|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
27.10.2010 15:01:09   
ziki
Zbog ovog ću otkaz dobituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 826
27.10.2010 15:03:22   
faris06
E ja sam se neki dan izblamirala, ali bas momacki!
Udjem u Monu da vidim torbe  i ugledam jednu savrsenu. Kod sebe nemam  dovoljno love da je kupim, a pravo mi se svidjela. I sad probam ja nju, pa na ogledalo, pa kako ide na mantilic, pa skinem  mantil, pa kako ide na sako, divim se kako je lijepa i zao mi sad  sto nemam lovu, kontam prodat ce mi se.
I nakon pola sata isprobavanja, da dodam torbu prodavacici okrenem se naglo , torbom zakacim lutku  , lutka padne i obori neki veliki cvijet, mislim palma da je bila, a sve zemlja iz saksije prospe se po radnji. Zemljo otvori se... a taman zaustila da pitam moze li na rate. E izvinjavala sam se 10 minuta, izasla iz radnje i sad ne prolazim ni tom stranom ulice, kamoli da udjem u radnju.

Dva mala Indijanca

Neposredna veza do poruke: 827
27.10.2010 15:04:56   
Anoniman
Mirkice oplakah  i probudi dijete user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne znam ja jesam li ispricala ovaj ali nosim cvike i jedno vece  traim trazim, u kuhinji, po wc, po sobi, ma nema oznoji se trazeci, e vec mi prekipilo pocnem ja galamiti ebem ovo ono nikad nista naci u ovoj kuci, seka prisla pita sta trazim ma reko cvike...Cura se pruzila po podu smije se a mene bijes uhvatio kaze eto ti ih na glavi hahahha izgelda ti treba jaca dioptrija

Neposredna veza do poruke: 828
27.10.2010 15:20:33   
kupina
user posted image user posted image user posted image e mirkice tvoj blam je najjaci user posted image user posted image user posted image
a i ostali su dobri bas sam se dobro nasmijala..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 829
27.10.2010 15:27:40   
jasmin

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Mirkice oplakah  i probudi dijete user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne znam ja jesam li ispricala ovaj ali nosim cvike i jedno vece  traim trazim, u kuhinji, po wc, po sobi, ma nema oznoji se trazeci, e vec mi prekipilo pocnem ja galamiti ebem ovo ono nikad nista naci u ovoj kuci, seka prisla pita sta trazim ma reko cvike...Cura se pruzila po podu smije se a mene bijes uhvatio kaze eto ti ih na glavi hahahha izgelda ti treba jaca dioptrija

hahaha Marina,koma sa cvikama.Ja sam dva puta bila svjedok kada su dvije starije hadzinice gotovo prevrnule hotel trazeci cvike,a objema su bile na glavi.Najgore sto se ne mozes smijati zenama u facu,al prolom bude kad odu u svoju sobu.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 830
27.10.2010 15:30:51   
Mirkica

hahah ja imam jednu nenu ona je ono senilna i sada kada dodje neko iz inostranstva obavezno neni da para i sada ono uzme i sakrije pare :)))) hahahaha znala se kuca prevrnuti da se nadju paru nena zastke i od sebe i od drugih :)))) a i ja imam njenu manu jesam li sta sakrila niko ne nadje genetika je cudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 831
27.10.2010 15:33:00   
Lalana
Ja sam neku noc krenula da udjem kroz zatvorena staklena vrata, dalje nista ne pitajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 832
27.10.2010 15:34:58   
jasmin
A ja sve mislim sto se potrese krevet dok sam lezala?!?!:):):)
Salim se malo..kad se klima upali ono se malo osjeti da trese :).

< Poruku je uredio jasmin -- 27.10.2010 15:35:29 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 833
27.10.2010 15:36:30   
Lejla Ka
Maloprije me sestra podsjeti na jedan trudnićki blam:
Radim u firmi sa još 3 kolege. U nekom periodu trudnoće kad sam već bila dobrano okrugla, ali nisam (majke mi) vagala previše, nekih 67-68kg, a sigurno sam bila lakša od nekih kolega, odem ja u WC i slomim dasku na WC-šolji. Fazon je bio u tome što sam se ja pokušavala namjestit tako da ne proizvodim kompromitujuće zvukove, i daska usljed neravnomjerne težine dreknula.
E kako mi je samo bilo neprijatno reći, a nije bilo šanse da se ušutim user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 834
27.10.2010 15:36:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jasmin

hahaha Marina,koma sa cvikama.Ja sam dva puta bila svjedok kada su dvije starije hadzinice gotovo prevrnule hotel trazeci cvike,a objema su bile na glavi.Najgore sto se ne mozes smijati zenama u facu,al prolom bude kad odu u svoju sobu.

Ma cuti tako sam ja jednom trazila i suncane  cvike a na glavi miuser posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 835
27.10.2010 15:40:41   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Radim u firmi sa još 3 kolege. U nekom periodu trudnoće kad sam već bila dobrano okrugla, ali nisam (majke mi) vagala previše, nekih 67-68kg, a sigurno sam bila lakša od nekih kolega, odem ja u WC i slomim dasku na WC-šolji. Fazon je bio u tome što sam se ja pokušavala namjestit tako da ne proizvodim kompromitujuće zvukove, i daska usljed neravnomjerne težine dreknula.
E kako mi je samo bilo neprijatno reći, a nije bilo šanse da se ušutim user posted image

hahahaha jesu te zezali?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 836
27.10.2010 15:48:30   
kupina
idem ja ulicom i ide mlada zena s bebom prema meni i smjeska se.ja gledam u nju i nisam sigurna da li je znam...i napravim se ja fina i zastanem rekoh:hej pa gdje si bona sta ima kako si...jedva te prepozna!a zena gleda u mene i smije se kaze:izvini al ja tebe ne znam.
a ja hocu u zemlju da propadnem...i sta cu....ma rekoh da budem iskrena ne znam ni ja tebe...al ucinilo mi se da se znamo pa da ne ispadne da sam prosla kraj tebe a nisam te pozdravilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 837
27.10.2010 15:53:48   
Lalana
jooooj kupinauser posted image pa bolje da joj nisi priznavala user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 838
27.10.2010 16:07:49   
muby

tako je meni na poslu ispala ID katrica u wc u trenutku kad sam pustila vodu
morala sam to prijaviti da dobijem novu
a i za svaki slucaj ako se wc zacepi znace da sam ja
tvrdi plastificirani omot, moja slika i ime i prezime :)

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 839
27.10.2010 18:42:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

hhahaha e imam i ja slican blam dosla ja iz At kod svojih i sada smjestim ja sampone , gel za tusiranje i gel za intimne djelove tijela i jos trista cuda u kupatilo kod mame i babe a oni vole uvijek da te moej produkte isprobaju , i sada otisao moj otac da se kupa i izasao i govori "ja cudnog sampona sine ma nista ne pjeni , a kosa bezveze " ja udjem da vidim koji je koristio kad ono gel za intimu hahahhahahah od tada sve lijepo odvojim sto oni ne koriste :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobar, dobar... a i ovaj sa vaginaletamauser posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 840
27.10.2010 18:48:25   
Anoniman
I moja nena je oprala kosu omekšivačem i kaže mojoj rodici "de bona od sad mi uvijek uzimaj onaj šampon, kosa mi ko svila, a mirišeeeeeeee"user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 841
27.10.2010 18:59:20   
jasmin
Nije moj blam,ali evo sam upravo slusala aktuelan blam jednog dragog djeda.
Naime,isao je djed na Turabijeve tretmane i donio je vode koja je `energizirana`.I kaze jedan dan djed unuku:Sine,bole me noge,de mi malo one Turabijeve vode.Kaze unuk:Hoces dedo?-Kaze djedo:Hocu!I ode momak s casom i na cesmu,dakle,obicna voda i donese je djedu.I popio djed vodu,pa ce unuku:Ja sine,kako se lijepo osjecam!Kaze unuk:Dedo,da ti donesem jos jednu casu???Kaze mu djed nemoj...hoce djed da stedi.Dosta je,kaze,jedna.Kaze unuk:Dedo,pa dedo ovo je obicna voda.Kad ce djed:I baksuze jedan,sta mi radis?!.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 842
27.10.2010 19:04:44   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Breskva

I moja nena je oprala kosu omekšivačem i kaže mojoj rodici "de bona od sad mi uvijek uzimaj onaj šampon, kosa mi ko svila, a mirišeeeeeeee"user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 843
27.10.2010 19:20:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eee, i ja sam imala jedan ovakav blam neposredno poslije rata.  Bila ja u jednom malom mjestu na Braču i čekala vizu za Ameriku.  Mama mi iz Sarajeva poslala neki paket sa sitnicama.  U njemu bio neki veliki stick, kao dezodorans i na njemu pisalo GLUE!  Kako nisam znala engleski mislila sam da mi je mama poslala neki preparat za lice, jer sam imala problematičnu kožu.  Mazala sam ja to po licu danima, sedmicama, koža mi bila glatka k'o nikad dotad... i onda... slučajno sam na reklami za školski pribor vidjela GLUE (ljepilo)

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 844
27.10.2010 19:24:28   
Anoniman
Imam jedan blam sa fejsa, meni već 2 god. u profilu stoji da tražim vezuuser posted image ... a sretno udata žena sa djetetomuser posted image , javljali su se meni često neki i tipovi, debeli, mršavi, nabildani, zgodni i nezgodni ja se ibretila šta im je, zar su oni ćoravi, čak sam se i žalila svojim jaranicama koji reko papci bezobrazni user posted image
i tako sve do dok mi manuela moja jaranica nije skrenula pažnju da malo pogledam u svoj profil hahaha...

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 845
27.10.2010 19:26:29   
Anoniman
jaooooooooo pingpong user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 846
27.10.2010 19:34:26   
Skvo RR

Imam jedan blam sa fejsa, meni već 2 god. u profilu stoji da tražim vezuuser posted image ... a sretno udata žena sa djetetomuser posted image , javljali su se meni često neki i tipovi, debeli, mršavi, nabildani, zgodni i nezgodni ja se ibretila šta im je, zar su oni ćoravi, čak sam se i žalila svojim jaranicama koji reko papci bezobrazni user posted image
i tako sve do dok mi manuela moja jaranica nije skrenula pažnju da malo pogledam u svoj profil hahaha...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 847
27.10.2010 22:41:55   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: pingpong
eee, i ja sam imala jedan ovakav blam neposredno poslije rata.  Bila ja u jednom malom mjestu na Braču i čekala vizu za Ameriku.  Mama mi iz Sarajeva poslala neki paket sa sitnicama.  U njemu bio neki veliki stick, kao dezodorans i na njemu pisalo GLUE!  Kako nisam znala engleski mislila sam da mi je mama poslala neki preparat za lice, jer sam imala problematičnu kožu.  Mazala sam ja to po licu danima, sedmicama, koža mi bila glatka k'o nikad dotad... i onda... slučajno sam na reklami za školski pribor vidjela GLUE (ljepilo)

Hajde sad šapni koje je to bilo ljepilo!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 848
27.10.2010 22:44:01   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: kupina

idem ja ulicom i ide mlada zena s bebom prema meni i smjeska se.ja gledam u nju i nisam sigurna da li je znam...i napravim se ja fina i zastanem rekoh:hej pa gdje si bona sta ima kako si...jedva te prepozna!a zena gleda u mene i smije se kaze:izvini al ja tebe ne znam.
a ja hocu u zemlju da propadnem...i sta cu....ma rekoh da budem iskrena ne znam ni ja tebe...al ucinilo mi se da se znamo pa da ne ispadne da sam prosla kraj tebe a nisam te pozdravilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 849
27.10.2010 22:53:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong

Hajde sad šapni koje je to bilo ljepilo!

Ma, sreća pa nije bilo sekundarno ljepilo, nego se moglo fino saprati.  Ja sam to uvečer stavljala na lice, a ujutro se bez problema umivala... nikad ništa nisam skontala, dok nisam vidjela reklamu!

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *