VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (26.2.2012 11:45:07)
|
to sa mrsavljenjem me jako tesi. nisam debela, ali meni niko ne veruje kakav ja natprirodni napor ulazem da se ne ugojim. meni ljudi ne veruju da se za nedelju dana kod roditelja ugojim po tri kila, zato mama malo vise ugadja, pa i mesi i spremi nesto slatko, nista preterano, ali meni ubitacno. znaci i pored redovnih treninga, i bicikla kao, ne osnovnog, nego jedinog sredstav prevoza u nasoj celoj porodici, jer uopste namamo auto, i pored iskljucivo zdrave ishrane, bazirane na vocu, povrcu i ribi, ja jedva uspevam da ostanem u istoj garderobi. tek sad mi se kockice polako sklapaju. nego, je l se ikom od ove terapije kosa popravila? najvise me nervira sto vec dugo vremena opada, a ja, glupaca, sve kontam da je to od sampona, od jeseni, proleca.. a nit je farbam, niti feniram.. meni je rekla da pijem mesec dana po pola i posle mesec dana kontrola. pa, ako TSH padne ispod dva, po semi ET bi trebao biti sredinom maja.. i sa prvim detetom sam zatrudnela u to vreme, jako bih volela da ta neka kllima i doba godine imaju veze.. dokle ste vi dogurale? koja je prva na redu? izvinjavam se ako ste pisale, jedva povezujem, previse je informacija. a jako me zanima..
|
|
|
|