VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.2.2012 15:21:15)
|
IZVORNA PORUKA: ivana91 VTO pacijentice,možeš li mi reći da li si ti uradila sve nalaze pa tek onda dobila preporuku za vantjelesnu i onda zajedno sa ostalim papirima slala u fond?Ja sam danas razgovarala sa dr.Đukić iz MedicoS i ispričala joj sve,ona kaže da trebam uzeti od svog doktora preporuku da sam za vantjelesnu i onda sa ostalim papirima šaljem u fond,da ne moram raditi nalaze i slati ih u fond i da ako imam neki problem sa nalazima da oni to u "hodu"rješavaju.Da,rekla mi je da ne mora biti preporuka od njih nego od doktorice koja je zadužena za taj program u mom gradu,pošto ja nisam iz B.Luke. nisam, u fond sam slala samo izvod iz m.k.vencanih, kopije knjizica i preporuku. sve nalaze nosis posle njoj, jer je program dug, najcesce, dva meseca pijes kontracepciju, za to vreme se svasta moze srediti, a ako ima neceg sto iziskuje duze lecenje, onda se ni ne pocinje dok se ne sredi. al ja imam problem TSH, koji mi je preko 5, a ne sme biti preko 2, pa mi je dala semu i rekla da ce to spasti do stimulacije, a ako ne spadne odgodicemo. tako da, za fond samo izganjaj preporuku i posalji to s kopijama knjizice i izvodom, a kad resenje dobijes niko tebe ne moze naterati da ga iskoristis dok sve ne bude kako treba. a ja se nadam da ce biti, da cemo obe u postupak i da cemo da setamo stomake uskoro.
|
|
|
|