|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
13.5.2013 20:44:42   
ajla 81
Cure gdje ste?Toncice jel bolje?nadam se draga bice bolje:)Imam jedno pitanje?ja jos nisam isla u B.L imala neki obaveza....kako to sad ide.moram otici po izvjestaj?da nije uspio postupak.pa predat opet zahtjev,a u medjuvremenu nazvat dr i zakazat termin ili kako?Nadam se da ste me skontale sta mislim.Pozdrav za moje cure user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3801
13.5.2013 21:50:32   
ivana91
ajla81,samo nazovi B.Luku pa neka ti pošalju preporuku za drugi postupak faxom.I meni su tako,da ne bi išla radi toga pošto sam iz Sarajeva

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3802
13.5.2013 22:39:53   
toncica
ajla 81 dobro sam mila moja dosla sam sebi malo . Danas me zvala DR SANJA i rekla mi da nazovem krajem avgusta pocetkom septembra da mi posalje preporuku za fond.
Nije ona meni spominjala nikakav izvjestaj da nije uspio postupak .
Mila moja zato imam veliki dokaz betu..
Ivana ti je sve objasnila samo nazovi, ali pozuri velika je guzva ima puno zena.

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3803
13.5.2013 22:46:21   
toncica
Jelena86 draga moja gdje ces raditi taj polustimulirani postupak . user posted image

Smijes li posle 2 mjeseca od postupka ponovo uzimati hormonsku terapiju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3804
13.5.2013 22:59:37   
ajla 81
Ivana91.Toncice hvala vam na odgovoruuser posted image Toncice drago mi je da si dobro user posted image user posted image user posted image i opet imam jedno pitanje mozel poslje postupka da kasni menzes kasni neki 10 dana?inace mi redovan menzes.user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3805
14.5.2013 9:54:59   
M1984
Drage moje da vam se pohvalim, ipak ulazim u postupak u junu. Juče počela sa microgynonom a krajem juna bi trebalo biti sve gotovo.
Sad kupujem menopur za supruga pa me zanim je li neko refundirao takve trškove. Ja hoći da pokušam jer koštaju 12 kd=606,00 KM
Mia81 mi jesi li ti ikad dobila te pare nazad??
Kako ste mi sve, djevojkama kojima nije uspjelo želim da lijepo provedu ljeto, odmore se i da krenu u nove pobijede. Ja se strašno bojim ovog postupka, jer ima neuspjehe iza sebe, ali pokušavat moram . Ljubim vas sve

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3806
14.5.2013 15:13:22   
toncica
M1984 mila moja user posted image za ulazak u postupak.
Nemoj se nista bojati samo hrabro, sta bude bice.
Ti si mila jos mlada i imas vremena, naravno da ti zelim da ovaj put uspije.
Hvala ti mila na podrsci i lijepim zeljama.
Drzim fige i navijam iz sveg user posted image da ti uspije i da sto prije ugledas user posted image .
Sretno mila i javljaj nam sta se desava da smo u toku. user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3807
14.5.2013 16:39:48   
Jelena86
hehe, tončice, pa to sam sa dr.dogovorila, nisam na svoju ruku...ne bi se usudila sama tražiti to...u polustimuliranom koristiš jako malo injekcija, tako da smijem, u polustimulirane možeš svako dva mjeseca. u Splitu u Citu, kod dr. Poljaka radim taj postupak.
mislim da sam rekorderka, u 15 mjeseci, 5 postupaka, 2 polustimulirana i 3 stimulirana, ccc...dok može, može user posted image
M1984, bravo, baš mi je drago zbog tebe user posted image

< Poruku je uredio Jelena86 -- 14.5.2013 16:40:40 >

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3808
14.5.2013 16:44:36   
mrvicado
doslauser posted image tri dana prije bete,zvala sam danas ordinaciju pa mi sestra rece da nemoram radit betu 16.kao sto sam trebala,zar netreba kao dokaz za drugu da bi mogla radit

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3809
14.5.2013 17:27:45   
toncica
Jelena dusice moja hvala ti za informacije.
Naravno navijam i drzim fige da ti uspije , stvarno si rekorderka i zasluzila si. user posted image
Juuuuuuuuhuuuuuu zene moje drage da vam uhvatim mustuluk kod nase Maje dvije bebe user posted image
Cestitam joj od user posted image da budu zive i zdrave.
Jako se radujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3810
14.5.2013 17:31:49   
toncica
mrvikado imas dokaz sto si radila prvi put uzmi taj nalaz neka imas inace ja neznam da neko trazi dokaz.
Zao mi je mila sto ti je dosla user posted image , ali glavu gore i u novi postupak .
Sve zenice su to ovdje prosle, ali stacemo moramo se boriti .
Nema odustajanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mrvicado)
Neposredna veza do poruke: 3811
14.5.2013 18:05:02   
Nova 86
M1984 zajedno smo u junu.Doduse sutra idem na UZ da vidim hocu li poceti sa bocama.Jel mi mozes reci zasto tvoj muz daje menopur,koja je dijagnoza?Kod nas je azospermija(zacepljeni kanali),ali njemu su dali da pije Fertil plus 3 mj.Kutija kosta 110 KM.Prosli postupak je koristio 4 kutije i receno nam je da se refundira,da bi nam na kraju odbili i rekli da je to dijetetski preparat,sad cekam odgovor na zalbu.Nije mi zao ovo placati,ali ako je menopur djelotvorniji vidjela bi sa doktoricom da i on pocne koristiti. Hoces li se ti bocati i je li ti ovo I postupak?PozZZZ

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3812
14.5.2013 18:29:25   
šmrc
Nakon postupka koji nije uspio uzima se nalaz od doktorice Sanje gde ona napiše da nije uspjelo i da predlaže drugi postupak, sa tim ideš uz Zdravstvo da predaš novi zahtjev, bar sam ja tako radila, samo sam još morala i od svog porodičnog ginekologa tražiti da mi i od predlaže vantlelesnu (to su mi u Zdravstvu tražili) i uz stare nalaze i pismenu molbu predala i dobila sam odobrenje tj. rješenje

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3813
14.5.2013 18:50:58   
mrvicado
jel iko imao problem sto se tice mioma na materici posto ga imam i vjerovatno ce morat ga ostranit prije druge umjetene,imal ko neku preporuku cajeve posto sam vec jednom operisala jajnike i opet se stalno vracaju ciste

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3814
14.5.2013 19:01:01   
mrvicado
Majo sve cestitke na blizancima user posted image user posted image

(odgovor članu mrvicado)
Neposredna veza do poruke: 3815
14.5.2013 20:28:01   
toncica
smrc draga moja to je preporuka za drugi postupak, je li tako. kako si mi ti dokle si stigla user posted image
mrvikado zavisi koliki ti je miom.
Ako je veliki moraces operisati.. Proguglaj malo na tu temu.
Imas tu temu i na forumu.

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3816
14.5.2013 21:29:16   
Maja Doboj
Drage moje djevojke, evo mene sa prvog ultra zvuka ...vide sa dv gest. mjeska user posted image , ponovnu ultra zvuk za tri nedelje kada bi se trebali čuti otkucaji srca ( ako Bog da), ponovo mi je uključen Aspirin i nastavljam sa utrog. i folnom.

Dr mi je rekla da uradim trombofoliju, u Mediko s košta 190 KM. Dr. mi je rekla da mogu i na Paprikovcu to odraditi i odmah sam otišla gore i molila ih da mi to odrade bez uputnice da se nebi i sutra truckala do BL i možete zamisliti da su pristali user posted image . donjeću uputnicu kada budem dolazila po nalaz .

toncice...user posted image

jelena86,smarija ...sretno u novim pobjedama...

M1984...vidjećeš da će sve ovaj put biti ok user posted image

majuša, helga. smrc, ajla...malo odmora i ponovo u akciju user posted image

lavsaturn...kako si, odmaraš li? user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3817
14.5.2013 22:02:48   
mia81
M1984 jesamo dobili novac nakon neka dva i pol mjeseca od samog predavanja. Kad rjesenje stigne na kucnu adresu zovu vas da donesete broj ziro racuna i naovac legne kroz nekih mjesec dana na racun. Ko je tvom muzu preporucio menopur ovaj put? Jel isao kod urologa il je to jedna od doktorica rekla? I moj treba da krene ovih dana a otkazali nam termin kod urologa sad u petak pa moram pitat da doktorica da preporuku za menopur jer smo i mi u junu a vrijeme je da ih krene primati. Ma ludnica al nada posljednja umire :)

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3818
15.5.2013 0:16:48   
lana08
Majoooo,pa to je super vijest,nisam čitala ovih dana,neznam jesi li prije pisala da su blizanci....čestitam ti od srca,i želim laku trudnoću .user posted image
Ma vidiš da se isplatilo i te kako ono malo boli kad sam te slušala u ordinaciji user posted image user posted image

(odgovor članu mia81)
Neposredna veza do poruke: 3819
15.5.2013 0:54:38   
ajla 81
Maja Doboj cestitkeuser posted image user posted image bas mi je drago,zelim ti svu srecu svijeta,Toncice sta ti radis?Meni stigla user posted image pa sam plakala,unervozila se nemogu spavat ali bice bolje user posted image moram biti jaka ko nasa Jelena86.I meni je doslo da su refondirali novac ali kada god nazovem banku nista,ali proslo je mjesec dana,mia81 kaze ceka se 2 mjeseca jos mi je neko rekao na forumu znaci cekat,a moj muz je primao menopur da popravi spermogram.Cure moje cuvajte se i imacemo i mi abd svoju bebu.pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3820
15.5.2013 1:08:58   
šmrc
Tonci, jeste to je za drugi postupak. Ja sam dobila rjesenje za divvno cudo relativno brzo. Mislim da cu tek na zimu.moci da idem.zbog posla.user posted image maja doboj user posted image user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3821
15.5.2013 7:10:14   
M1984
Nova86, Mia 81 mm ima opstruktivnu azospermiju (začepljeni kanali), dr.Hajder nam je rekao da koristi menopur mjesec dana pred postupak, svake sedmice 3 injekcije. Imali smo kod njega konsultacije i tako nma je rekao i dao napismeno svoju preporuku. Ja ću danas da ih kupim a već sutra ću da predma zahtjev u fond, pa kad god vrate.
U postupku sam krajem juna, tek 3 dana pijem microgynon.
Maja Doboj, mila moja čestitam ti i ovdje, juče si nas baš obradovala i dala nam vjetar u leđa i volju za borbom , javi se za kafu kad budeš mogla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3822
15.5.2013 9:47:57   
toncica
Nova 86, M1984 i mia81 zelim vam puno srece i ako bog da da ovaj postupak bude plodonosan.
Drzim fige i navijam iz sve snage i iz sveg user posted image da vam uspije.user posted image
ajla 81 mila moja evo me guram nekako jos me drzi ona negativna beturina, svaki dan otplacem po turu , ali stacu moram dalje .Sta si ti planirala user posted image user posted image
smrc jesi li ti to dobila rijesenje za drugi postupakuser posted image
Meni je DR SANJA rekla da nazovem krajem avgusta pocetkom septembra za preporuku .
Ubacila me u novembru za postupak . Rekla je da nemoze prije mora da prodje 6 mjeseci od ovog postupka.
Kad si ti dobila preporuku mislim koliko vremena posle postupka user posted image

Mozda ce mo zajedno u postupak.user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3823
15.5.2013 14:37:56   
šmrc
Toncice, meni je doktorica odmah dala preporuku da predam u Zdravstvo jer se nekada zna čekati dugo pa ti nju zamoli da ti to što prije da jer ide ljeto i odmori. Ja sam čekala nekih mjesec dana na rješenje. Meni je takođe tražila da prođe bar 6 mjeseci i pisala me za postupak u septembru, međutim, iz privatnih razloga ne mogu tada pa moram da se sa njom dogovorim za februar jer u januaru ne radi postupke. Ajde i ti tada pa da budemo zajedno user posted image  user posted image . Mislim ipak da treba da se odmorimo od svega.
Ja je zovem već 2 dana da odgodim postupak ali nikako da dođem do nje user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3824
15.5.2013 16:09:12   
toncica
smrc draga moja pitala sam je ona mi je rekla da mi fond nece odobriti rijesenje dok ne prodje 6 mjeseci.
moja smrcka meni je daleko i novembar, a kamoli januar.
Je li tebi preporuku dala SANJA ili BRANKICA. user posted image
Tako sam ja zvala tri puta posle bete i nisam je mogla dobiti uvijek je zauzeta, naravno zena uvijek ima pacijente.
Onda mi je sestra uzela broj telefona pa me DR SANJA nazvala. Uradi i ti tako user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

komunikacija
mirica

kako komunicirati sa vama forumasima molim pomoc

preko facce buka (71%)

molim pomoc (29%)

Broj svih glasova: 118

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *