zeks -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (29.1.2012 3:27:23)
|
ms-do ne upadas nijedan savjet nije suvisan,e ovako nebi preko uputnice radije idem privatno vjeruj mene jeftinije dodje tako,strah me da neodem na paprikovac dzabe,jer imala sam takvu situaciju sa brisevima!Dali mi uputnicu za Doboj da vadim hlamidiju a rekli mi da u Derventi vadim cervikalni i vaginalni bris,i ja u utorak odvezem muza u Brod pa za Doboj posto imamo jedno auto,kad sam dosla gore kazu mi na mikrobiologi da oni to nerade gore da trebam u BL,nista ja se vratim u Derventu reko izvadicu ovde briseve pa uzeti uputnicu i za BL.Nacekala se ko budala nikad na red kad sam napokon usla kaze dr.Saran da mi nemoze izvaditi cervikalni da moram za doboj i da u Doboju rade hlamidiju al u gradu u maloj bolnici,dadne on meni uputnicu za ginekologiju i naruci me za hlamidiju!Ja u srijedu opet muza u Brod a ja za Doboj,dosla gore i cekaj,cekaj nigdje nikoga nit ko izlazi nit znam sta cu kad sam se fino nacekala izadje sestra i kaze da su svi na sastanku ako hocu da cekam ako ne da idem kuci jer ona nezna kad ce zavrsiti,i meni pukne film nazovemdr.Sanju i zakazem i kod nje sve fino u petak izvadim!E da to je bilo ujutru oko deset a tek oko cetiri sam imala zakazano za hlamidiju,pa niti cekati u Doboju do cetiri nit se vratiti kuci pa opet u Doboj!A sa dr.Biljanom imam jako ruzno iskustvo tako da kod nje uopste neidem!Izvinite sto ja to ovako opsirno al da vam objasnim kako mi je jeftinije privatno,sve na jednom mjestu nego se vozati gore dole,da me nesvatite pogresno!!!
|
|
|
|