RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Rijada -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 9:56:41)

eh super bas stemi pomogle puno vam hvala i tebi VTO pacijentice a tebi bosss.sada mi je lakse znam bar da necu ganjati te inekcije jer ih je bas tesko naci a vala je menapur bas i skup.a i nalaze cu vidjeti odmah od pondeljka da ih izganjam.hvala jos jednom pa se cujemo posle.

VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 11:47:12)

hajde, samo opusteno i nek nalazi budu super!

Buba87 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 12:02:58)

Negdje sam cula da sve moze da bude ok i kod zene i muskarca ali da njih dvoje kao par nisu kompatibilni,tj.da ne odgovaraju jedno drugom i da zbog toga nikad ne mogu imati zajednicku djecu,a s drugima bi mogli.E sad me zanima da li je neka od vas to cula i ako jeste da li postoji nacin da se nekim pregledom utvrdi da li je par kompatibilan i gdje,eto hvala vam puno unaprijed,znacilo bi mi da se javi neko ko zna,da li to moze da se ispita u BL??[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 13:37:55)

Drage moje danas mi je 11 dan od ET i osjecam onaj bol u stomaku kao kad treba da dobijem [sm=zmeden.gif] da li je naka od vas imala slicno iskustvo

VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 13:50:54)

joj, dijana, to nema nikakve veze, simptomi su potpuno isti! koliko su ti embriona vratili? samo se opusti jos par dana, i videces veliku beturinu!

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 13:58:31)

Vratili su mi 3 embriona

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 14:00:11)

Vratili su mi 3 embriona,treci dan od aspiracije

pigi -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 15:48:50)

dijana 85

i ja imam iste simtome samo se treba nadati

bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 15:49:48)

dijana sto kaze vto pacijentica valjda su ti simptomi isti, stomak isto boli kad se usadjuje embrion kao kad trebas dobiti.
buba imas te genetske testove sto se rade mada ja nemam pojma da li se to moze raditi kod nas ili se mora ici u srbiju ili hrvatcku, raspitaj se kod svog ginekologa oni bi trebali biti upuceniji . mada mozes nazvati i genetsko savjetovaliste pa njih pitati .

Buba87 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 16:05:58)

Hvala Bosss,a gdje se nalazi to genetsko savjetovaliste i koji je br.tel[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 16:54:29)

Pigi da li smo bili isti dan na embrio trasferu? Ja sam bila 7.03

Rijada -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 18:37:45)

hej VTO pacijentica jos samo ovo da te pitam izvini sto te opterecujem sa pitanjima jeli svaki porodicni dr.more na pisati tu sifru steriliteta ili ako hoce i jeli to samo neki broj se upise?Izvini jos jednom ali prvi put cujem za tu sifru a ja pripadam prijedoru pa moram to u bolnici raditi mislim svoje nalaze a muz ce raditi kod dr.sanje.hvala

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 18:45:24)

Rijada neki porodicni sami napisu a neki ne,ali bez obzira na to ako ti od ginekologa pise da lijecis sterilitet mozes sama da trazis da te vode pod sifrom N97-streilitet i samim tim si oslobodjenja svih participacija ,meni je recimo sama moja porodicna upisala tu sifru cak mi je i za muza napisala,recimo ako hoce da radi spermiogram ili spermokulturu moze isto sa tom sifrom

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 18:47:09)

dijana dosta cura je imalo isti osjecaj kao i ti i bile su trudne,i ja sam kod prve IUI isti osjecaj imala i test je bio pozitivan

Rijada -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 19:15:23)

hvala ti puno smarija na odg.jos samo ovo jeli ta sifra u svakog ista mislim ovaj broj N97 ili u svakog drugaci broj?hvala

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 19:32:54)

Smarija hvala ti puno na odgovoru,sada mi je lakse [sm=smiley1.gif] kada cujem da je neko imao iste simptome a test bio pozitivan [sm=bravo.gif]

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 20:05:49)

nema na cemu
sifra je za sve ista i za sve se vodi pod istim brojem

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 20:09:38)

dijana nemoj da se puno opterecujes simptomima,oni su kod svakog razliciti neko ih uopste nema a ono test pozitivan
hajde,hajde glavu gore rekla sam ti imas sve dobre znakove grudi,stezanje u stomaku jos nam samo potvrdi testom ili betom i sve ce biti super

eto i ja krecem sa svojim drugim IVF-om kod iste doktorice

london77 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 20:14:21)

Cao svima, odlucih da vam se pridruzim. ET sam radila 07.03. dijana85 mislim da smo se sretale na aspiraciji i ET. Danas je 9 dan od ET, bole me grudi, stomak povremeno, kao pred mecu, nista strasno. Danas mi je npr. uzasna mucnina, apetit mi je danima nikakav, metalni okus u ustima, jedem sto moram. Da li je to od Utrogestana? Inace prilicno sam opustena, cekam iduci petak da radim betu, pa sta bude. Kako se vi osjecate?

VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 20:31:08)

london, dobrodosla! lepi simptomi ovde! [sm=bravo.gif] martovske VTO cure, navijam od srca!

sto se sifre tice, vidim da su cure pomogle. moj savet je jos samo da uvek proverite da l je dr napisala, moja je tolko smetena da svaki drugi put zaboravi.

dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 22:00:50)

London77 vjerovatno smo se sretale,meni je ET bio isto 7.03 oko 10h:15min pola 11 mozda smo bile u isto vreme.Meni je ovo drugi postupak VTO prvi je zavrsio biohemiskom.Ja se osjecam super,osim bolni grudi ali zadnja dva dana me puno manje bole,boluckanje stomaka i nista vise neosjecam.Vecinu vremena se izlezavam ispred TV[sm=smiley1.gif] i nestrpljivo cekam betu.Ja sam se malo preracunala [sm=smiley1.gif] izgubila sam se u danima ,danas je 10 dan ali ja racunam i dan samog postupka Et :) jedan dan gore dole ja cu u cetvrtak da radim betu ;)

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 23:40:27)

VTO pacijentice,vidim da nas ima još sa istim datumom[sm=bravo.gif]

kao što reče bosss,prava žurka u maju u medico s[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2012 23:56:46)

rijada,evo da ti se i ja javim pošto smo skupa u postupku.koliko ja znam ako imaš rješenje od fonda ti više ništa ne plaćaš.javi se svom doktoru sa kopijom rješenja i on ti piše tu šifru steriliteta.meni je tako moja doktorica rekla mada ja nisam skoro ništa ni plaćala ona mi je pisala tu šifru kada je god mogla ali mi je isto tako rekla da kada dobijem rješenje ništa više ne plaćam.

i još nešto,rekla sam to i VTO pacijentici,nazovi medico s i provjeri za taj 17.04. jer meni su rekli da su sve pomjerili za jedan dan zbog uskrsa.inače,ja sam kod njih bila 07.03. i dr. Đukić me bila naručila za 17.04. pa se ispravila i zakazala za 18.04...provjeri za svaki slučaj telefonom.

a mi se vjerovatno vidimo tamo i pijemo kafu[sm=smiley1.gif]

bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.3.2012 7:51:26)

IZVORNA PORUKA: Buba87

Hvala Bosss,a gdje se nalazi to genetsko savjetovaliste i koji je br.tel[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

nalazi se na paprikovcu, cinimi se da je na djelu ginekologije i pedijatrije mislim da je u toj zgradi 051/34-24-27 probaj ih nazvati na ovaj broj telefona.
znam da gore rade genetska ispitivanja kod muskog steriliteta , pa bi trebali onda raditi i te ostale genetske analize. al pitaj svoju dr ona bi trebala biti bolje upucena.

VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.3.2012 8:06:31)

sto se tice uskrsa, zvala sam i rekli su mi da ce biti pomeranja, ali da ce me oni zvati da jave, tako da ne brinete, bicemo obavestene na vreme.

ja danas zavrsavam s prvim ciklusom mikroginona! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>