VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 9:09:58)
|
Rijada, moras sto pre da povadis sve nalaze jer svi moraju biti uredni pre ulaska u proces. Nemoj da zakasnis, jer za neke stvari treba vremena da se resi, ako je neki hormon problem, kao kod mene, treba preko tri nedelje da se pokazu prvi rezultati lecenja, tako da sto pre pocnes, to bolje. Mozes sve to raditi privatno, ako ti nije skupo, manje se ceka i manje se gnjavis, ali ne ceka se punno ni u drzavnoj. Hormoni su gotovi uglavnom sutradan, redje isti dan, a brisevi i ostalo se ceka par dana u higijenskom. Jedio spermogram insistiraju da se radi kod njih. Kad radis u drzavnoj sve ti je besplatno jer si u postupku VTO, samo uvek podseti svoju porodicnu da ti napise sifru steriliteta, ako je imas, imas prednost s tom sifrom, kao trudnice i sl. kategorije. a sto se injekcij tice, mislim da to dobijamo, ja bar racunam na to [sm=smiley36.gif] sad ce boss da nam kaze.. nalaze ako radis kod njih placas. nadam se da sam pomogla. iju, ko bi reko da cu jos ja nekom dati informacije o ovome.. [sm=smiley36.gif] boss, sve ukupno jeste brzo, ali ovaj mikroginon kraja nema [sm=smiley36.gif] ti si imala krace dane, ne vazi se [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|