HNMo -> RE: Krvarenje na pocetku trudnoce (14.11.2013 2:22:23)
|
Cao svima :) Nova sam ovdje i jako mlada pa se nadam da cete mi pomoci... Imam mali problem :S Menstruaciju sam zadnju imala 5.8. i trajala je cetiri dana.Prije mi se znalo desavati da mi je jako neuredna i da dobijem,sto se kaze,s' vremena na vrijeme...isla sam prije par godina kod ginekologa bas zbog toga i uradio mi je ultrazvuk i rekao da je sve uredu i da su jajnici ok.Decko i ja mislimo da bi nam se mogla pridruziti bebaca jer i ovaj mjesec nisam dobila.Prosli mjesec,polovinom mjeseca sam imala smedji iscjedak koji je trajao par dana...i evo maloprije sam na dnevnom ulosku vidjela blijedi rozi iscjedak.Radila sam do sad' tri testa i ovaki su rezultati:negativan,pozitivan i negativan,al' sam ih davno radila,prije otprilike mjesec dana. To me sve zunilo,a osim izostanka menstruacije i ovih iscjedaka,nekad' mi se manta,jednom il' dva puta mi je muka bilo,mjenjam brzo raspolozenja,znam bit' nervozna i jako jako cesto moram na WC sto mi se prije nije desavalo. Znam da je malo dugo,al' svaka pomoc mi je dobro dosla jer sam jako zbunjena i imam u planu da idem na pregled,al' vase misljenje bi mi puno znacilo... Unaprijed hvala svima,pozdrav [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|