|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
21.5.2013 22:21:05   
smarija
VTO p. bices ti nama debela i srecna i mi sve zajedno sa tobom,neka si uzela kompleks B vitamina i meni su ukljucili i ginekolog i hematolog zbog trombofilije i da je jako dobar da se pije,ja ga koristim od novembra prosle godine konstantno.
Maja Doboj ,toncice,VTO P. i ostale cure sve vas user posted image

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3901
21.5.2013 23:12:32   
VTO pacijentica
smarija, a oko koliko si ti bila na klinici, mozda smo se i srele, ja sam bila izmedju 11 i 12:30, pa sam opet oko 13h dosla da radim tsh, jer sam, ovca, zaboravila odmah da ga izvadim, hahahahhahahah :)

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3902
21.5.2013 23:37:25   
ajla 81
Smarija bas mi je drago lijepe vijesti user posted image Toncice ides u B.L ili tu kod vas ginekologu?Opusteno bice abd boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3903
22.5.2013 0:17:48   
smarija
bila sam narucena oko 11,nekih 5 min.sam dosla prije pa mislim da sam se zadrzala najdalje do 12.30

hvala Ajla user posted image

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 3904
22.5.2013 9:04:49   
VTO pacijentica
pa onda nema sanse da se nismo srele, ja sam bila jako dugo u cekaonici, jer su se termini ispomerali, bila sam u trenerci, crna kosa, pokupljena, bio muz do mene, plava kosa, takodje pokupljena user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3905
22.5.2013 10:24:27   
Nova 86
VTO pacijentica imas pp.
Smarija drzim ti fige,kao i svima koje su u borbi.
Nesto razmisljam da pocnem da pijem folnu do postupka.Da li to mogu na svoju ruku ili bih trebala pitati doktoricu?Pocela sam tretman sa anansom,sokom od cvekle(bljak) i pivom(sva sreca pa ga volim) user posted image . A do aspiracije se trudim da skinem i koji kilogram.Cini mi se otkad dajem dekapeptil da mi sva voda ode u lice,oci su mi natecene.Jel se to i vama desava ili je meni od hormonskog koktela(bromokriptin,mikorginon i dekap.) ? Saljem vam
user posted image

Neposredna veza do poruke: 3906
22.5.2013 10:25:43   
smarija
nisam te vidjela ja sam bila u bijelim hlacama i crni dzemper kratki rukavi,kosa srna i pustena

Neposredna veza do poruke: 3907
22.5.2013 10:53:23   
VTO pacijentica
nova, pij folnu slobodno, to je vitamin, ja je pijem vec mesec dana. kazu da treba i tri meseca pred yatrudnjivanje da se uzima po jedna dnevno.

smarija, kad tako kazes, nemam pojma user posted image ja sam sedela na onom tabureu do pulta, muz mi je stajao kao sveca nad glavom user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3908
22.5.2013 13:03:55   
toncica
Nova 86 ja mislim da smijes slobodno piti.
Folna se preporucuje kod planiranja trudnoce da se pije 3 mjeseca prije planiranja .
ajla 81 mila moja ne idem u BL idem kod mog ginekologa, a mozda se odlucim i za neke cajeve bolje mi je nego opet hormoni . Neka se organizam malo odmori od silnih hormona.
Mile moje ima dobar caj za plodnost, za sve vrste bolesti kod zena i jos mnogo bolesti koje lijeci .
RUSOVACA I VRKUTA zajedno da se piju.
Svima user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3909
22.5.2013 19:08:56   
Bebironcic
Drage moje, nisam se javljala, ali sam vas povremeno pratila.
Razlog je taj što sam bila u postupku za van tjelesnu u Aprilu i htjela sam da se isključim od svega, uopšte nisam koristila kompjuter, jer ja se vrlo lako i brzo opteretim raznim stvarima, tako da mi ni muž nije dao da prilazim kompu.
Inače ovo mi je prvi postupak vantjelesne oplodnje.
Ja sam bila na kratkom protokolu: FOSTIMON,MERIONAL, CITROTIDIN. Izvađene su mi 4 jajne ćelije, 4 su se oplodile, vratila sam 3. Aspiracija mi je bila 21.04. a ET 24.04. Betu sam radila 16 dana poslije i bila je 1266. Na ET mi je bila dr. Brankica, a svo vrijeme postupka nekad je bila Sanja, a nekad ona, za mene su obje divne. Juče sam bila na prvom ultra zvuku i čula sam srce moje bebice, tako mi je djelovalo nestvarno, kao da sanjam.
Javljam vam se iz razloga da vam kažem ako će to nekom nešto značiti, kako sam se ja ponašala svo vrijeme. Nisam bila maksimalno opuštena, kao što niko ne može da bude, bar ja tako mislim, jer od tolike želje čovjek ne može da bude skroz opušten. Ali sam pokušala da živim život i tim danima kao i prije. Išla sam na posao, šetala sa mužem, družili smo se sa prijateljima maksimalno i trudila sam da se što više smijem. Poslije ET sam takođe nastavila da radim, pa sam onda čim dođem sa posla stavljala vaginalete, pa ručak, pa lagana šetnja, tih dana su bili i praznici, stalno sam bila zuzeta, ali ne kažem da nisam mislila, jesam protiv toga se ne može. Dva dana prije bete nisam nikako spavala. Ali sam VJEROVALA,bila sam pozitivna,svako veče sam se molila Bogu, muž je vjerovao, ni jedan jedini dan nije prošao da mi i on nije prenosio svoju pozitivnu energiju, mazio me po stomaku, pričali smo sa bebirocima i vjerovali u njih, iz dana u dan. Zato mislim da je pozitivan duh, optimizam, vjera jako bitni u svemu tome.
Svima vam želim od srca sve najbolje i puno malih bebica i vjerujte !

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3910
22.5.2013 20:07:31   
VTO pacijentica
user posted image cestitam, bebironcic, uzivaj u trudnoci i javni nam se koji put da nam posaljes malo bebi-prasine! user posted image

(odgovor članu Bebironcic)
Neposredna veza do poruke: 3911
22.5.2013 20:35:23   
toncica
Bebironcic mila moja cestitam ti od user posted image . Zelim ti zdravu i laku trudnocu, da na svijet doneses zivu i zdravu user posted image
i ja sam bila u postupku u aprilu, samo jedan dan posle tebe . Imala sam 7 jajnih celija , oplodjeno je 4 , a vratila sa 3 .
Nazalost nije uspjelo.
Za sve si u pravu sto si uekla, malte ne isto sam se ponasala isto kao i ti , ali nazalost nije uspjelo .
Tebi mila zelim svu srecu ovog svijeta i javni nam se ponekad kad mozes. user posted image

(odgovor članu Bebironcic)
Neposredna veza do poruke: 3912
22.5.2013 22:04:31   
rebeka777
Bebironciic, čestitam user posted image ! Divna vijest.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3913
23.5.2013 9:10:25   
VTO pacijentica
Hej, devojke,
ja samo da javim da sam poucena iskustvom iz proslog postupka, ovog puta odlucila da pijem B komplex i magnezijum. Prosli put sam prekasno saznala za to, ne znam koliko utice na samu VTO, ali na moje zdravstveno stanje ocigledno da utice. Znaci, od kako pijem mikroginon jako mi je lose, od lupanja srca, teskog disanja, nervoze, do bola u listovima i skupljanja tecnosti (to mi je i dr Sanja primetila na uzv, kad mi je i posle piskenja besika bila puna). Vec par dana uzimam 2 tablete B komplexa i po esicu magnezijuma od 300, i mnogo mi je lakse. Primetila sam da mi nervoza pocinje tek uvece, tako da cu magnezijum piti kasno popodne, jer mi je dr rekla da i on malo deluje umirujuce. To to se tice medicinskog dela terapije. Onaj drugi deo terapije koji sam odlucila da primenim, odnosi se na forume i ceprkanje po netu, osluskivanje tela, panicenje, hhiljadu jedno pitanje i sve ostalo sto istraumirani pacijenti rade. Ja jesam istraumirana, ali takodje sam vrlo svesna da mi je ovo poslednji pokusaj u zivotu i zelim sto mirnije da provedem te dane u kojima ce mrvice biti u meni, pa makar tih nekoliko dana od transfera do bete. Zato cu redje dolaziti na forum, a jos redje bilo sta pisati, da me ne biste ohrabrivale i davale mi laznu nadu, jer mi posle bude jos gore. Posle proslog postupka mi je vecnost trebala da se oporavim usla sam u to ubedjena da nece biti nista, a onda sve ukupno, malo hormoni, sto dodati, sto moji, malo ohrabrenja od prijatelja i forumasica, malo i priroda moja sama, napravise odjednom ogromno ocekivanje iz nicega. Pad je bio uzasan. Posebno jer je beta prvo bila pozitivna (doduse ne bas tako velika). Iscitala sam jutros sve sto sam pisala tada i shvatila da sve vec znam, da mi niko i nista ne moze pomoci, osim lekara i mog organizma. Mislim da cu mu pomoci ako postedim sebe dizanja velike frke oko svega ovoga. Vodicu dnevnik starovremski, u rokovniku i ako uspe, obecava da cu vam sve ispisati kad se zavrsi. Ako ne uspe, kome treba jos jedno lose iskustvo..? Eto. Toliko od mene. Ne zamerite mi i cujemo se za oko mesec dana! Ljubac i da vas vidim trudne kad se vratim!!!

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 3914
23.5.2013 12:54:56   
Bebironcic
Hvala vam svima na lijepim željama.
VTO ja te u potpunosti podržavam i želim ti sve najbolje kao i ostalim ženicama koje se bore.

Drage moje, nemojte pogrešno da me shvatite, ali moj vam je savjet da što manje vremena provodite na internetu u toku postupka, da tražite odgovore prije vremena, da ispitujete jedna drugu jer svaka od nas je različita. Forum je divna stvar, ali i te kako može da optereti bez potrebe, bar sam ja takva. Simptomi ne mogu biti tako rano, bar ja nisam imala nikakve simptome, ni sad osim bolnih grudi i nateklih bradavica, tek sad, a ostalo ništa, niti mi je muka niti osjećam neku promjenu, prema tome svaka od nas je različita i ni jedna ne reaguje isto.

Ja vam svima od srca želim sve najbolje i da se sve javite sa visokim betama.

Neposredna veza do poruke: 3915
23.5.2013 14:44:50   
toncica
smarija dusice moja jesi li isla na ET user posted image
Kako si prosla. javni nm se da znamo. user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3916
23.5.2013 21:52:18   
smarija
Bebironcic tebi duso da cestitam da ti trudnoca bude skolska i da u svakoj minuti uzivas u njoj
Meni je sutra transfer danas su mi javili iz ordinacije da su odledjdna tri eskimcica i da su svi prezivjeli odledjavanje.Ja sam sretnma ,ma presretna jedva cekam sutra.sve vas puno ljubim i grlim

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3917
23.5.2013 22:41:18   
toncica
smarija mila moja izvini nesto sam se preturila, nisam ja bas sama sa sobom posle postupka.
Rekla si mi da ti je FET u petak, oprostices ti meni jel da........
Mila moja sretno sutra i drago mi je da imas 3 eskimcica .
Zelim ti mila moja da se sva 3 zakace za svoju mamicu ii da nigdje ne idu .
Javni se kad budes mogla .
Znas koliko mi je drago sto si napokon stigla do FET-a.
Navijam i drzim fige za sutra user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3918
23.5.2013 23:41:54   
smarija
hvala Tonci isli smo da se odledjavaju tri embrija jer uvijek postoji sansa da neki ne uspije ili eventualno bude los,vracam definitivno samo dva,a jos u "zamrzivacu" imam 9.
Sad je sto bi se reklo sve u Bozijim rukama nadam se da ce sutra proteci sve kako treba i da se ovaj moj endic jos malo podebljao (stvarno mu ne bi skodilo).
I da sve ti je oprosteno user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3919
24.5.2013 13:40:33   
toncica
smarija mila znala sam ja da ces ti meni oprostiti. Hvala ti .
Znam ja mila da postoji mogucnost da da ne prezive odmrzavanje, ali eto super prezivjese hvala bogu .
Pa smarija ti si nama ovde zlatna koka .
Sretno mila jos jednom i ako bog da da ovaj put uspije . Tako bi me obradovala user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3920
24.5.2013 17:55:25   
smarija
ni koka nosilja mi nije ravna user posted image
Transfer mi je odgodjen za sutra u 11h iz razloga sto embriolozi hoce da idu na blastociste,jer su meni zaledjeni embriji na 2-3 dan,a posto su svi prezivjeli i kako doktori kazu extra napreduju.Ja sam prezadovoljna i jedva cekam sutrasnji dan.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3921
24.5.2013 21:36:10   
toncica
smarija mila pa to je super.
A ja cijeli dan virkam jesi li se javila.
SRETNO draga moja sutra, mislicu na tebe. Jako sam sretna zbog tebe user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3922
24.5.2013 21:52:15   
Jelena86
smarija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3923
24.5.2013 22:04:32   
ajla 81
Smarija sretno,navijam za tebe user posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3924
25.5.2013 12:30:12   
smarija
Drage moje da vam se javim.Ja sam u ordinaciji lezim transfer odradjen ,vracene su dve prekrasne blaste,cak se i endic pdeblkao danas je 8,2 dusa moja a toliko sam ga kudila.Poslije ovova idem u bolnicu i tamo sam do daljnjeg,razlog su pobacajibkoje sam imala plus sto moram primati terapiju NMH.Mada je to bila zelja mog muza nakon svega sto smo prosli a ni ja se ne bunim samo da svebude kako treba.Ako budem u prilicci obavjesticu vas o svemu jer neznam kako stoji stanje sa netom napaprikovcu.sve vas ljubim i do neba sam vam zahvalna na podrsci i lijepim rjjecima i zeljama svakako.

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Facebook
klemzi

Šta mislite o facebook-u? Molim i komentare!

super razbibriga (40%)

koristan je (5%)

odlična prilika za zbližavanje sa starim i pronalazak novih prijatelja (18%)

neiscrpan izvor budalaština (18%)

opasan, kao jedna od mogućnosti manipulisanja (14%)

nešto drugo (5%)

Broj svih glasova: 57

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *