Jelena86
|
uh, šta se svašta izdogađalo ovdje od kada me nema... smarija, draga moja, baš sam navijala iz sveg srca i nadala, da je to taj, još kada si rekla da ideš u bolnicu ležati žao mi je...riječi utjehe nemam, ne mogu ni sebe utješiti zadnjih dana...vrijeme, onoje tu da odradi svoj dio posla! nova, vto, navijam za vas da bude to TO! javljajte nam novosti šmrc, dokle si ti draga? tončice, hrabrice naša..hvala ti što se brineš za sve nas i što uvijek imaš lijepu riječ. ivana91, dragice, šta planiraš? nadam se da je gotov onaj veliki posao i da si sada sretna i zadovoljna, barem po tom pitanju...sada se mogu smišljati i nove bitke na ovom polju... nije me bilo neko vrijeme, pa sam se malo pogubila...vjerovatno sam koga preskočila, ne zamjerite mi eh ovako...ja sam odgodila postupak za jesen...malo sam se umorila od svega, nemam snage za novi postupak, i fizički se plašim, preforsirala sam se, a i psihički sam dosta klonula, tako da mislim da bi postupak odradila mehanički, a to nije to...druga stvar, imali smo neplanirane troškove, tako da nas je i to zeznulo. potreban mi je odmor. više volim otići na dobar odmor, skupiti snage i oporavit se od neusjeha, nego uraditi postupak na prečac. nadam se da me razumijete, i da neću biti pogrešno shvaćena. što se tiče nalaza, najveći dio još čekam. ono što me je iznenadilo, svi brisevi, polni i hormoni štitne su mi tako dobri, da ne pamtim bolje. dobila sam iz BL nalaze antitijela štitne i anti-tpo mi je dosta povećan, ali čekam i ostale nalaze pa ću kada sve dođe otići kod endokrinologa. nisam uradila amh, inhibin, faktor II i V i MTH...ne znam kako se tačno piše. to bi trebala privatno, ali čekaju bolje dane ljubim vas :-*.
|