|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
11.9.2010 17:52:48   
maja78 RR
pa lice acudesa i ja bi fulila

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 751
20.9.2010 12:11:09   
D_K
pita mene frizerka: gledas li Seherzadu i 1001 Noc?
Ja jo kazem 'ne gledam vala ni jednu ni drugu' - ja kontala to dvije sapunice user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 752
   [Obrisana poruka]
20.9.2010 12:14:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 753
20.9.2010 13:26:41   
Blue rose RR
Ja jo kazem 'ne gledam vala ni jednu ni drugu' - ja kontala to dvije sapunice user posted image user posted image

Zar ima neko ko ne gleda ovu seriju???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja već poskidala sa net-a 60-tu epizodu ... jadna ti sam - do gluhih doba noći ostajem budna. :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 754
20.9.2010 13:29:12   
veeseelaa
ja ne gledam, nemam kad

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 755
20.9.2010 16:16:29   
D_K
IZVORNA PORUKA: Blue rose

Zar ima neko ko ne gleda ovu seriju???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja već poskidala sa net-a 60-tu epizodu ... jadna ti sam - do gluhih doba noći ostajem budna. :)

ne smijem ni da pocnem - ako pocnem zarazicu se i onda belaj.. ovako mi je frizerka sve ispricala sta je bilo do sada, ko je los a ko dobar i jos znam i sta ce se desiti - njena kona joj ispricala :))

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 756
24.9.2010 1:09:43   
reallove
mene na ovoj temi dugo nije bilo,ali evo,sjetila se jednog malo starijeg...sestra od mm imala nekog momka,upoznala sam ja njega,onako fin,stidljiv decko..pricali oni jednu noc na mob. i zove mene ona kaze Muhammad hoce da prica sa tobom..i tako mi se raspricali i on meni govori kako on nju voli,hoce da ju ozeni,ceka samo dok zavrsi stanuser posted image i hajd ja da ga se rijesim kazem da moram ici,pozdravio se fino samnom(ja tada nisam bila dobra sa arapskim pa smo pricali engleski) i na kraju ce on meni "ok,bye..and I want you to see my bedroom"valjda je mislio da ih posjetim kada zavrsi stan,sta li...jest me bilo stiiiduser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 757
24.9.2010 1:13:06   
Lejla Ka

Ja ne gledam, nemam živaca user posted image Pogledala par scena, on joj traži da mu iskopira CD, ona kaže hoću i onda se zgledaju pola sata. Pukla sam totalno, mogu samo CSI i dr. House-a gledat.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 758
24.9.2010 2:02:38   
Anoniman
Evo par ratnih blamova...
Izasli mi raja se skupila u parku, pa hocemo kod druge raje na sportsko, idemo ja i seka i ja njoj govorim pazi merdevine pita ona gdje?, puff, kad je spucala glavom, to isto vece samo u povratku, bio je T.O i Hos iza nase zgrade vec policijski sat uveliko nasto a mi se sunjamo. da nas ne pohvataju, a na sredini ulice su postavljena 2 jeza, mrkli mrak, nema struje..Nas 4 pretrcavamo, trcim ja , pa jedna jaranica, moja seka i cuje se klap,klap, klap....aaaaa jooojjjj i onaj tupi pad...Natakla se cura na jeza, morali smo je vuciuser posted image user posted image user posted image ,Dosle mi kuci stari, stara poludili, a stari pita seku dze si se ti valjala, a ona od glave do pete prljava, skida se ona u sobi a ja suze lijem od smijeha, ulazi stara i pita je a ko je tebe tuko...Cvorugana celu, stomak poplavio od onog jeza, ruke izgrebane....

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 759
24.9.2010 8:27:28   
veeseelaa
pa ti si Marina sa Č.vile?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 760
24.9.2010 10:21:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Da, rodjena, odrasla, do 93 guser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 761
30.9.2010 11:54:04   
M kao Mama
Kako sam krenula ne gine mi da pokupim prvo mjesto u Izboru naj blama RR-a za 2010. godinu,

neki dan zovem muža na posao i javi mi se on, a ja mislila njegov kolega, i ja ono fino se ispričam, šta ima, kako si, jeste li se umorili, ima li posla, jel H. tu, kad se on namsija, ja skontam šta sam uradila, veli on ženo da ti nisi negog drugog htjela nazvati, ali prstići hoče pravo,

a, drugi od sinoć, Lajla se probudila i traži hapu, i ja ugrijem i u sobu krenem prema H. sa flašicom, bilo negdje oko 3, a i on se probudio čuo Lajlu, kad me vidio sa flašicom da idem prema njemu, konta šta joj bi, kad sam ja skontala đe sam pošla, oplakala sam

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 762
30.9.2010 12:00:26   
veeseelaa
podsjeti me Alma, tako je mm okrenuo mene na posao i naravno javila se sekretarica a on kontao ja i ko iz toga "malena još nije kakila, ja čekam da kaki" hahahahah
Žena rekla mooooliiim?! a on kad je skonto da je pogriješio spustio slušalicuuser posted image user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 763
30.9.2010 12:00:59   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Da, rodjena, odrasla, do 93 guser posted image

ja sam takodje sa Č.vile, preko puta kvadranta

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 764
30.9.2010 13:21:56   
chuci
napomenu i mene mama alma
neku noć princeza se probudila i dojila, ja je vratila u krevetić i pošla do wc, kad mm skoči za mnom i uhvati me za nogu. reko šta je bilo. kaže on mislio beba potrčala preko našeg kreveta pa je uhvatio da ne padne user posted image user posted image (a stvarno nisam baš tako mala)

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 765
30.9.2010 13:47:41   
Lejla Ka
Zamal mene ova tema ne zblamira malo prije.
Ja sva ozbiljna, (jutros) napucana inžinjerka sjedim za radnim stolom (crni procesor, crni flat monitor, crna tastatura, mrtvi COOL), a kolegina stranka čeka pored njegovog stola, malo ispred. Čovjek stoji, a ja čitam vaše postove i grizem usne, oči mi se pune suzama, a samo što ne prasnem u smjeh i popljujem ekran user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 766
30.9.2010 13:55:37   
ziki
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Zamal mene ova tema ne zblamira malo prije.
Ja sva ozbiljna, (jutros) napucana inžinjerka sjedim za radnim stolom (crni procesor, crni flat monitor, crna tastatura, mrtvi COOL), a kolegina stranka čeka pored njegovog stola, malo ispred. Čovjek stoji, a ja čitam vaše postove i grizem usne, oči mi se pune suzama, a samo što ne prasnem u smjeh i popljujem ekran user posted image

mene su više otpisali iz ozbiljnih, ja tako malo se smijem sama sa sobom, pa malo otplačem kad se kakve teme dohvatim...direktorica nabavila panoe i ogradila se kad dođu stranke da se ne čude. Ja se vadim ah ta umjetnost baca me u transuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 767
30.9.2010 13:56:52   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Evo i moj danasnji, nemojte mi se smijatuser posted image Kako je moja malena na nekom odvikavanju od dude, sada da joj nebi otela dudu, ona tjera i mene da je stavim kad idemo na spavanje... I tako poslije mog negodovanja, ona meni doslovno "uvali" dudu u usta i legle mi spavati... U neko doba ja se probudila i vidim utrnulo mi nepce, ali i dalje dudam li dudamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mama i beba zaspale s dudom, sreca pa je mm na poslu biouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo me maloprije moglo koštat karijere user posted image
I što je najgore, ja bježim dalje da više ne gledam, a ostale samo citiraju li citiraju.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 768
30.9.2010 13:59:38   
ziki
OT Lejla jesmo li mi koleginice, koji si ti ing? ja sam arh

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 769
30.9.2010 14:12:12   
Lejla Ka
Ja sam strujni inžinjer user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 770
30.9.2010 15:05:29   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: chuci

neku noć princeza se probudila i dojila, ja je vratila u krevetić i pošla do wc, kad mm skoči za mnom i uhvati me za nogu. reko šta je bilo. kaže on mislio beba potrčala preko našeg kreveta pa je uhvatio da ne padne user posted image user posted image (a stvarno nisam baš tako mala)

e ovom sam se pošteno ismijala, imam i ja te prenose u noći pa vas razumijem user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 771
30.9.2010 15:09:39   
Nedi
I ja se često izblamiram zbog RR mislim da kolege misle  da sam malo user posted image u zadnje vrijeme. Svako malo pune oči suza ili se smijem sama sebi

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 772
30.9.2010 19:35:30   
acudesa
IZVORNA PORUKA: chuci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
majko milauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 773
30.9.2010 19:39:04   
acudesa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kad sam pomislila da me ovdje vise nema sta nasmijati, da je sve deja vu....ova D_Kuser posted image user posted image
A, Blue rose i ja skidam ali nisa, ni blizu ko tiuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 774
4.10.2010 14:47:38   
Anoniman
Evo jedan blam, nije moj al je vrijedan spomena....Moja jaranica je bila u vezi sa jednim dugo ali vjerice se, vjencace se, ali nikad nista i da mu ona nogu...Kasnije joj tesko bilo i uvece sjedile seka i ona  a na tv ne znam jeli bio pink, grand ili neki drugi nas program gdje se moglo poruciti pjesma i ona naruci pjesmu i poruku,a poruka je glasila Ime momka i kao jos te volim, nije proslo 15 minuta kad pici poruka od njega Njeno imeeeee preko citavog ekrana i momak kaze ko ti je kriv sto si nestrpljiva bila....Cura zamalo da padne u nesvijest...Nije se nadala da i on gleda taj program, bas u to vrijeme, i u toj minuiti da procita njenu poruku....

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *