|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
4.10.2010 15:00:28   
reallove

IZVORNA PORUKA: chuci

napomenu i mene mama alma
neku noć princeza se probudila i dojila, ja je vratila u krevetić i pošla do wc, kad mm skoči za mnom i uhvati me za nogu. reko šta je bilo. kaže on mislio beba potrčala preko našeg kreveta pa je uhvatio da ne padne user posted image user posted image (a stvarno nisam baš tako mala)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 776
4.10.2010 15:04:15   
ziki
Ovo prelazi granice blama, ovoj curi je heftu crna mačka prelazila put

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 777
4.10.2010 15:26:42   
M kao Mama
Crna mačka našmigala crnu mačku, hahahah

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 778
19.10.2010 23:35:29   
Niobe
eo jedan online blam..
stavila ja sliku neku na FB i drug komentarisao sa: wow, vidi ti sala.
ja ono, niđe veze, izmrškam ga i to, kaže on: ma na šal sam mislio sviju mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad u zemlju ne propadoh user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 779
19.10.2010 23:43:15   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 780
19.10.2010 23:43:15   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Niobe

Joj sjetih se..
Jednom prilikom sjedim u Imperijalu i pijem kafu, prije toga sam kupila rafaelo sa 4 kuglice i novine..
i dolazi covjek da sjedne i pita jel slobodno..reko' jeste
i vidim lik uzima rafaelo i jede jednu kuglicu..mislim, hajd, niĐe veze, al ono..ima jos 3, nece falit..uzima on drugu hladno i ne gleda u mene..ja ono wtf, al i dalje ne reagujem naglas, vec ga gledam zvjerskim pogledom, kad uze trecu, ja skocim uzmem onaj cetvrti rafaelo, strpam u usta i mrmljam nesto usput ljuta user posted image , ko galamim na njega, ustade on, kaze e svasta danas i ode..
Dignem ja one novine da krenem, kad ispod njih moj neotvoren rafaelo..
Dakle, nisam sebi dosla 20 dana.

ovo se moralo dić malo user posted image user posted image user posted image user posted image i zaboravila sam user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 781
19.10.2010 23:44:25   
mrkva
 Al' kako sam se ja neku veče izblamirala. Otisli ja i muž da kupimo fotoaparat i sad nama prodavač objašnjava funkcije aparat i na kraju pita: Hoćete li s karticom ili ne?A ja ko iz topa: Ma jok kešom ćemo. A moj muž me gurka a momak se pravo unezgodio, ja jos nista ne kontam dok moj muž ne reče od koliko giga imate, i tako kaasno marko na kosovo stize.Sreća pa smo to przo zavrsili i odmah izletili iz radnje. uhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 782
19.10.2010 23:59:08   
Anoniman
Žena i tehnikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mrkva)
  Neposredna veza do poruke: 783
20.10.2010 0:03:28   
neki

Joj sjetih se..
Jednom prilikom sjedim u Imperijalu i pijem kafu, prije toga sam kupila rafaelo sa 4 kuglice i novine..
i vidim lik uzima rafaelo i jede jednu kuglicu..mislim, hajd, niĐe veze, al ono..ima jos 3, nece falit..uzima on drugu hladno i ne gleda u mene..ja ono wtf, al i dalje ne reagujem naglas, vec ga gledam zvjerskim pogledom, kad uze trecu, ja skocim uzmem onaj cetvrti rafaelo, strpam u usta i mrmljam nesto usput ljuta user posted image , ko galamim na njega, ustade on, kaze e svasta danas i ode..

ovo se moralo dić malo user posted image user posted image user posted image user posted image i zaboravila sam user posted image user posted image

Legendoooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ovo sam davno citala,i evo opet umirem od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 784
20.10.2010 0:34:51   
Sonja

Joj sjetih se..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
probudi ja Adina smijehomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 785
20.10.2010 7:48:14   
mala86

Joj sjetih se..

ja ovo prvi put citam ali je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jos da mi je cut sta se njemu motalo po glavi user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 786
20.10.2010 17:11:05   
klemzi

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Evo jedan blam, nije moj al je vrijedan spomena....Moja jaranica je bila u vezi sa jednim dugo ali vjerice se, vjencace se, ali nikad nista i da mu ona nogu...Kasnije joj tesko bilo i uvece sjedile seka i ona  a na tv ne znam jeli bio pink, grand ili neki drugi nas program gdje se moglo poruciti pjesma i ona naruci pjesmu i poruku,a poruka je glasila Ime momka i kao jos te volim, nije proslo 15 minuta kad pici poruka od njega Njeno imeeeee preko citavog ekrana i momak kaze ko ti je kriv sto si nestrpljiva bila....Cura zamalo da padne u nesvijest...Nije se nadala da i on gleda taj program, bas u to vrijeme, i u toj minuiti da procita njenu poruku....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uh!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 787
20.10.2010 18:58:26   
R&T@
Joj, Niobe...
stvarno si kraljica...

Ne znam sta je bolje, rafaelo ili sal...
user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 788
20.10.2010 19:01:38   
Mya_81 RR
Niobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj blam mi je no.1 user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 789
22.10.2010 14:21:06   
dada83
user posted image user posted image user posted image user posted image evo jednog al od mm . Gledam ja tv, a on malo zakunjao, istom odjednom skoci pa na balkon, ja za njim reko sta ti je kaze on meni lisica, ja pogledam nema nigdje nista kakva ba lisica cuj to. A moj dragi trci u banju pa donese bic , da gadja lisicu. Mozes misliti i da je nesto bilo a ne da je sanjao al gdje ce bicem gadjati neku zivotinju, mogao je nesto drugo donijeti ali njemu je bic izgleda veoma mocno oruzje..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 790
22.10.2010 14:26:52   
ledy blue
  user posted image mozda je htjeo samo da je obrije  user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 791
22.10.2010 14:28:51   
milenium
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

btw postoji ti tema ''izvale naših muževa''user posted image

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 792
22.10.2010 14:37:47   
jasmin

IZVORNA PORUKA: dada83

user posted image user posted image user posted image user posted image evo jednog al od mm . Gledam ja tv, a on malo zakunjao, istom odjednom skoci pa na balkon, ja za njim reko sta ti je kaze on meni lisica, ja pogledam nema nigdje nista kakva ba lisica cuj to. A moj dragi trci u banju pa donese bic , da gadja lisicu. Mozes misliti i da je nesto bilo a ne da je sanjao al gdje ce bicem gadjati neku zivotinju, mogao je nesto drugo donijeti ali njemu je bic izgleda veoma mocno oruzje..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaha koja scena...

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 793
22.10.2010 14:43:06   
Anoniman
Evo jos jedan moj blam star jedno 15 dana...Odemo ja i seka u prodavnicu u nabavku i kazem ja njoj da kupimo fantu ili coca-colu u limenkama, nadjem  i to je sve na hrpi bilo uzmem paklo od 4 kom i kuci...Uvece poslije vecere otvorim ja jednu gucnem malo vidim nije light cola ali siva limenka. procitam naslov kad neki sok od zove, uh reko dobar je malo jak ali nije lose...Ja sam to exirala...Poslije malo vremena, mene vrucina uhvatila, krv udarila u glavu. leti soba oko mene...Kazem ja seki bogami sam ja anemicna, nesto samnoom nije ok...Ustanem u wc sve cik cak idem , reko ja ko pjana hodam....Sve mi smjesno...Uzmem opet onu limenku da vidim kad pise alkohola 4,7 %...Mogla sam jos i za volan sjesti..Ne pamtim kad sam popila nesto alkoholno, ali ovo me puklo jedva sebi dodjoh....Ali sam se i ismijala to vece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 794
22.10.2010 14:46:59   
jasmin

Evo jos jedan moj blam star jedno 15 dana...Odemo ja i seka u prodavnicu u nabavku i kazem ja njoj da kupimo fantu ili coca-colu u limenkama, nadjem  i to je sve na hrpi bilo uzmem paklo od 4 kom i kuci...Uvece poslije vecere otvorim ja jednu gucnem malo vidim nije light cola ali siva limenka. procitam naslov kad neki sok od zove, uh reko dobar je malo jak ali nije lose...Ja sam to exirala...Poslije malo vremena, mene vrucina uhvatila, krv udarila u glavu. leti soba oko mene...Kazem ja seki bogami sam ja anemicna, nesto samnoom nije ok...Ustanem u wc sve cik cak idem , reko ja ko pjana hodam....Sve mi smjesno...Uzmem opet onu limenku da vidim kad pise alkohola 4,7 %...Mogla sam jos i za volan sjesti..Ne pamtim kad sam popila nesto alkoholno, ali ovo me puklo jedva sebi dodjoh....Ali sam se i ismijala to vece user posted image user posted image user posted image

hehehe,ja tamam pomislih mora da je neko energetsko pice...kad....hahahah.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 795
22.10.2010 14:53:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jasmin

hehehe,ja tamam pomislih mora da je neko energetsko pice...kad....hahahah.

Ja sam se prvo uplasila bila jer nije osjecaj kao kad popijes pivo ili nesto alkoholno, ali bas me bilo stid...Kontam da me policija uhvatila strpali bi me u detenciju sto lazem da nisam pila...mada je ovdje dozvoljeno 2 pive popiti ali no je meen bas puklo, ujutro me jos glava bolila...

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 796
22.10.2010 14:55:08   
DobraVila
Evo i moj blam...mada ih ima dosta ali ovo je jedan od njihuser posted image
Sjedim ja sa rodicom i njenim muzem i pita ona mene za mog tetka (jer ga nije jos upoznala),kakav je,jel lijep kao i moja tetka user posted image .A ja kazem:"ma kakvi uopste nije za nju,stalno je nesto ljut...al hajde nek je ljut,da je bar cemu,vec on ceeelav...nigdje dlake na glavi."A rodica meni daje znakove ocima,prevrce...crveni se...a ja ne kontam,pa ponovim"Ma jest ozbiljno ceeelav,nema dlake na glavi,ne znam sta je vidjela u njemu" i onda skontam da je i njen muz celav (koji je sjedio sa nama i ucestvovao u razgovoru user posted image user posted image )...u zemlju sam propala...
Srecom pa je to bilo prije 5 godina,bila sam mlada,i nadam se da se je to vec zaboravilo user posted image .

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 797
22.10.2010 14:58:27   
milenium

IZVORNA PORUKA: DobraVila

Evo i moj blam...mada ih ima dosta ali ovo je jedan od njihuser posted image
Sjedim ja sa rodicom i njenim muzem i pita ona mene za mog tetka (jer ga nije jos upoznala),kakav je,jel lijep kao i moja tetka user posted image .A ja kazem:"ma kakvi uopste nije za nju,stalno je nesto ljut...al hajde nek je ljut,da je bar cemu,vec on ceeelav...nigdje dlake na glavi."A rodica meni daje znakove ocima,prevrce...crveni se...a ja ne kontam,pa ponovim"Ma jest ozbiljno ceeelav,nema dlake na glavi,ne znam sta je vidjela u njemu" i onda skontam da je i njen muz celav (koji je sjedio sa nama i ucestvovao u razgovoru user posted image user posted image )...u zemlju sam propala...
Srecom pa je to bilo prije 5 godina,bila sam mlada,i nadam se da se je to vec zaboravilo user posted image .

(odgovor članu DobraVila)
Neposredna veza do poruke: 798
22.10.2010 15:02:30   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ledy blue

user posted image mozda je htjeo samo da je obrije  user posted image

user posted image user posted image user posted image   mora da je bila jako rutava user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.10.2010 15:04:27 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 799
22.10.2010 16:01:31   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dada83

pala sam sa stolice od smjeha user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *