|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
27.8.2010 14:18:07   
D_K
eh - ovo nije moj blam nego jedna moja ruzna osobina - jako slabo pamtim likove i onda:
1. ne pozdravim koga trebam ili
2. pozdravim nekoga koga uopste ne poznajem jer mi je 'odnekud poznat'..

moja je sreca da je moj muz moja susta suprotnost i on zna i koga je gdje upoznao i ko je kome sta pa me on spasi..

jednom smo moj buduci muz i ja setali i cekamo na semaforu zeleno a stoji momak na drugoj strani. ja sva sretna kazem muzu 'evo jednog naseg studenta' kad on kaze 'ma ovo je konobar iz Kolobare - otkud student'..

kada sam sjedila u kancelariji da jednim starijim kolegom otprilike sam se 4-5 puta upoznavala sa jednim njegovim prijateljem.. covjek je vec poceo da se smije - kad udje u kancelariju on se nasmije i kaze 'vec smo se upoznali - ja sam taj i taj'..

najnoviji blam je sljedeci: pozvao jedan bivsi student muza i mene na svoje vjencanje. odemo mi i hajde lijepo je bilo. nakon 10-tak dana je vidim taj frajer ulazi u nasu citaonicu i ja trkom za njim. te kako si, jesi li se navikao, jesi li dobro - sreca pa ja ne postavih previse pitanja - jedino mi je bilo cudno sto se momak unezgodio i sto nema naocare a inace ih nosi. i kazem ja muzu da sam vidjela ovog momka kad kaze muz 'pa to mu je bivsi cimer - jelde da malo liče'.. a joj - sreca pa ga nisam pitala kako mu je zena..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 701
27.8.2010 14:39:34   
Latinka
user posted image user posted image
I ja sam slicna user posted image

< Poruku je uredio Latinka -- 27.8.2010 14:40:03 >

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 702
27.8.2010 14:44:22   
M kao Mama
Ima i ja blam, samo skupljam hrabrost da objavim,

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 703
27.8.2010 15:38:38   
acudesa
IZVORNA PORUKA: D_K

eh - ovo nije moj blam nego jedna moja ruzna osobina - jako slabo pamtim likove i onda:

moja je sreca da je moj muz moja susta suprotnost i on zna i koga je gdje upoznao i ko je kome sta pa me on spasi..

jednom smo moj buduci muz i ja setali i cekamo na semaforu zeleno a stoji momak na drugoj strani. ja sva sretna kazem muzu 'evo jednog naseg studenta' kad on kaze 'ma ovo je konobar iz Kolobare - otkud student'..

kada sam sjedila u kancelariji da jednim starijim kolegom otprilike sam se 4-5 puta upoznavala sa jednim njegovim prijateljem.. covjek je vec poceo da se smije - kad udje u kancelariju on se nasmije i kaze 'vec smo se upoznali - ja sam taj i taj'..

najnoviji blam je sljedeci: pozvao jedan bivsi student muza i mene na svoje vjencanje. odemo mi i hajde lijepo je bilo. nakon 10-tak dana je vidim taj frajer ulazi u nasu citaonicu i ja trkom za njim. te kako si, jesi li se navikao, jesi li dobro - sreca pa ja ne postavih previse pitanja - jedino mi je bilo cudno sto se momak unezgodio i sto nema naocare a inace ih nosi. i kazem ja muzu da sam vidjela ovog momka kad kaze muz 'pa to mu je bivsi cimer - jelde da malo liče'.. a joj - sreca pa ga nisam pitala kako mu je zena..

ovo mi se redovno desava, da ljude sa televizije pozdravim ko najrodjenijeuser posted image user posted image ...a, sa jaranom od mm-upoznam se 3-4 puta, uh...(kaze momak: Klapa, treci putuser posted image )
ko me zanima-pamtim, ko ne zanima-zaboravim i et'user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 704
27.8.2010 15:41:45   
Blue rose RR
I ja se pridružujem timu :"Nemam pojma ko si i od kud te znam"..
Sretnem osobu, ne znam iz kojeg životnog doba ga poznajem, da li sam ga/je uopšte samo viđala u prolazu, radiila sa njim/njom, ili je samo neko ko liči ...

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 705
27.8.2010 15:42:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

ovo mi se redovno desava, da ljude sa televizije pozdravim ko najrodjenijeuser posted image user posted image ...a, sa jaranom od mm-upoznam se 3-4 puta, uh...(kaze momak: Klapa, treci putuser posted image )
ko me zanima-pamtim, ko ne zanima-zaboravim i et'user posted image

Evo jos jedneuser posted image
jednom sam se toliko zabuljila u Elvisa Kurtovica, covjek mi odnekud poznat...da mi se covjek na kraju prvi javiouser posted image
A neke ljude, majke mi, bez pretjerivanja, upoznajem po 4-5xuser posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 706
27.8.2010 15:45:52   
maja78 RR
alma pisi svoj :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 707
27.8.2010 15:51:25   
HanaBana

bolje bi bilo da svoje blamove ovakvog karatkera i ne pisem. Obzirom da sam zivjela u 4 grada i svasta nesto radila, volontirala, pa kad vidim nekog taj me ziv ispita a ja krecem od onih osnovnih pitanja kako tvoji , pa gdje upali pa jesi smjesten gdje i prije da bi saznala odakle se znamo i kad se rastanemo onda nadodjem pa me bude nenormalno stid.
neki dan blam svih vremena - odem po Hanu u vrtic kad tamo onaj Hazim Begagic, a ja skroz zaboravila ko je lik, a poznat mi. I kaze meni vaspitacica vidi ko je dosao, a ja ko tele uopste ne palim kao dosao neko poznat nego kontam sigurno neciji tata, pa rijetko dolazi po dijete. I ja sve vesela kako ste sta ima, pa fol dosli i vi malo po dijete, kontam supruga stalno dolazi, (moje neko povezivanje i kontanje). Lik me gleda sav zbunjen. Kaze vaspitacica Bingo, kontam kakav sad Bingo, nista pokupim Hanu, prijatno ugodan dan. Navece Bingo na TV uh kad nisma u zemlju propala user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 708
27.8.2010 15:52:29   
acudesa
hahahhahah...
ali to zna biti bas neugodno...
Ono, stavis osobu u poziciju-nisi mi toliko zanimljiva da te pamtimuser posted image , mene bas bude sramota, a onda se vadim: ma, jesi li se ti malo sisalauser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 709
27.8.2010 15:54:23   
acudesa
hanabana, od danas si "Bingo"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 710
27.8.2010 16:05:06   
HanaBana

hanabana, od danas si "Bingo"user posted image user posted image user posted image

I Hanina vaspitacica me tako zove nakon svega user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 711
27.8.2010 16:08:05   
Anoniman
Uh meni se to odkako sam se porodila cesto desava, tacno me bude stid ljudi...
Nedavno me sretne covjek u prodavnici, pita za mene, za malog a ja zinula ko tele, poznat je on meni ali nikako da skontam ko je...I sta cu reko haj da se ne blamiram vise nego sto treba, pitam ja covjeka odakle se znamouser posted image user posted image ...
A covjek poblijedi pa kaze pa juce si kod mene u samoposluzi bila...A inace on drzi prodavnicu nasih proizvoda i ponekad sam i po 2 puta sedmicno u nabavci...Bas blam...

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 712
27.8.2010 16:12:52   
acudesa
IZVORNA PORUKA: HanaBana

I Hanina vaspitacica me tako zove nakon svega user posted image user posted image user posted image user posted image

vjerujem da te i muz zove "moj bingo"user posted image

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 713
27.8.2010 16:38:05   
Dinkica
Ja sam noćas dva puta ustajala na sehur user posted image . Prvi put nam bebi zakmečala, rastu očnjaci i ustane MM pogleda na mobitel ja kontam sehur, pravac  u kuhinju. Dok je on nju ušuškao ja sam podgrijala sataraš, pripremila somune, napravila ness kafu (koju inače uvijek pravi MM) i kontam gdje je on. Ja u spavaću kad se on ispružio i spava, reko : hajde sehur, ja pravim kafu user posted image a ti trebaš. Kaže on: šta ti je tek je 2 sata, nije još vrijeme.
Poslije ga pitam što si mi dao da išta radim u kuhinji , on valjda mislio da pravi Adni hapicu i sl.

Više je "prenos" nego blam ali eto...

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 714
27.8.2010 16:44:34   
aida.
Objasnjavam ja nesto prijateljici jucer... Htjedoh da joj kazem da sin tog covjeka ima polubrata. Reko: on ima poludijete user posted image user posted image user posted image nije mogla sebi doc od smijeha dok ja ne skontah sta sam ustvai rekla... ja i moja brzina pricanja user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 715
27.8.2010 16:46:45   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uh sto volim ovu temu, smanjuje mi se broj kompleksa user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 716
27.8.2010 17:02:29   
muby
hehe
moji roditelji su se upoznali bar dva puta :)

a moj blam
dok sam studirala pocnem se "zabavljati" sa jednim kolegom
posto nije bio iz sarajeva on ode kuci i tamo treba ostati citavu sedmicu
u ponedjeljak ja sa jaranicom na fakultet kad vidim njega u prizemlju telefonira sa govornice
bilo mi cudno odkud tu al mahnem mu i kazem mi cemo biti gore
pita jaranica sto mu se javljas
pa rekoh cuj sto, pa to mi je sad momak
kaze ona ma nije to on, ovo je jedan drugi kolega
umrla sam od smjeha
srecom pa je on pricao na telefon i nismo progovorili vise od pozdrava :)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 717
27.8.2010 17:23:52   
reallove

IZVORNA PORUKA: aida.

Objasnjavam ja nesto prijateljici jucer... Htjedoh da joj kazem da sin tog covjeka ima polubrata. Reko: on ima poludijete user posted image user posted image user posted image nije mogla sebi doc od smijeha dok ja ne skontah sta sam ustvai rekla... ja i moja brzina pricanja user posted image user posted image

lajkuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 718
27.8.2010 19:15:14   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: muby

hehe
moji roditelji su se upoznali bar dva puta :)

a moj blam
dok sam studirala pocnem se "zabavljati" sa jednim kolegom
posto nije bio iz sarajeva on ode kuci i tamo treba ostati citavu sedmicu
u ponedjeljak ja sa jaranicom na fakultet kad vidim njega u prizemlju telefonira sa govornice
bilo mi cudno odkud tu al mahnem mu i kazem mi cemo biti gore
pita jaranica sto mu se javljas
pa rekoh cuj sto, pa to mi je sad momak
kaze ona ma nije to on, ovo je jedan drugi kolega
umrla sam od smjeha
srecom pa je on pricao na telefon i nismo progovorili vise od pozdrava :)

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 719
27.8.2010 22:13:49   
D_K
cure strasne ste - majke mi ja sam mislila da sam jedina.. sad mi je malo lakse. saljem vam big user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 720
27.8.2010 22:21:58   
veeseelaa
pretprošle godine furam s autom od Skenderije prema N.Sarajevu i lik mi uze prednost, ja po gasu, stignem ga i uvalim se ja njemu, furam ispred njega, ma ne dam mu pardona.... na retrovizoru vidim da se slomi da me stigne al ne ide mu hahahah
na c.vili na semoforu me ipak stize i ono stoji s autom u traci pored moje, spusta staklo, spustim i ja (ja mangupuser posted image user posted image user posted image ) kaze frajer: svaka cast, nisam skontao da si zena.... nasmiješim se a on će: ajde molim te da popijemo negdje kafu... rekoh hvala ja sam udata, zatvorim prozor i nastavim dalje

Rekoh Bože koja sam papanka, pa nije me pitao jesam li udata nego da pijemo kafu, kao da nisam mogla reci NEĆU bez tog UDATA SAMuser posted image user posted image user posted image user posted image
sama sam sebi do kuće ponavljala rečenicu: hvala, ja sam udata
jao rekoh koji debil ispadoh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 721
27.8.2010 22:23:59   
veeseelaa
mozda nekom nije sega al nema mi nista smjesnije nego kad zena tipa odbija recenicom: ne mogu ja sam udata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   to mi je tako glupo, primitivno itd a ja to izustihuser posted image user posted image user posted image
pa hebo ga kazi nisam zainteresovanauser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.8.2010 22:24:53 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 722
27.8.2010 22:28:42   
veeseelaa
al naj šega mi je kad nazovu na moju direktnu tel liniju u firmi i kazu:
dobar dan, ja sam ta i ta Molim vas, dali su mi br u Općini da vas pitam (usko smo vezani s navedenim) kada ce biti isplacena moja naknada za to i to
Gospodjo sačekajte velim, lupim dva tri puta po testaturi i kazem NISTA DO DALJNJEG hahahahah

Što kaže N.Karajlić: Ne dajem ja plate hahahah

< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.8.2010 22:29:45 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 723
27.8.2010 22:32:00   
veeseelaa
il moj sef se cesto posvadja s nasim partnerima, takva mu narav i onda ja zovem da izgladim stvar...
sef sjedi preko puta mene
Ja pricam na tel: rekoh molim vas, mi smo uvijek imali lijepu suradnju al znate kakav je moj sef, ni ja sa njim bas ne mogu hahahahah a i ovo sunce ko zna sta mu je hahahah
a on user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pokazuje rukama da ce me zadaviti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 724
27.8.2010 23:21:51   
M kao Mama
Dogovorila se ja sa prijateljicama da vodimo djecu vani i požurim ja Lajlu da spremim, da se ja istuširam, a dobila, joj majko mila, uzmem dvoje gačica, jedne normalne i jedne kao bokserice da mi se uložak ne vidi, i u neko doba prošlo sat vidim ja nešto nije OK, ja zaboravila uložak staviti, majko moja, a jednom sam u školu otišla bez grudnjaka, sreća zima bila.
A, sada malo na o likovima, iza mene haman 10 godina radnog staža, što reče jedna od vas ne znam da li nekog aznam sa faksa, iz škole, stare mahale, nove mahale, nekog starog društva, neke kafane, kroz posao i slično.

I bila ja nešto poslom u KPZ-u Zenica i Sarajevo i kroz nekoliko dana, kažu meni sa ulaza treba te neki gospodin, ja kažem pustite ga, kad pred mene tip u plavom odjelu, meni se noge sasjekle, isto ono odjelo ko iz KPZ-a, ja ne znma šta me snađe, ja počela već plan smišljati, kad momak kaže, hej za dva dana nam je Muzička nova godina pa bih volio da dođeš, evo ti pozivnica,kad ja skonta onaj gitarista Almir Aka Hukelić, aj majko moja, da umrem,

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *