HNMo -> RE: Krvarenje na pocetku trudnoce (2.12.2013 13:00:56)
|
Cao svima! :D Vec sam jednom pisala na ovom forumu (na kraju cu kopirat' tu poruku) Taman sam danas mislila otic' kod ginekologa da vidim sta se desava,jel' ima trudnoce il' nema,al' sam se jutros probudila i vidjela krv na gacicama...bila sam sokirana najvise zbog prijasnih testova (jedan je bio negativan,drugi pozitivan i treci negativan :S). Ne znam sta da radim jer trudnoca nije utvrdjena,a i prije mi se znalo desiti da ima neuredne menstruacije i da ne dobijem po par mjeseci.Ovaj put nisam dugo nisam dobila i evo danas kao da sam dobila...sad' me brine sta bi to moglo bit' dal' sam dobila il' da nije krvarenje na pocetku trudnoce,nista mi jasno nije :( Ako je bilo ko bio u slicnoj situaciji neka mi se javi,hvala punoooo! :) P.S. poruka od prije: Cao svima :) Nova sam ovdje i jako mlada pa se nadam da cete mi pomoci... Imam mali problem :S Menstruaciju sam zadnju imala 5.8. i trajala je cetiri dana.Prije mi se znalo desavati da mi je jako neuredna i da dobijem,sto se kaze,s' vremena na vrijeme...isla sam prije par godina kod ginekologa bas zbog toga i uradio mi je ultrazvuk i rekao da je sve uredu i da su jajnici ok.Decko i ja mislimo da bi nam se mogla pridruziti bebaca jer i ovaj mjesec nisam dobila.Prosli mjesec,polovinom mjeseca sam imala smedji iscjedak koji je trajao par dana...i evo maloprije sam na dnevnom ulosku vidjela blijedi rozi iscjedak.Radila sam do sad' tri testa i ovaki su rezultati:negativan,pozitivan i negativan,al' sam ih davno radila,prije otprilike mjesec dana. To me sve zunilo,a osim izostanka menstruacije i ovih iscjedaka,nekad' mi se manta,jednom il' dva puta mi je muka bilo,mjenjam brzo raspolozenja,znam bit' nervozna i jako jako cesto moram na WC sto mi se prije nije desavalo. Znam da je malo dugo,al' svaka pomoc mi je dobro dosla jer sam jako zbunjena i imam u planu da idem na pregled,al' vase misljenje bi mi puno znacilo... Unaprijed hvala svima,pozdrav.
|
|
|
|