|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
17.5.2013 15:34:25   
VTO pacijentica
Hvala na lepim zeljama, ponecu ih sve sa sobom kad budem krenula po betu, ako uopste stignem do nje, prosli put sam prokrvarila pre 14. dana..

Nego, od ovog mikroginona sam na papiru par puta nasla neku minimalnu sukrvicu, kao koncic, ali nisam pojacavala dozu, jer bas tesko podnosim kontracepciju, nadam se da to nije nista strasno..

Uh, ovog puta mi sve nekako brzo ide, nisam se ni okrenula a evo skoro sam pred stimulacijom, prosli put sam bila na dugom protokolu, agonija s mikroginonom je trajala skoro dva i po meseca..

Nadam se da ce se javiti jos neka zenica koja je na programu sredinom juna, kao ja..

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3851
17.5.2013 16:30:54   
toncica
VTO pacijentica jesi li ti sad na kratkom protokolu user posted image I ja sam bila na kratkom protokolu, i meni mikroginom nije bas odgovarao tesko sam ga podnijela kao i vecina zena.
Ja mislim da je to normalno od tih tableta, a ti ako nisi sigurna najbolje nazovi u kliniku pa pitaj. . Mislim da su u junu u postupku M1984 i mia81, neznam da li jos neko ima .
Sretno mila jos jednom user posted image

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 3852
17.5.2013 16:42:42   
VTO pacijentica
jesam, sada pijem mikroginon samo 21 dan, ostalo mi je jos 8 tableta. u ponedeljak idem na prvi ultrazvuk.
kako si ti prosla sa kratkim? koliko je bilo jajnih celija i kako se zavrsilo?

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3853
17.5.2013 16:59:19   
Jelena86
smarija, dragice naša, nemoj se sekirati oko postupka...ako ne ovaj, naredni ciklus možda bude sve ok...čuvam fige, da što prije tvoje mrvice budu na sigurnom user posted image

Neposredna veza do poruke: 3854
17.5.2013 17:22:54   
M1984
VTO pacijentica, ja sam u postupku u junu ali mislim da će sve biti gotovo krajem juna.
Ja sam počela pit microgynon 13.05 i rečeno mi da ga pijem do 30.05., 23.05 imam prvi uz.
MM mora primati menopur mjesec dana pa mi je dr.Brankica rekla da će vjerovatno počet 23.05. kada ja završim sa prvim uz. Kakav je to protokol nemam pojma, jer ptvi put radim u medicos-u. Kada sam radila u BG nisam uopšte trošila kontracepciju, samo injekcije suprefact i merional i imala sam 18 js, nada mse da ću i sada odreagovati dobro na terapiju.
Što se tiče microgynona ja nemam upošte neke nus pojava, sasvim normalno se osjeća, pijem ih tek 5 dana.
drage moje čuvajte seuser posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3855
17.5.2013 17:39:10   
VTO pacijentica
M1984, ti si bas srecna sto dobro podnosis mikroginon! ja sam naduta, nervozna, i sto je najgore, non-stop gladna. Dzaba meni plan da cu biti srecna i opustena, kad me u startu ova kontracepcija ubije user posted image

Nije nam veliki razmak, oko samo pet dana user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3856
17.5.2013 17:45:05   
M1984
ja stvarno ne osjecam neke promjene, osim možda te nadutosti ali ni to nije strašno. Jedino što se bojim ovog postupka, treba biti pozitivan ali ne mogu zanemarit mogućnost neuspjeha user posted image

Neposredna veza do poruke: 3857
17.5.2013 18:10:37   
ivana91
VTO pacijentice,želim ti svu sreću ovog svijetauser posted image user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3858
17.5.2013 19:56:35   
VTO pacijentica
Hej, Ivana! Sta je s tobom? Kako si? Pisi na pp da ne zacatavamo, jako me interesuje sve sto se ovde izdogadjalo, ali mi je jako stresno da citam sve ispocetka!

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 3859
17.5.2013 22:43:47   
toncica
VTO pacijentica ja sam super odreagovala na kratki protokol s obzirom na moje godine. Imala sam 12 folikulai 7 jajnih celija
Od tih 7 oplodilo se 4 embriona, a ja sam vratila 3.
Nazalost nije uspjelo .user posted image
Od terapije sam koristila mikroginom, fostamin, merional i cetrotide.
Mila zelim ti sto vise folikulica i jajnih celija user posted image

Neposredna veza do poruke: 3860
17.5.2013 22:57:14   
toncica
Jelena86 draga moja kako si mi ti, jesi li dobro user posted image
Ja sam mislila da si nas napustila nema te nikako da se javis user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3861
17.5.2013 23:03:31   
lana08

IZVORNA PORUKA: toncica

VTO pacijentica ja sam super odreagovala na kratki protokol s obzirom na moje godine. Imala sam 12 folikulai 7 jajnih celija
Od tih 7 oplodilo se 4 embriona, a ja sam vratila 3.
Nazalost nije uspjelo .user posted image
Od terapije sam koristila mikroginom, fostamin, merional i cetrotide.
Mila zelim ti sto vise folikulica i jajnih celija user posted image

Ja i tončica imale gotovo identičnu situaciju,ista terapija,broj JS,i oplođenih i zrelih i vraćenih,...i naravno isti rezultat.

Ja bih samo da pitam,ima li neko sa ovog foruma da je koristio neku drugu terapiju osim fostamina,merionala i cetrotide. Pitam jer sam primjetila da se više u Medico s ne koristi gonal i menopur,osim kad se ide o vlastitom trošku. A kako i bi kad je gonal 77 KM,a fostiman čini mi se manje od 30,neznam tačno.
E,koje smo mi ovce ,ali meni nisam jasna ja lično....9 godina sam pacijent tamo,ovo mi je bio peti posupak,...koliko mi je trebalo da ukapiram.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3862
17.5.2013 23:28:09   
ivana91
lana08,ja sam u oba postupka primala menopur i gonal f a nisam išla o vlastitom trošku ali nažalost nije uspjelouser posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna veza do poruke: 3863
18.5.2013 0:30:06   
smarija
ja sam takodje primala samo gonal i to u oba postupka VTO ,a postupci su bili o trosku drzave

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 3864
18.5.2013 8:47:08   
VTO pacijentica
ja sam prosle godine radila o trosku drzave, primala sam dekapeptil, pa menopur. msilim da oni odrede terapiju prema hormonskom statusu zene ili tako necemu..

volela bih da na kratki protokol odreagujem kao vas dve, toncica i lana, ja sam posle dva i po meseca mikorginona i dekapeptila i menopura imala jedva 4 jajne celije, srecom tri su se oplodile, i sve tri smo vratili, iako neuspesno..

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3865
18.5.2013 8:56:24   
mia81
Pozdrav cure, ja sam juce bila kod dr. Brankice i dogovorila potupak. Idemo kratkim protokolom i sve bi trebalo biti zavrseno u prvoj sedmici juna. Sve mi nesto ubrzalo ja sam mislila tek tamo krajem juna. Ovo mi je 7 postupak i nadam se da ce kratki protokol biti uspjesni. Meni su prepisali gonal, menopur i cetrotide (njih jos nikad nisam koristila). Rekli su mi ukljuciti i heparin poslije ET pa ako neko nesto zna o tome neka mi napise. Kazu da su skupi, pa ako ko zna please javite mi. Takodjer ako neko ima viska INTRALIPIDE neka mi se javi. Ja imam jednu a trebaju mi 3. Sretno VTO i M1984. Drzim figa da bude sve ok.

Neposredna veza do poruke: 3866
18.5.2013 9:24:53   
VTO pacijentica
hvala mia, i tebi sretno, nek ti sedam bude srecan broj i kad si vec prva cije cemo rezultate da cekamo, nek budu pozitivni, pa da nas sve povuces za sobom! user posted image

(odgovor članu mia81)
Neposredna veza do poruke: 3867
18.5.2013 10:23:47   
toncica
lana08 draga moja i majusa je istoprimala gonal i menopur i jos mnogo zenica da ih sad ne nabrajam sve, a neke su ti se i javile . Ako mislis da ces bolje reagovati na gonal i menopur , zasto na porazgovaras sa DR da vidis sta ce ti ona reci .Ja mislim da si ti kao i ja dobre odreagovale na nasu terapiju, ali jednostavno nije uspjelo .
Mila moja sve je individualno od zene do zene .
Kako si mi ti , sta planiras dalje user posted image
Zelim vam srecu svima i da vam svima uspije pa da nas vucete za nosic sve redom user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna veza do poruke: 3868
18.5.2013 10:29:25   
rebeka777
lana, meni su uvijek davali gonale i menopure i to uvijek neka kombinacija i eto ostala trudna sa njima...

VTO pacijentice, sretno mila ovaj put i da nas sve obradujes!

mia, koliko sam cula od cura koje su koristile heparin, ima fraxiparin, on je oko 7 KM, a ima i jedan skuplji kome sam zaboravila ime on je 11 KM. Ako je svejedno koji ces koristiti ti naravno uzmi ovaj jeftiniji.

Puno srece svima!

Neposredna veza do poruke: 3869
18.5.2013 10:32:32   
rebeka777
lana, slazem se sa toncicom, ako mislis da ti je bolja kombinacija gonal i menopur, trazi to, nemoj se ustrucavati ni slucajno. Ako ce ti biti imalo lakse, meni je uspjela sedma vto user posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 3870
18.5.2013 10:41:36   
rebeka777
mia, imas pp!

Neposredna veza do poruke: 3871
18.5.2013 11:12:18   
Maja Doboj
Drage moje evo i mene... super se osjećam , sve je ok, samo me po nekada stomak zaboli ali za koji sekund odmah prođe... idem na posoa ali ne baš svaki dan, kod kuće ništa teško ne radim, šetam i tako sve u svemu extra se osjećamuser posted image

Ja sam u oba postupka koristila Dekapeptil i Menopur i oba postuoka su mi bila pozitivna samo što se prvi nije završio kako treba.

Ljubim Vas sve pa se čujemo...

Neposredna veza do poruke: 3872
18.5.2013 11:24:39   
toncica
Maja Doboj mila moja drago mi je da si dobro , samo neka tako nastavi .
Nemoj ni u cemu pretjerivati, samo cuvaj svoje dvije mrvice da se dobro uhvate za svoju mamicu i da nikud ne idu .
LJubim te mila puno i mazi pupu da mrvice rastu user posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3873
18.5.2013 11:26:28   
toncica
rebeka777 samo da te jako user posted image

Neposredna veza do poruke: 3874
18.5.2013 12:24:11   
mia81
rebeka, imas pp

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trudnoca
Admin

Sta i kako ste pile od tableta koje vam je dr.propisao za trudnocu(Folacin itd ) i po koliko dnevno

odgovorite mi (98%)

odgovorite mi (2%)

Broj svih glasova: 47

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *