|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
31.8.2010 9:59:31   
veeseelaa
joj humanitarne me teme prisjetise na jedan moj blam hahah
prije par godina, pred novu godinu odlucim ja nekog obradovati jelkom i svim onim zezama koje idu uz nju
Odem do konzuma, odaberem sve, dam adresu jedne djevojcice ciju mamu poznajem a nisu bas u nekom zavidnom novcanom stanju
I kad su oni to dostavili, zena insistirala da kazu ko je poslao i oni joj kazu i ona mene nazove, ja sjedim kod mame, ja kontam hoce da mi se zahvali eh kad je zena usula paljbu user posted image user posted image user posted image  sto si mi ovo poslala? ja ne slavim n.godinu, gdje se nalazis da ti ovo vratim i bla bla bla
Mene bilo stid mame pa izadjem u drugu sobu da ne skonta situaciju user posted image user posted image  ja joj pokusam objasniti al ona je totalno bila poludilauser posted image user posted image user posted image  ne da mi do rijeci doci, i sutra mi vrati jelku, donese je na posao user posted image user posted image user posted image
hahahah sef me danima zezo a ja se nisam mogla iscuditi takvoj reakciji  user posted image user posted image user posted image
a sef dosao u ofis a jelka razapeta, sta je kaze bona opet kitis kancelariju user posted image user posted image user posted image  sjedi rekoh da ti ispricam

< Poruku je uredio veeseelaa -- 31.8.2010 10:01:13 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 726
31.8.2010 10:02:48   
Nedi
pa što ne pita slave li n.godinu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 727
31.8.2010 10:04:00   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Nedi

pa što ne pita slave li n.godinu?user posted image user posted image user posted image

ma zena vjernica a ja o tome nisam razmisljala user posted image user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 728
1.9.2010 20:46:56   
acudesa
Isla sam danas sahadziji na Otoka pijaci da mi zamjeni bateriju na satu...
Imate li za ovaj sat, kaze: Ima..(da ne pricam sto sam se bunila da mi je 3 km punouser posted image )
promijeni covjek, kaze: Nema sekundare (sat koji nema ni brojeve), pa sacekaj da vidimo ide li sat..
ja rekoh da nemam vremena, ako ne bude radio, ja cu se vratiti..
gledam na sat, 5 do 1h, ok...nahodala se ja..obilazila neke radnje, trazila jos neke stvarcice na malti...dobro, ja na sat: On stoji na 5 do 1h...pih...jest mi mrsko bilo nazad na pijacu...ali treba mi sat, odem, sta cu...idem ja prema covjeku, gledam na sat..ono se kazaljka minuta bijedno pomjerila za nekoliko...stizem: Sat mi ne radi!...vidi kako stoje kazaljke, evo...
-Pa,tacan ti je sat...sad je 5 do 2, a i na tvom satu je 5 do 2...user posted image user posted image user posted image  blam blam blam...
kazaljka se okrenula za cijeli krug...i dosla na isto mjesto kad sam ja drugi put pogledala..jesam smotana

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 729
2.9.2010 11:49:37   
veeseelaa
sjedimo ja i mm neko vece, i on ce:
zasto cutis? odmaram, rekoh
Pa pricaj mi nesto? ma joj, odmaram
A da pricamo o sexu? naginjem se prema njemu i kazem: reci, sta te zanima? user posted image user posted image user posted image   a on ce a umorna si, lezi, lezi hahahahah oboje smo se valjali od smijeha

< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.9.2010 11:57:53 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 730
2.9.2010 12:08:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Evo jos jedneuser posted image
jednom sam se toliko zabuljila u Elvisa Kurtovica, covjek mi odnekud poznat...da mi se covjek na kraju prvi javiouser posted image
A neke ljude, majke mi, bez pretjerivanja, upoznajem po 4-5xuser posted image

ti ko ja u Zvonka MArcia, ja s jaranicom na fitnesu (oprostite sto spominjem user posted image ), lik do nas trenira a ja navalila joooj sto mi je poznat pa joooj sto mi je poznat hahahah a moja jaranica pa bona to ti je Zvonko Maricuser posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 731
2.9.2010 12:13:59   
M kao Mama
Ma, i ovaj FB koliko god da je dobar, toliko i nije, neki dan na semaforu i pogledam slucajno u jedno auto i blenem  ja, znam da mi je poznat, ali otkud nema sanse da se sjetim, pa gledm ja u njega, i gledam, i gledam, i skonto frajer da ga gledam, ali ne gledam ja njega sto je lijep i fin, nego sto mi je poznat i ode frajer i kako se upali ono zeleno da i karenem tako i meni u glavi Skontam muz od jedne moje poznanice, znam ga preko slika sa FB,

Neposredna veza do poruke: 732
2.9.2010 14:13:50   
veeseelaa
hahahah joj bas sega to "jest mi poznat"

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 733
2.9.2010 14:16:52   
M kao Mama
Koma ziva, sludise me raznorazne face, vise ne zanam koga odakle znam, pa jesi li procitala kada sam od Ake Hukelica mislila neki zatvorenik, jer sam prije toga isla poslom u KPZ-, ludilo, ovaj neki dan na semaforu jos je dobro i prosao

Neposredna veza do poruke: 734
2.9.2010 14:32:38   
veeseelaa
hahhaha jesam, bas sam se ismijala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 735
5.9.2010 1:13:53   
sporty mamaa
Evo i moj danasnji, nemojte mi se smijatuser posted image Kako je moja malena na nekom odvikavanju od dude, sada da joj nebi otela dudu, ona tjera i mene da je stavim kad idemo na spavanje... I tako poslije mog negodovanja, ona meni doslovno "uvali" dudu u usta i legle mi spavati... U neko doba ja se probudila i vidim utrnulo mi nepce, ali i dalje dudam li dudamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mama i beba zaspale s dudom, sreca pa je mm na poslu biouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 5.9.2010 1:14:52 >

Neposredna veza do poruke: 736
5.9.2010 1:14:57   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 737
5.9.2010 1:57:06   
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Evo jos jedneuser posted image
jednom sam se toliko zabuljila u Elvisa Kurtovica, covjek mi odnekud poznat...da mi se covjek na kraju prvi javiouser posted image
A neke ljude, majke mi, bez pretjerivanja, upoznajem po 4-5xuser posted image

Hahhahaha kada sam asikovala sa mm kad god bi sreli brata od zaovine jaranice ja bih se sa njim upoznala al fakat tip vazda razlicit... nekad neobrijan u trenetci, nekad zalizan u odjelu, nekad duga kosa folovi... ko kad ga vidjala par puta u godini i uvijek u prolazu samo... i zadnji put kad sam ga vidila kaze on meni "Majke mi budes li opet se samnom upoznavala ja vam vise nikad necu prici" hahhaa

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 738
5.9.2010 10:56:15   
acudesa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Evo i moj danasnji, nemojte mi se smijatuser posted image Kako je moja malena na nekom odvikavanju od dude, sada da joj nebi otela dudu, ona tjera i mene da je stavim kad idemo na spavanje... I tako poslije mog negodovanja, ona meni doslovno "uvali" dudu u usta i legle mi spavati... U neko doba ja se probudila i vidim utrnulo mi nepce, ali i dalje dudam li dudamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mama i beba zaspale s dudom, sreca pa je mm na poslu biouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

Neposredna veza do poruke: 739
5.9.2010 11:22:18   
milenium
ja sam se sinoć tolko izblamirala da mi to nije user posted image smiješno nego user posted image žalosno
kad skupim dovoljno hrabrosti,napisat ću vamuser posted image user posted image

...mozda..
jednog dana...mislim kad malo doem k sebiuser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 5.9.2010 11:23:34 >

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 740
5.9.2010 12:02:49   
sporty mamaa
milenium pisi, sta mislis da je mene neko vidio s dudom u ustimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 741
5.9.2010 12:33:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hahahahhahahah sto se ismijauser posted image user posted image user posted image user posted image damije vas ,bilo odnekle uslikati takouser posted image slika bi,para vrijedilauser posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 742
5.9.2010 13:01:43   
aida.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo mi je najdraza tema... uvijek se ismijemm..........user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 743
5.9.2010 14:16:45   
Anoniman
Sporty mamaa, legendo s dudom!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 744
7.9.2010 22:53:05   
Anoniman
Zovem ja večeras našu dadilju, da joj kažem da od sutra dolazi u 8, umjesto u 7.30.
-Ćao(predstavim se), šta radiš?
-Ma ,evo ništa, kod kuće, onako...
-Zovem da ti kažem da od sutra možeš dolaziti od 8.
-user posted image user posted image user posted image osam...pa da...uvijek dolazim u 8user posted image user posted image user posted image

Kontam ja...nije ona...prepoznam glas, moja frizerka( jedna ispod druge u imeniku)user posted image .
Onda smo se odvalile obe smijati...čuj ,ja njoj da kažem kad će doći u vlastiti salon.Objasnim ženi lijepo, ali sam se beli bila zacrvenila.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 745
8.9.2010 0:20:39   
gvendolina

jao kraljice,mogu vas zamislitiuser posted image
samo to izgleda nije bilo odvikavanje bebe od cuce,nego navikavanje mameuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 746
8.9.2010 0:41:36   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: zinanina

Zovem ja večeras našu dadilju, da joj kažem da od sutra dolazi u 8, umjesto u 7.30.
-Ćao(predstavim se), šta radiš?
-Ma ,evo ništa, kod kuće, onako...
-Zovem da ti kažem da od sutra možeš dolaziti od 8.
-user posted image user posted image user posted image osam...pa da...uvijek dolazim u 8user posted image user posted image user posted image

Kontam ja...nije ona...prepoznam glas, moja frizerka( jedna ispod druge u imeniku)user posted image .
Onda smo se odvalile obe smijati...čuj ,ja njoj da kažem kad će doći u vlastiti salon.Objasnim ženi lijepo, ali sam se beli bila zacrvenila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 747
11.9.2010 15:37:08   
acudesa
Pjeva ovaj lik na TV-u za Bjaram, kazem ja mm: Joj, vidi sto onaj dokror dobro pjeva! (misleći na Karabega)
-Kakav doktor, to ti je Kemal Hasicuser posted image
user posted image
Hasic

user posted image
Karabeg

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 748
11.9.2010 15:39:45   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image  omaklo se hajd sta fali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 749
11.9.2010 16:34:21   
M kao Mama
Hahaha, ma Kemo jadan nikako da se osamostali, hahah, pričao je neki dan kada je prije dvije godine nastupao na onom šouu Zvjezda možeš biti ti,rekla mu Jelena TOmašević, da slobodno može računati na pobjedu.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *