|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
18.5.2013 13:19:01   
VTO pacijentica

IZVORNA PORUKA: rebeka777

lana, meni su uvijek davali gonale i menopure i to uvijek neka kombinacija i eto ostala trudna sa njima...

VTO pacijentice, sretno mila ovaj put i da nas sve obradujes!

mia, koliko sam cula od cura koje su koristile heparin, ima fraxiparin, on je oko 7 KM, a ima i jedan skuplji kome sam zaboravila ime on je 11 KM. Ako je svejedno koji ces koristiti ti naravno uzmi ovaj jeftiniji.

Puno srece svima!

rebeka, pa tebi je uspelo???!!! divno! jesi jos trudna, ili si se porodila? bas si me obradovala! user posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 3876
18.5.2013 15:47:06   
lana08
Da me neko ne shvati pogrešno...doktorica vrlo dobro zna na koje terapije ja nisam reagovala dobro,a takođe i na koje sam odreagovala odlično. Ne radi se tu samo o broju JS ko je se punktiraju,nego koliko ih je zrelo a posebno koliko su iste kvalitetne.Od tog kvaliteta zavisi i koliko će ih se oploditi ,te koliko se pravilno podijeliti. A to je put ka uspješnom postupku.
Moje terapija ranije samo sa gonalom je dala 9 JS,9 zrelih i 7 oplođenih i 6 pravilno podijeljenih. Sada od 12 JS dođoh do 2 pravilno podijeljene.
Nemam ja tu mnogo sa Sanjom da pričam,ovo je peti postupak koji mi je ona stimilirala,i već ranije smo utvrdili šta je najbolje za mene,jednom je čak i rekla da meni najbolje odgovara gonal. Sad mi je prodala priču o novoj terapiji itd.
Ja sam iskreno razočarana u pristup ovaj put,sve mi je izgledalo kao da stojim u redu u pekari .Druga stvar koju zamjeram je što sam je zamolila još prethodni put da mi ona odradi sve,tj. bez dr.Brankice,a ostavila ju je da mi odradi ET.Ne mislim ja da ga nije dobro uradila,stvar je lične prirode,i sigurno su male šanse da mi postupak uspije kad sam tokom ET i cio taj dan preplakala.
A o Brankici kao ljekaru i ljekarskoj etici,koja me je porodila i koju poznajem skoro cio život....nemam šta lijepo za reći.
Mislim ipak da "Mico" i slično tepanje nije samo po sebi dovoljno da nekog smatramo dobrim,i prije svega poštenim ljekarom.Ovdje mislim na obe.

I da,vidim da je prije nekog vremena forumašica čini mi se Katarina,"protjerana" sa ovog foruma iz razloga što je imala mišljenje slično mome.

Tonči,za sada ne planiram ništa,ranije sam imala plan da mi je ovo poslednji postupak bez obzira na rezultat,ali ko zna...user posted image

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 3877
18.5.2013 21:30:16   
rebeka777
lana, moj odgovor sada nema veze sa jednom odredjenom klinikom, ali ja ne bih curama preporucila nikad da vise od 3 puta pokusavaju na istom mjestu. Tako je meni jednom rekao dr iz Beograda, pokusajte na drugom mjestu, ko zna sta ce pomoci?

VTO p. trudna sam 7.mjesec user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna veza do poruke: 3878
18.5.2013 23:00:41   
micikae
Pozz svim curama da i ja kazem da sam obadva postupka koristila Decapeptil i GONAL F to su dva postupka od FZO,a Mikroginon sam placala od sebe,a takodje u prvom postupku sam pila Klomifen umjesto Mikroginona,i mnogo sam ga bolje podnijela, od Mikroginona me od njega pocelo boljeti nesto u dojci neki mlijecni kanal vec treci put posle postupka u septembru dobijam upale ide mlijeko i radila sam citoloski nalaz isjetka i citolog kaze da je sve ok,ali kao posledica su hormonski lijekovi najvjerovatnije,a sve je pocelo sa Mikroginonom.Pozdrav.

(odgovor članu lana08)
Neposredna veza do poruke: 3879
18.5.2013 23:31:16   
VTO pacijentica
rebeka, ceo dan se kezim od kad sam procitala, mnogo mi je drago!!! posalji mi u pp kad stignes sve, kakav ti je bio protokol, sta si uzimala, jesi mirovala i sl. sve me zanima, a ja cu pokusati da pretresem i po temi gde si pisala user posted image

inace, mikroginon ie na recept, ako kome ta info znaci..

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 3880
20.5.2013 10:33:37   
micikae
VTO pacijentica pozdrav Ja nisam imala pojma za Mikroginon i uzimala ga privatno nije mi niko ni rekao da se moze uzeti na recept ali nije ni bitno sada,za posle cu da znam hvala na infor.a tebi zelim srecu u novom postupku,a inace lose sam se osjecala od njega pocelo me nesto boliti u dojci itd....

Neposredna veza do poruke: 3881
20.5.2013 10:42:58   
Nova 86
VTO pacijentice i ja sam u junu.Pocela sam da se bockam.Ja sam u dugom postupku.
M1984 posto smo mi isti slucaj ICSI iz TESE koliko si ranije vracala embriona?
Ja se ubih razmisljajuci sta da radim!Ne znam da li da vratim 2emb. ili sto mi Dr.Sanja savjetuje sto vise posto je TESA. user posted image U prvom sam postupku vratila 3.
Ova druga priprema mi je tako laka i opustena,ali ono cekanje od ET ne znam kako cu izdrzati.
Saljem vam svima veliki pozdrav!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 3882
20.5.2013 10:53:08   
VTO pacijentica
Hej, Nova86, kad si krenula sa bockanjem? Ja necu pre iduce sedmice poceti sigurno, pijem kontracepcju do subote, tako da odmah u nedeju da dobijem, pre ponedeljka necu krenuti sa terapijom. Ili mislis na dekapeptil? Ako jos nisi krenula sa stimulacijom, kada kreces?

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3883
20.5.2013 11:59:52   
Nova 86
Pocela sam 16.5. sa 1x dekapeptil,a od 30.5. krecem 1/2dekapeptil i 2x menopur.Mikroginon pijem do 23.5. Mislim da bih trebala polovinom juna biti spremna,ako dobro odreagujem kao u I postupku. Koristim istu terapiju kao u I post. nisu mi nista htjeli mjenjati.

Neposredna veza do poruke: 3884
20.5.2013 13:10:21   
VTO pacijentica
e, pa onda smo tu negde! ja sam u prvom postupku prosle godine imala istu takvu terapiju, doduse, nisam imala nesto puno celija (3 zrele i jedna nezrela, cini mi se) pa su me ovaj put stavili na kratki protokol. saljem ti pp!

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3885
20.5.2013 13:19:36   
M1984
Nova 86, ja sam vraćala 3 u prvom postupku, a kada sam radila fet imala sam samo 2 i njih sam vratila.
Ako bude ja bi opet vratila 3

Neposredna veza do poruke: 3886
20.5.2013 13:39:22   
toncica
Drage moje cica mace sve koje idete u postupak u junu zelim vam puno srece ida vam uspije.
Znam kako vam je tesko , cekanje je najgore jer sam sve to prosla skoro i zato vas sve razumijem.
Svasta mi prezivimo samo da dodjemo do naseg cilja user posted image
smarija mila moja kako si prosla na UZ. Hoce li biti FET user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale moje saborke i trudnice kako ste mi sve redom user posted image
Svima saljem veeeeliki user posted image podrske

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3887
20.5.2013 14:15:08   
smarija
toncice sutra idem na uz pa cemo vidjeti jel se ide dalje ili se ceka sledeci siklus (mada mi mirise vise na ovo drugo).Isla sam juce i bio je svega 6,3mm ako se ne podeblja do sutra odustacu ponovo.

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3888
20.5.2013 14:49:55   
Jelena86
smarija, draga moja, nemojse brinuti, čuvam fige jakooo da bude barem oko 8 mmuser posted image
vto pacijentici, novoj86, i ostalim curama oje su krenule u novu bitku, želim svu sreću u novom postupku i čuvam fige da nam one budu prve ljetne user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3889
20.5.2013 15:06:07   
VTO pacijentica
smarija, nadam se dobrim rezultatima sutra, pretpostavljam da znas za ananas, ja sam ga jela bas dosta u proslom postupku, na krju mi se i smucio toliko da ga od tad nisam nijednom kupila, a i sad se kanim da pocnem..

Jelena, hvala na podrsci!

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3890
20.5.2013 16:00:09   
toncica
smarija mila moja pa super je u odnosu na prosli put.
Nemoj mi se nervirati to utice na plodnost bice to sve ok .
N

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3891
20.5.2013 16:08:27   
toncica
Neznam sta bi ode poruka sama.
Zelim ti mila da do sutra endic puno poraste.
Ja neznam koliki mi je endic bio na dan ET, ali prije toga na 5 dana mi je bio 6,5.
Navijam za sutra i drzim fige da bude sve ok.
SRETNO mila jos jednom user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3892
20.5.2013 18:06:03   
smarija
hvala vam cure moje vidjecemo sutra sta ce biti,nema nerviranja niti nervoze.Da znate samu sebe iznenadjujem sa strpljenjem jer mi inace nije bas jaca strana smirenost i strpljivost,valjda pocele i godine da se isticu user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3893
21.5.2013 14:58:53   
VTO pacijentica
Drugarice, ja sam danas bila na uzv, dobila sam semu i od sledece nedelje krecem sa stimulacijom. Bice kombinacija gonala i menopura, kasnije ce mi ukljuciti cetrotide, to bas i ne znam sta je, ali mislim da sto manje znam, bolje za mene user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3894
21.5.2013 17:48:10   
ajla 81
Djeste cure..Smarija kako si mi ?Toncica sta mi radis mila?Ja zvala ordinaciju rekli da nazovem pocetkom iduceg mjeseca za termin da odem za preporuku da predam u socijalno,pa cemo vidjet dalje user posted image VTO pacijentica ja ti zelim srecu da to sve lijepo prodje bez problema.Za ostale cure user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3895
21.5.2013 19:36:35   
smarija
VTO pacijentice znaci sizika krece bravo user posted image user posted image user posted image ,ali kao sto sam ti rekla ovaj put da nam budes jedna bebela user posted image

Ja sam danas imala uz i moj endic je 7mm u petak ce biti EMBRIOTRANSFER user posted image user posted image ,tako je bar planirano nadam se da nece sad nesto trece da iskoci pa da mi se svi planovi pokvare

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3896
21.5.2013 20:04:16   
VTO pacijentica
Divno, Smarija!!! user posted image Udri po ananasu sad do transfera, da se jos nabudzi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ja obecavam da cu biti najdeblja ovde ako treba, samo da ovaj put uspe user posted image

E da, uzela sam komplex B vitamina i magnezijum za opustanje, posto mi uopste nije dobro od ovog mikroginona (dr je dozvolila, naravno), nadam se da ce mi pomoci!

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3897
21.5.2013 20:53:05   
Maja Doboj
smarija...ma bravo, baš mi je drago user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3898
21.5.2013 21:51:05   
toncica
smarija mila moja znas koliko mi je drago sto si napokom dosla do ET.
user posted image se mila zbog tebe jako.
Jesam li ti rekla da ne brines da se nikad nezna sta ce biti.
A tvoj endic me je cuo i prepao se pa je porastao.
Drzim fige i navijam za petak da bude sve ok. Danas si me bas obradovala i jako sam sretna zbog tebe user posted image . Nemoj da razmisljas sta se moze desiti do petka.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3899
21.5.2013 22:06:57   
toncica
ajla 81 mila moja smisljam sta cu izmedju dva postupka.
Imam zakazano jod ginekologa 29.05 pa cu vidjeti sta ce mi reci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VTO pacijentica sretno mila sa user posted image
Maja Dobok dusice moja kako si mi ti , kako male mrvice user posted image
Saljem vam veeeeeeliki user posted image
Sta nam je sa lavfaturn nema je da se javi, a ni tife jesu li se kome javljale user posted image
Jelena user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *