|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
5.11.2010 12:53:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Evo jos jednog ne znam jeli za blama ili nocne more , meni to tada nimalo smijesno nije bilo
Bila u Sa i dodjem kuci u Dk uvece legnem spavati, sanjam ja u Sarajevu i neko me zove ispod prozora, (dole sam na 7 spratu) i ja sam lijepo ustala i otvorim prozor i shok nigdje onog parka nista nije isto, sve blizu jer sam sad na 2 -om spratu, sad ja stala na prozoru i kontam i sama u sebi govorim eno na parkingu auta, onom ulicom idem na posao, vidim komsijino biciklo ali nikako da skontam da sam ja u Danskoj, mrak je podjem da upalim svjetlo misleci da sam u sa krenem na  desnu stranu, medjutim kako god krenem udarim u tv, pa pipam, pipam po zidu nigdje saltera , e onda me pukla paranoja, placem ja ko malo dijete , stari  uletio i pita me sta mi je , a ja govorim koji djavo razmjestate u pola noci ne mogu da se snadjemuser posted image user posted image user posted image
  user posted image user posted image Prsmjesn sada izgleda, ali mogu samo zamisliti koliko si se prepala...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 876
5.11.2010 13:02:23   
ziki
Evo jednog mog pospanog bisera. U to vrijeme sam bila sva udubljena u biranje konfiguracije za moj prvi kompjuter- da ne bude prveiše skup jer ne bih da oderem roditelje a da opet mogu da radim bar tri godine bez dodatnih ualaganja... U neka doba ustanem ja da wc, spavam hodajući i gazdarica(vampir po svu noć budna) skonta da se nisam rasanila i riješila da me na hodniku razbudi.
Sneža: Kud si pošla, jesi li dobro?
Ja: Idem da iz memorije prebacim na grafičku karticu.
Sneža: Kakve kartice?
Ja: pa sa memorijiske na grafičku, žurim.
Sneža: Šta je tebi?
Ja: odoh u wc da piškim(ovdje sam već bila budna)
Zezala me danima

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 877
5.11.2010 15:53:32   
dzeny_2103
MarinDk do suza si me nasmijala, a pogotov za ovo "a ja govorim koji djavo razmjestate u pola noci ne mogu da se snadjem", a vjerujem da je tebi bilo jako strašno

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 878
5.11.2010 17:07:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dzeny_2103

MarinDk do suza si me nasmijala, a pogotov za ovo "a ja govorim koji djavo razmjestate u pola noci ne mogu da se snadjem", a vjerujem da je tebi bilo jako strašno

Ja sam ubjedjena bila da sam u Sarajevu, a jesam onaj zid i ispipala obadvjema rukama, kud god krenem udarim u nesto ili stolic ili tv, a saltera nigdje, 100 znojeva me oblilouser posted image user posted image user posted image Danas kad se sjetim
Imam jedan isto kad sam starog prvo prsnula vrucim uljem u oci, pa mu kasnije obrve spalila i to sve u roku 1 vremena

(odgovor članu dzeny_2103)
  Neposredna veza do poruke: 879
5.11.2010 17:24:11   
Anoniman
tek kad smo dosli u Dk zivjeli smo po centrima i par fam u jednoj kuci zajednicka kuhinja, taj dan napravila ja rucak , al za veceru nista i stari govori ode on sebi isprziti jaja , ponudio se i nama da isprzi , ja i seka odbile...Nosi on tavu 3 jaja , a mani zamirisalo reko ja cu samo malo hljeba da umocim, ija kako sam pritisla po jajetu, ono ulje prsne i starom pravo u oci, skace on grebe nigdje nista ne ostavlja, taman se to smirilo sjeo da jede , kad nestade struje..Napolju grmilo i padala kisa....Stari govori eee ode ja gladan u krevet, pita mene gdje mi je upaljac da osvijetlim i ja ga pojacala do daske...Legli mi taman da zaspemo dodje struja, sjeo covjek da zapali a ja reko da mu zapalim ( nesto mi  ga zao bilo niti sjede, niti jede)kresnem joj kad je to sjevnulo iz onog upaljaca, vatromet, ostao covjek bez  obrva....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 880
5.11.2010 18:15:37   
Honey3

tek kad smo dosli u Dk zivjeli smo po centrima i par fam u jednoj kuci zajednicka kuhinja, taj dan napravila ja rucak , al za veceru nista i stari govori ode on sebi isprziti jaja , ponudio se i nama da isprzi , ja i seka odbile...Nosi on tavu 3 jaja , a mani zamirisalo reko ja cu samo malo hljeba da umocim, ija kako sam pritisla po jajetu, ono ulje prsne i starom pravo u oci, skace on grebe nigdje nista ne ostavlja, taman se to smirilo sjeo da jede , kad nestade struje..Napolju grmilo i padala kisa....Stari govori eee ode ja gladan u krevet, pita mene gdje mi je upaljac da osvijetlim i ja ga pojacala do daske...Legli mi taman da zaspemo dodje struja, sjeo covjek da zapali a ja reko da mu zapalim ( nesto mi  ga zao bilo niti sjede, niti jede)kresnem joj kad je to sjevnulo iz onog upaljaca, vatromet, ostao covjek bez  obrva....
draga Marina dobro covjek prezivi taj dan sa tobomuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 881
5.11.2010 18:23:44   
marny

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da je potrajalo ne znam bil čovjek živu glavu izvukao.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 882
5.11.2010 23:32:50   
SdZ
Neki dan rodica i ja hocemo da krenemo na fakultet i ja oblacim kaput i ona ce ti meni:" Kapa". Kazem ja njoj sta kapa(gl.kapati)? I ja sva ozbiljna pitam ju sta kapa kad znam da drzim samo kaput i nema vode ili bilo cega u tecnom stanju kraj mene, kad se ona poce smijati jer je mislila na kapu..... user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 883
6.11.2010 0:07:27   
milenium

IZVORNA PORUKA: marny

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da je potrajalo ne znam bil čovjek živu glavu izvukao.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 884
6.11.2010 0:10:57   
milenium
IZVORNA PORUKA: medic slatki

evo naseg danasnjeg dijaloga (M i ja) user posted image  U VEZI RUCKA

M: hej Amka sta imamo danas za rucak

Ja: fileci pile

user posted image ja sam se već na ovome valjala,nisam mogla dalje ni čitat user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 6.11.2010 0:11:26 >

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 885
6.11.2010 0:14:21   
milenium

IZVORNA PORUKA: samedi

Evo mojih nekoliko iz srednje skole"

Jedno jutro sam ustala u 6h,onako pospana se spremila i otisla na autobusku stanicu. Vidim nema nikog od moje raje kad mi zazvoni mobitel,mama me zove i kaze" Pa gdje si ti otisla,danas je subota!" user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 886
6.11.2010 0:21:26   
neki
IZVORNA PORUKA: mala86

neki dan uspavala ja malca i gledajuci tv zaspem u boravku!odjednom me probudi telefon,ja skacem sva izvan sebe,mm prica a ja ga prekidam u pola razgovora "halo covjece gdje nam je djete,ti tu sjedis za komjuterom a njega si pustio po stanu,Bog zna sta radi" i ja sva bijesna,zabrinuta trcim trazit malog ulazim u sobu a on spava ko andjelcic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vratila se u boravak,mm me gleda cudno sta joj bi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zamisljam te skroz izbezumljenu kako jurcas po kuciuser posted image user posted image user posted image
Ovo mi se redovno desavauser posted image user posted image user posted image
Ili se budim u 3h/4h po noci,skacem izasna ko budala,mislim da kasnim na posaouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 887
6.11.2010 15:22:30   
Hanady RR
ja sam sebe konačno podjetila na jedan od mojih blamova....user posted image
uradila sam sinoć sličnu stavaruser posted image

Uglavnomm u srednjoj školi sam prikasnila na autobus...
i tako leteći obučena niz stepenice, stavim ruksak na stepenice, obujem klompe ( ono za okolo kuće) regularno uletim u autobus i dođem u školu sa kašnjenjem 3 minute na čas.

Uđem u razred i kažem, dobro jutro nastavnice ja se izvinjavam sat mi nije zvonio, kaže ona meni nema problema sjedi na mjesto i izvadi knjige...
KNJIGEuser posted image user posted image user posted image user posted image
nisam ponijela knjige...
kaže ona nema veze sine sjedi pa neka ti neko donese nazovi od direktorice kući, al kad ih nazoveš kaži im da ti cipele ponesu.
CIPELEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sinoć,
krenuli ja i suprug u pozorište....
i ona keže meni hajde ti se fino spremi na miru ja ću djecu mami odvuć, pa da poršeamo po gradu i idemo u kamerni.
kažem ja Ok, al ja sam cijeli dan planirala i drugačije isplaniarala. nema veze reko ja ostajem oni idu....
i obučem ja djecu, i krenem sebe oblačiti pa reko kafu da stavim sebi i šminkam se mirno sama u tišini, ko ono da se sredim.
Dođe komšinica da mi vidi djecu, hajd reko make svi ćemo zajedno, to ono ko njoj da kažem ja izlazim....
i završim šminku, pokupim djecu, obujem se i u autooooo

sreća nismo domah u pozorište išli jer su karte bile u mom novčaniku. Dođemo u TT da mužu jaknu kupim jer je odabaro...i sva zgoržena kažem mužu tašna mi ostala u autu, on u auto tašne nema...
reko ukrali mi, bila i prošla...samo što ne plačem u TT, kaže on nisi je bona ni ponijela pa kad će ukrast vidim auto odavde ( mi u onom TT na koreji-Konzum).
Elem ode on po moju tašnu a mene ostavi da pijem kafu...
sjedim ja tako bez cigara, bez para ko budala, sva se naprilitala i sjedim bez ičega...da sam bar mu rekla de mi cigare kupi dok dođeš i one doneseš...
mozak kad stoji stoji nema tu puno da se kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 888
6.11.2010 22:49:25   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

i tako leteći obučena niz stepenice, stavim ruksak na stepenice, obujem klompe ( ono za okolo kuće) regularno uletim u autobus i dođem u školu sa kašnjenjem 3 minute na čas.

Uđem u razred i kažem, dobro jutro nastavnice ja se izvinjavam sat mi nije zvonio, kaže ona meni nema problema sjedi na mjesto i izvadi knjige...
nisam ponijela knjige...
kaže ona nema veze sine sjedi pa neka ti neko donese nazovi od direktorice kući, al kad ih nazoveš kaži im da ti cipele ponesu.
CIPELEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sinoć,
i ona keže meni hajde ti se fino spremi na miru ja ću djecu mami odvuć, pa da poršeamo po gradu i idemo u kamerni.
kažem ja Ok, al ja sam cijeli dan planirala i drugačije isplaniarala. nema veze reko ja ostajem oni idu....
i obučem ja djecu, i krenem sebe oblačiti pa reko kafu da stavim sebi i šminkam se mirno sama u tišini, ko ono da se sredim.
Dođe komšinica da mi vidi djecu, hajd reko make svi ćemo zajedno, to ono ko njoj da kažem ja izlazim....

sreća nismo domah u pozorište išli jer su karte bile u mom novčaniku. Dođemo u TT da mužu jaknu kupim jer je odabaro...i sva zgoržena kažem mužu tašna mi ostala u autu, on u auto tašne nema...
reko ukrali mi, bila i prošla...samo što ne plačem u TT, kaže on nisi je bona ni ponijela pa kad će ukrast vidim auto odavde ( mi u onom TT na koreji-Konzum).
sjedim ja tako bez cigara, bez para ko budala, sva se naprilitala i sjedim bez ičega...da sam bar mu rekla de mi cigare kupi dok dođeš i one doneseš...
mozak kad stoji stoji nema tu puno da se kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oj nemogu prestati smijati se

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 889
6.11.2010 22:59:45   
reallove

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

nisam ponijela knjige...

A sinoć,

user posted image user posted image user posted image user posted image kraljice

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 890
6.11.2010 23:05:58   
Lalana
Veceras MM dosao po nas da idemo vani u kupovinu, i svira on nama da je ispred, ja poletila, usla u auto, zaboravila tasnu, dajem njemu kljuc od kuce, da meni negdje sa prsta ne ispadne.
Obavili mi sve fino, i dosli kuci nakon 2 sata, i hooop nema kljuca, i sad mi raspravljamo ko ga je ponio (a ja zadnja izasla) i kazem ja njemu stavila sam ti ga u krilo i ti u dzep.

Kljuca nema pa nema, gledaj u dzepove ispod sjedista, po komsiluku, komsije s nama traze rezervni nemamo, i mi se vratimo na sva mjesta gdje smo isli.

Na to smo potrosili dodatnih 2 sata i na kraju ga je MM nasao u dzepu.

Place mi se user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 891
6.11.2010 23:11:44   
muaaa
Ja se spremala kod mame u Hercegovinu i kazem mm napravit cu kadaif pa ponijeti mami.Napravim kadaif spramim sebe, djecu,stvari za djecu.Torbe,kolica neznam vise sta i onako kadaif u tepsiji.Ukrcamo stvari, djecu sjednemo u auto i polazak.Negdje oko Pofalica bibicu nama auta,gledaju a ja onako misleci nisu zatvorena vrata od auta gledam sve ok.Tramvaj prolazi narod gleda.Negdje oko televizije na semaforu stali mi, stali ljudi i nesto pokazuju na krov.Pita mene mm a gdje je kadaif?Ja kazem neznam,pa gdje je?Eno ga na krovu.Ja se sokirala.Sa Grbavice do TV kadaif bio na krovu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 892
6.11.2010 23:12:34   
Anoniman
uh dobro je ja mislila Lalana pise kako joj je zagorila rizauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalana)
  Neposredna veza do poruke: 893
6.11.2010 23:13:06   
klemzi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kadaif genije

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 894
6.11.2010 23:15:47   
neki
IZVORNA PORUKA: muaaa

Ja se spremala kod mame u Hercegovinu i kazem mm napravit cu kadaif pa ponijeti mami.Napravim kadaif spramim sebe, djecu,stvari za djecu.Torbe,kolica neznam vise sta i onako kadaif u tepsiji.Ukrcamo stvari, djecu sjednemo u auto i polazak.Negdje oko Pofalica bibicu nama auta,gledaju a ja onako misleci nisu zatvorena vrata od auta gledam sve ok.Tramvaj prolazi narod gleda.Negdje oko televizije na semaforu stali mi, stali ljudi i nesto pokazuju na krov.Pita mene mm a gdje je kadaif?Ja kazem neznam,pa gdje je?Eno ga na krovu.Ja se sokirala.Sa Grbavice do TV kadaif bio na krovu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oplakahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 895
6.11.2010 23:16:28   
Lalana

IZVORNA PORUKA: noa

uh dobro je ja mislila Lalana pise kako joj je zagorila rizauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nije legendo, pojeli smo je user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 896
6.11.2010 23:16:53   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lalana

Veceras MM dosao po nas da idemo vani u kupovinu, i svira on nama da je ispred, ja poletila, usla u auto, zaboravila tasnu, dajem njemu kljuc od kuce, da meni negdje sa prsta ne ispadne.
Obavili mi sve fino, i dosli kuci nakon 2 sata, i hooop nema kljuca, i sad mi raspravljamo ko ga je ponio (a ja zadnja izasla) i kazem ja njemu stavila sam ti ga u krilo i ti u dzep.

Kljuca nema pa nema, gledaj u dzepove ispod sjedista, po komsiluku, komsije s nama traze rezervni nemamo, i mi se vratimo na sva mjesta gdje smo isli.

Na to smo potrosili dodatnih 2 sata i na kraju ga je MM nasao u dzepu.

Place mi se user posted image

ih vi ste super...
nije to za suza...
ovo je za suze..pazi sad....

promjeni moj hairlija bravu sam samacat, kao neka posebna pa ključ poseban pa nešto aman-zaman, i sad kao taj se ne kopira nigdje.
Elem 1 ključ stavi on garažu na skorvito mjesto da znamo gdje je, ostali jedan kod mene, drugi kod njega.

I pazi dalje...on svoj slomi, poslije nekih pola godine...
ispadnu nedgej on nešto povukao ono zaglavilo slomi ključ....
i sad stalno pratimo dgje ja gdje on sa mojim ključem
došli nedavno od mame moje, djeca pospala u autu, ja jednu držim on drugu, kaže ostao ključ kod mame...kako
kaže kad sam došao izvadim iz džepa na TV kod mame i ostao ( mama na drugom kraju grada)

hajde reko uzmi sebi onaj iz garaže nema veze sad....
on dole kaže nema ga...kako bolan nema....

pazi sad ... stavio ga u jedan blok ( onaj građevinski) i nedavno mu komšija tražio 3-4 bloka da nešto oko dimnjaka uradi...i čik pogodi koji blok je on čobjeku dao...

onaj sa našim ključem od kuće...eleme zagradili u dimnjak naš ključuser posted image user posted image user posted image user posted image

i dalje se zna...
stavlja djecu u auto ponovo, djeda u auto i ide kod mame po ključ...
ja sotala na tarasi da pušim i ispušeme se inače bi ga u autu isprebijalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 897
6.11.2010 23:16:58   
reallove

IZVORNA PORUKA: muaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..dobaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 898
6.11.2010 23:17:13   
Honey3
kad smo kod kljuca,odemo mi u Kakanj kod mojih roditelja,kad nekad zove nas od mm amidza pita gdje smo i tako mi kazemo,kad on kaze posao nama na kafu kad  fino kljuc u bravi a vrata zakljucana,naravno ja sam zakljucala i ko mi zene dok sve spakujem,obidjem jesam li sta zaboravila a kljuca neka u vratima ako ko podje da se ne vrati,bitno je da je zakljucana kucauser posted image

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 899
6.11.2010 23:17:42   
klemzi
Evo jedan moj blam iz studentskih dana, znate onu situaciju kada ulazite na poznato mjesto pa se ne okrećete da biste zatvorili vrata nego samo rukom potražite bravu za koju znate gdje je, mada su sve otprilike na istom mjestuuser posted image E tako sam ja, ulazeći na Filozofski fakultet u Tuzli, ne okrenuvši se, umjestu za bravu uhvatila za kravatu i povukla, glavom i bradom tadašnjeg rektora Univerziteta, prof. Latifagićauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako mi je samo bilo neprijatno a on se baš slatko nasmijaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *