|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
15.5.2013 16:34:19   
šmrc
Tonci, ja sam radila vantjesnu u februaru a.sredinom marta. Sam uzela preporku od Sanje i odmah.predala u Zdravstvo, dobila sam rjesenj e za manje od mjesec dana. Sad mi nista nije jasno user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3826
15.5.2013 21:15:23   
toncica
smarija mila sretno sutra na UZ.
Zelim ti da sve bude ok i da sto prije uradis FET.
Drzim fige i navijam da endic bude kako treba.
Javni se kad dodjes
Saljem ti veeeliki user posted image podrske

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3827
15.5.2013 21:20:00   
toncica
smrc neznam mila moja tako mi je rekla . i meni nije bilo jasno pa sam te pitalauser posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3828
15.5.2013 22:24:02   
ivana91
Maja Doboj čestitam ti od srcauser posted image user posted image sada uživaj u svojim user posted image user posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3829
15.5.2013 22:25:43   
smarija
toncice hvala ti do neba na podrsci ,javicu se sutra cim zavrsim pregled user posted image

Majo cestitam na dve user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio smarija -- 15.5.2013 22:26:43 >

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3830
15.5.2013 22:30:34   
ivana91
toncica,šmrc,Jelena86user posted image user posted image
smarija,srećno sutra i da sve bude okuser posted image

toncica i ja sam posle prvog postupka odmah dobila preporuku od Sanje,tako da mi nije jasno zašto vi morate čekati.pa treba vremena da pošaljete papire u fond i da dobijete rješenje.to im je izgleda neko novo pravilouser posted image .

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3831
15.5.2013 22:46:59   
toncica
ivana91 mila moja nemam pojma o cemu se radi.
Interesantno je to sto se sve meni zalomi.
Tako smo proslo odobrenje cekali skoro 2 mjeseca.
Bila je snjena direktora, pa praznici i neznam vise sta . To je bilo u januaru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 3832
15.5.2013 22:54:10   
ivana91
toncica,nemoj da brineš kada ti sanja zakaže postupak ona će ga odraditi i bez rješenja jer zna da kada ona napiše preporuku fond i odobriuser posted image .tako draga moja,nemoj da se nerviraš zbog toga.user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3833
16.5.2013 9:19:14   
smarija
evo i mene uz odradjen i danas je endometrijum 5,7mm imam jos jedan uz u nedelju ali mislim da ni ovaj mjesec nista nece biti od transfera

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 3834
16.5.2013 11:26:36   
toncica
smarija dusice moja nemoj se sikirati mozda ce u nedelju biti sve ok. Jesi li pricala sa DR sta je uzrok da se endic ne deblja kako treba . Mozda ti treba promijeniti terapiju ili nesto dtugo da sad ja ovde ne pametujem .
LJubim te mila i saljem ti veeeeliki user posted image podrske.
ivana hvala ti draga moja na podrsci, malo sam se unervozila zbog te preporuke, tad su i odmori pa otkud znam sta ce biti . Sad si mi olaksala hvala ti puno user posted image
Jelena Majo , ajla, lana, rebeka, M1984, mrvicado, Nova 86, smrc
mia81
, lav saturn iostale user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3835
16.5.2013 12:37:22   
smarija
Toncice ja se vise ne sikiram bice sta biti mora,ja tu nista promijeniti ne mogu radim sve sto je u mojoj moci ali to je tako kod mene nemam ovulacije zbog PCOS pa mi i ciklusi izostaju a jos pogotovo kad izazivam ciklus (sto sam i radila ova zadnja dva mjeseca) onda dodje do ovog problema.saljem ti ovako jedan veliki user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3836
16.5.2013 14:27:37   
toncica
smarija dusice moja jako mi je zao sto ti se to desava.
Nadajmo se da ce sve biti u redu.
Znam ja mila moja da mi dajemo i vise nego sto mozemo od sebe, ali covijeku bude krivo kad se toliko napatis i na kraju nista .
Majke mi onda neznam sta bih radila, ali stacemo moramo se i dalje boriti.
Mene jos uvijek drzi misao da ce mo mi sve jednog dana user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3837
16.5.2013 15:59:08   
ajla 81
Draga Toncice neznam ni ja sta dalje,jos razmisljam iz neki privatni razloga sam mislila iduce godine opet pokusat,ali sa druge strane dugo mi cekat da mi je sto prije da uradim mozda sad uspije,pa neznam ali kako ti rece da su termini krajem novembra imam vremena ljeto odmorit,opustiti se i u nove pobjede i mislim da ce tako i biti.Ljubim vas punoo user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3838
16.5.2013 18:14:56   
toncica
ajla 81 neznam da li ima prije termin meni tad istice 6 mjeseci od ovog postupka.
Ti si radila postupak prije mene pa si mozda mogla na red doci ranije.
Mila kad god pokusas dobro je , bitno je pokusavati. user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3839
16.5.2013 19:33:12   
toncica
smarija i ostale zenice evo vam jedan link pa procitajte mozda nekome pomogne. Malo sam guglalai sjetila se tebe moja
smarija, a mozete i ukucati caj od lista maline
http://www.femina.hr/clanak/index/r/3/c/2781/se/zdravlje_biljke-za-zensku-hormonalnu-ravnotezu

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3840
16.5.2013 20:42:12   
šmrc
toncice imaš PP user posted image
majuša user posted image , gdje si, nema te danima user posted image user posted image user posted image
ivana91user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3841
16.5.2013 20:42:59   
šmrc
ajla81, odmori kao i ja pa idemo zajedno na novi postupak user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3842
16.5.2013 20:43:53   
šmrc
smarija user posted image za tvoju borbu

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3843
17.5.2013 0:16:01   
ajla 81
Smrc pa idem malo na to da se malo odmorim,jesam ja dobro razumila ti imas odobrenje?cekas samo kad ces ici ili?malo mi to nije jasno,kada si mislila meni oktobar,novembar bi pasali ali sta ce biti vidjecemo mozda budemo zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3844
17.5.2013 9:01:18   
šmrc
ajla81, ja sam dobila odobrenje i juče sam se dogovorila sa sestrom iz Medica da me odgode (jer sam trebala da idem na novi postupak u septembru) za zimu jer iskreno hoću i da se odmorim a i ne mogu iskombinovati slobodne dane i neću da se forsiram i nešto na silu, ako mognem da odem negdje na odmor da se odmorim od svega to mi je sada u planu. Rekli su mi da se javim krajem avgusta da se dogovorimo za novi postupak user posted image  user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3845
17.5.2013 9:37:45   
smarija
ti si kraljica obozavam te user posted image ,hvala na linku sad sam citala
ja recimo super reagujem na caj virak i pospjesi mi ovulaciju ali ne smije se kombinovati kad se koristi bilo kakva hormonalana terapija,pa sam zato morala prestala piti taj caj.

smrc user posted image ,to ti i jeste pametno u koliko se ne osjecas spremnom da krenes u novi postupak bolje mala pauza nego sve raditi pod nekim pritiskom i nervozom.

< Poruku je uredio smarija -- 17.5.2013 9:40:17 >

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3846
17.5.2013 10:03:37   
toncica
smarija draga moja nema na cemu tu smo da jedna drugoj pomognemo, podrzavamoi da dijelimo i radosne i tuzne vijesti.
Samo da tebi pomogne .. J a sam jednom pila virak, maticnjak, vrkutu macinu travu i hajducku travu. Nisam znala da se nesmiju kombinovati zamalo se nisam otrovala. Tad mi je muzic rekao da ce mi zabraniti sve cajeve. Tako da mila moja dobro se informisi sta sa cime smijes piti. user posted image
ajla 81 mila moja ako hoces unovebru u postupak onda zovi. Ja sam zvala 13.05 i postupak mi je zakazan za novembar, ali ti si prije mene radila postupak pa mozda stignes prije na red, ali je velika guzva ima dosta zena. user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3847
17.5.2013 10:14:21   
VTO pacijentica
Pozdrav, drugarice user posted image

Neke me mozda poznaju od ranije, vecina verovatno ne, iskreno se nadam da su skoro sve od prosle godine u medjuvremenu rodile po user posted image i nestale sa ve teme.

Ja sam posle prve neuspele VTO dosla sebi i evo me u novom pokusaju, nadamo se vecoj sreci ovog puta.
Mikroginon pijem jo nekih nedelju dana i cim dobijem pocinjem sa stmulacijom.
Ima li neko da ide od prilike u isto vreme sa mnom?

Svima vam zelim puno srece!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3848
17.5.2013 10:37:27   
smarija
znam da se ne smije bas igrati ni sa biljkama mogu da izazovu svasta.Ja sam pila dosta tih cajeva ali nikad nisam nista kombinovala,ali mi nijedan nije imao tako djelotvoran ucinaka kao virak,a popila sam ih na livade.

VTO pacijentice sjecam se tvojih prijasnjih postova zelim ti puno srece u ovnom novom pokusaju user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3849
17.5.2013 14:10:03   
toncica
VTO pacijentica zelim ti dobrodoslicu tj ponovno pridruzenje na ovoj temi. Ja te se sjecam od prije .
Ja sam mila tek u novembru u postupku po drugi put, ali ako ima neka zenica sigurno ce ti se javiti.
Zelim ti mila da ti ovaj postupak uspije. Navijam i drzim figeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smarijauser posted image
Gdje ste ostale moje cica mace nema vas nikako, gdje ste se sakrile user posted image

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 3850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ljubav

da li se sjecate svoje prve ljubavi, simpatije

sjecam se (93%)

ne pada mi na pamet (5%)

zaboravila (2%)

Broj svih glasova: 85

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *