VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.2.2012 22:56:02)
|
IZVORNA PORUKA: ivana91 Pozdrav svima!Nova sam na forumu,pa imam par pitanja u vezi besplatne vantjelesnu u Banja Luci.Zanima me kako ide sa tim pripremama.Ja sam uradila sve nalaze:hormonalni status,tvs,briseve na mikoplazmu,ureaplazmu i klamidiju i vaginalni i cervikalni bris.Svi nalazi su uredni osim cervikalnog i vaginalnog brisa,pronašli ešerihiju.Mada kada sam privatno uradila nalaz nije je bilo,inače nalaze radim u državnoj bolnici.Tako da nisam sigurna ni da li su tačni nalazi u bolnici.Juče sam ponovila nalaz,u ponedeljak gotov pa ćemo vidjeti.Interesuje me da li sa svim tim nalazima ideš u fond ili podnosiš zahtjev bez nalaza.Molim Vas da mi napišete kompletnu proceduru,jer moja doktorica mi baš neće puno da kaže o svemu tome. ivana, prvo odes u kliniku kod dr, onda ti ona napise preporuku ako si slucaj za vto. ti u fond nosis samo kopije knjizica, izvod iz knjige vencanih i tu preporuku i sacekas oko mesec da bude gotovo. meni je bilo gotovo za par nedelja. sve ostale nalaze nosis dr. cim dobijes resenje i nalazi ti uredni ulazis u proces, bez nekog cekanja. to ti je najkraci put, jer u fondu kad vide njen papir samo lupe pecat. ove druge puteve ne znam, ali ako mislis da ces tako lakse proci kod komisije, onda ok. srecno u svakom slucaju! pozdrav za ms_do od expresne [sm=smiley36.gif] ja pocela s mikroginonom. i folnom [sm=bravo.gif] i hvata me neki grip, ladno! a malo reagujem i na kontracepciju..
|
|
|
|