad se porodis da nas vuces jos malo za nosic, da i mi sve ovde kao i ti za user posted image budemo mame . user posted image
M1984 UZ ti je super. Sretno mila u ponedeljak na UZ
Svim mojim saborkama zelim srecu user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 15.6.2013 22:57:37 >

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 3989
17.6.2013 15:06:47   
eva30
cao svima ja sam nova,u augustu trebam da odem u medico-s kliniku po prvi put preko fonda inace zivim u italiji pa me interesuje sta mi sve treba idem li direktno njima ili prvo dr u gradu u kojem zivim,pomozite.inace u italiji sam vec uradila pet ivf jedna je bila vanmatericna,ostale bez uspjha

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3990
17.6.2013 18:34:41   
M1984
Evo i mene sa uz, veceras stoperica i u srijedu u 11:30 aspiracija. Jedini peh mi je što nema anesteziologa pa će mi raditi u lokalnoj anesteziji.
Nova86 i VTO kako ste nam,?
Eva 30, baš mi je žao što prolaziš kroz sve to, ali šta se može. Mila, ne znam je li ideš tek po preporuku kod dr. Sanje ili u avgustu ulaziš u postupak. Ako ideš po preporuku vjerovatno imaš dovoljno nalaza posle tih 5 ivf, ne trebaš se javljat svom dr.u Italiji. Ponesi te papire od sebe i supruga i zakaži termin za konsultacije. Vjerovatno ćeš dobit preporuku za VTO i onda se ti papiri predaju u Fond ZZ gdje si prijavljena i čekaš odgovor komisije.
Nadam se da sam ti bila jasna i od sveg srca ti želim da ti ovaj 6-ti postupak donese sreću.

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 3991
17.6.2013 19:25:22   
eva30
hvala sada mi je jasnije,znaci prvo kod nje pa na tu komisiju za koju mi nije jasno za sta sluzi,da li da nazovem koju sedmicu pre kliniku da zakazem ?moji su nalazi na italijanskom ali valjda ce ih prihvatit

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3992
17.6.2013 19:27:02   
eva30
M198 sretno na aspiraciji i neboj se ja sam svih 5 radila bez anestezije

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 3993
17.6.2013 20:43:38   
M1984
Eva 30, slobodno zovi i narčuj se jer je gužva za sve. Ja sam se naručila 3 sedmice ranije za razgovor. Moraš to obavit ranije. Na komisiju ne ideš ti, već samo tvoji papiri, nalazi i mišljenje dr. Sanj. Tvoja je obaveza da odeš razgovor u Medico s, i kad dobiješ saglasnost od njih sve papire šalješ u Fona. Rješenje će ti doć poštom na kućnu adresu i to se čeka malo duže. Ja sam čekala 2 mjeseca. Mislim da će ti trebati prevodi tih nalaza.
Ako te još nešto interesuje slobodno pitaj.
Moraš biti strpljiva, od konsultacije sa njom pa do trenutka da uđeš u postupak zna proć i par mjeseci. Tako da ako si u prilici da i sad odeš na konsultacije iskoristi to, jer već počinju sezone odmora i svaka procedura traje duže nego inače.

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 3994
17.6.2013 21:11:44   
eva30
dolazim iz italije prvu sedmicu u augustu ne mogu ranije,da li oni uopste rade ili zatvaraju za odmor

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3995
17.6.2013 21:38:05   
M1984
Mislim da rade, ali ne obavaljaju VTO postupke u julu i avgustu. Danas kad sam čekala na uz, neka djevojka je zvala i rekli su joj da nemaju slobodan termina za vto do neovembra. septembar i oktobar su popunjeni. Najbolje je da ih nazoveš i dobit ćeš informacije iz prve ruke user posted image

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 3996
17.6.2013 23:55:25   
toncica
eva30 dobro nam dosla i sto prije otisla na trudnicke teme. Samo ti nazovi odmah jer su strasne guzve ima dosta zena za VTO . Ja idem na VTO u novembru, a vec sam bila u aprilu . Zelim ti srecu .
M1984 mila moja sretno u srijedu na aspiraciji . Obavezno se javi da vidimo kako si prosla.
Zelim ti sto vise jajnih celija .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nova86 i VTO pacijenyica gj ste zenice drage kako ste nam ?
Maja Doboj Jelena86 , lavsaturn , ajla 81 smarija, rebeka777 , smrc , ivana91 i ostale moje saborke sve vas user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 17.6.2013 23:56:30 >

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 3997
18.6.2013 6:41:32   
VTO pacijentica
Drage moje, izvinite sto se tek sada javljam, nisam uspela ranije. U nedelju su mi vracene dve lepe blastice, svi su zadovoljni, kazu da je super ispalo. Dr, biolog, sestre, svi su divni, toliko su me opustili, toliko su me orabrili da ne mogu da se uporedim sa sobom u proslom postupku. Mirna sam, odmaram, uglavnom leskarim, uvece prosetam po naselju, ne spremam nista, muz je sve preuzeo, pa i kuhinju, moje je samo da izvoljevam. Uglavnom, nemam nikakve simptome, kao i obicno, sve mi lici kao da cu da dobijem svaki cas. Rezultate cu znati u sredu, pa cu vam javiti, pozelte mi srecu!

Rebeka, ljubavi, pa ti si gotova! :D Znas koliko mi je drago, nema potrebe da ti to pricam, jedva cekam da vidim bebaca, za to cemo upriliciti neki poseban susret, naravno, kod Venecija mosta user posted image

Za devojku iz Italije: najbolje da prevedes papire na srpski kod nekoz ovlascenog prevodioca, sudskog tumaca i sl. i sve ponesi doktorici kad budes dolazila, samo na vreme zakazi, jer su stvarno guzve. Ostalo ce ti dr reci. Ne zaboravi da moras da imas zdravstveno osiguranje ovde ako hoces VTO preko Fonda, pa ako nemas, taman vreme do termina iskoristi za to.

Cure, zelim vam puno srece, vrlo sam raspolozena da povucem taj lanac i da vas psle celo leto i jesen vucem za nosice! user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3998
18.6.2013 7:53:26   
eva30
nemam zdravstveno osiguranje,ksada dodjem prvo moram to da obavim pa kod nje,svjesna sam da cu morat cekat dugo za vto,ali bitno mi je da me stave na spisak cekanja i to je nesto

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 3999
18.6.2013 7:55:13   
eva30
vto pacijentice sretno kada ti biolog za embrione da pozitivno misljenje je superuser posted image

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *