RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

tea 80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (2.3.2012 22:59:26)

Cao Pigi!Primaklo se i tebi,neka ti je sa srećom.Meni je aspiracija u nedjelju,osjećam se super.

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (3.3.2012 13:44:10)

Tea 80 i meni je aspiracija u nedelju u pola 1 u koliko je tebi ,mozda se sretnemo [sm=smiley1.gif]

pigi -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (3.3.2012 22:32:23)

TEA 80

JA SAM DANAS RADILA EVO LEZIM DOBRO JE BILO VIDJECES .DANAS JE 9 CURA RADILO SRECNO PA SE CUJEMO

faad -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (4.3.2012 9:16:31)

Da li ste cule za "Zensku plazu" u Ulcinju i njen uticaj na plodnost zeNA?Evo iskustvo moje drugarice...Bila je 2 godine u braku i cuvala se od trudnoce da bi joj na jednom ljedna doktorica rekla da prestane da se cuva  jer ce po polozaju maternice(visoko podignuta)teze zanijeti,nakon ceka se prestala cuvati,ali(godinu i po)nista.Pocela se raspitivati za doktore kojim bi ona i njen muz mogli otici na detaljne preglede,a u medjuvremenu joj je neko rekao i za tu plazu u Ulcinju,i kako je svakako bilo ljeto,otisli su tamo...2 mjeseca poslije toga je bila u drugom stanju.Uglavnom sretno vam svima,pa mozda i ovo nekome pomogne!

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (4.3.2012 20:28:54)

drage moje punkcija je prosla odlicno,sve sam podnjela puno bolje nego prvi put ,lezim gledam TV [sm=smiley1.gif] odmaram i nestrpljivo cekam utorak da me zovu iz ordinacije

beka80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (4.3.2012 21:42:26)

Dali sam ja dobro razumela [sm=smiley1.gif], tri punkcije u jednom danu. Ola-la[sm=bravo.gif]. Biće puno embriončića i bebirinčića. Ja vam se drage devojke ne javljam često, ali vas pratim redovno. Dijana, Pigi i Tea molim vas da mi odgovorite dali ste u postupku preko fonda. Ja razmišljam da se pokrenem ovih dana i da vidim šta mi sve treba za drugi postupak preko fonda. Puno sreće i javljajte nam redovno sve detalje

pigi -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (4.3.2012 22:00:16)

dijana i ja sam podnijela dobro ali imam bolove jos i ja lezim

Stanimirka -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (4.3.2012 23:15:35)

moje postovanje svim ucesnicima na ovom forumu
zivim i radim na zapadu imam vise od 44 godine da li sam stara za potomstvo , na zapadu se samo radi a ne ,,zivi,, nazalost to je i mene zakacilo te sam se udala prije dvije godine
nisam imala vremena o potomstvu razmisljati i eto sad se pojavila zelja , to je na zapadu tabu tema u tim godinama jer ovdje se vise cijene zivotinje nego ljudi .
citajuci vase komentare potpuno sam drugacije shatila temu potomstvo i najvjerovatnije da cu se vise druziti sa vama cak i doktoricu sibincic potraziti.
srdacan pozdrav

bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.3.2012 6:56:29)

stanimirka dobro dosla, bar ja mislim da zena nikad nije stara,ako nista bar idi na razgovor kod sanje pa vidi.
cure sretno sa embriotransferom i nek vam se zakaci.
ja danas pocinjem sa supresijom .

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.3.2012 13:04:51)

beka 80 za drugi postupak preko fonda ti treba sve isto kao prvi put kada si predavala,nalazi vjencani list nalaz dr sanje .... sve to predas u fond ma isto kao i prvi put kada si predavala

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.3.2012 13:21:55)

pozdrav cure,posle trece neuspjesne inseminacije ja se sad pripremam za prvu vantjelesnu kod doktorice sanje pa me zanima sta sve od nalaza treba da se preda u fond. znam da treba neki papir od doktorice tako mi je rekla al neznam sta mi jos treba?

pigi -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.3.2012 13:45:25)

ivanai

odes kod doktorice i ona ti dadne papir i sve ti napise od nalaza sta trebas uraditi
kad uradis sve fotokopiras i trebas fotokopirati licne karte od sebe i muza i treba vam vjencani list
kad to sve skupis odes u fond i predas
i brzo dobijes odgovor na kucnu adresu

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.3.2012 13:58:21)

pigi hvala puno na odgovoru, sretno tebi i svim curama koje su vec u postupku.

beka80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (7.3.2012 15:07:30)

Pozdrav za ženice koje čekaju ET[sm=smiley31.gif].

VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (7.3.2012 22:04:12)

Zenice, ja samo da mahnem iz Beca! Dosla sam kod drugarice da malo odmorim mozak od svega i putovanje mi je bas selo, moram da vam priznam! Sutra zavrsavam prvu kutiju mikroginona, picu ga jos nekih desetak dana i onda pauza i usput provera mog TSH.

Cure koje ste radile punkciju, kakve su cifre? Jedva cekam da cujem!

Puno pozdrava!

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (8.3.2012 10:30:27)

drage moje srecan vam 8.mart[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif].juce je bijo embrio transfer,vracena su mi 3 embrijona i sada odmaranje 15 dana do bete.puno srece svima[sm=smiley20.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (8.3.2012 22:34:44)

Evo da se i ja javim.Juče sam bila kod dr.Đukić u MedicoS,dobila sam preporuku za IVF i sutra šaljem papire u fond.Rekla mi je da ću 100% dobiti rješenje od fonda jer normalnim putem ne mogu ostati trudna što pokazuju moji nalazi.Zakazala mi je ponovo 18.04. ultrazvuk a kada dobijem počinjem sa Mycroginonom.Takodje sam dobila i neku šemu za IVF(upustva za pripremu vantjelesne oplodnje).Što se tiče nalaza trebam još uraditi TSH i PROLAKTIN i ponoviti cervikalni i vaginalni bris a ostale nalaze sam uradila i uredni su.Konačno se nešto počelo dešavati,dosta mi je lutanja od jednog do drugog doktora a nijedan mi nije rekao da sam posle prve laparaskopije ostala skoro bez jajovoda.Ali šta je tu je,idemo sada dalje. Srećno svima koje su u postupku...

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (8.3.2012 22:56:24)

dijana85,želim ti puno sreće[sm=bravo.gif]

beka80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (9.3.2012 21:19:12)

Juhu dijana, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] biće lepih vesti za dve sedmice. A sad sledi musaka: red uživanja, pa red odmaranja i sve tako[sm=jezicek.gif].
Ivana [sm=bravo.gif] samo napred.
Pigi, tea gde ste? Šta se dešava.

pigi -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (9.3.2012 22:08:41)

tu sam vracena su mi 3 embrio transfera i sad odmaranje rezultati za 2 sedmice

beka80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.3.2012 9:24:51)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pigi. U kom stadiumo su bili e kad su ih vratili? Jeli ostalo šta za zamrzavanje? Šaljem [sm=smiley31.gif] i navijam jako.

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.3.2012 10:20:52)

kod mene nije bilo ništa za zamrzavanje, a vraćene su mi treći dan od aspiracije....

zeks -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.3.2012 11:35:25)

hej cure nek vam je sa srecom,ja juce bila kod doktora za stitnu,hoce da sacekam jos sest mjeseci sa VTO,pa iskerno neznam sta da radim,pozdrav

pigi -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.3.2012 17:25:13)

beka
peti dan su mi vratili 3 embriona a imala sam 8 oplodjenih ,a ja nista neznam o zamrzavanju niko mi nista nije reko
jel ima i kod njih da se mogu cuvati

beka80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.3.2012 17:55:25)

Pigi [sm=bravo.gif] to je odličak rezultat. Što se tiče zamrzavanja, to se radi u koliko e prežive do blastociste odnosno do 5 dana. Negde na forumu sam pročitala da oni rade zamrzavanje. Šta su ti rekli za ostale e? Šta su uradili sa njima?
Dijana [sm=smiley20.gif] jedva čekam da nas obradujete veeelikim B.[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>