|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
23.10.2010 16:49:29   
Niobe
evo od prije 5 minuta...
napravila sebi kafu, ness. nasula vrelu vodu i sad trebam dosut mlijeka...uzela šolju i stavila pod česmu. Natočila do vrha vode.
Niđe veze.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 801
23.10.2010 16:55:01   
Lalana

IZVORNA PORUKA: Niobe

evo od prije 5 minuta...
napravila sebi kafu, ness. nasula vrelu vodu i sad trebam dosut mlijeka...uzela šolju i stavila pod česmu. Natočila do vrha vode.
Niđe veze.

ja to vrlo cesto uradim, ili cak naspem vode sa cesme od dna do vrha.user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 802
25.10.2010 19:34:46   
DobraVila
jooj moram vam i ovo ispricati...Moja svekrva je jako skrta zena,uvijek kad treba nekom nesto pokloniti gleda da stvarno jeftino prodje,ako ide nekome u goste gleda da ponese ono sto vec ima negdje u rezervi user posted image ...I dolazim joj ja za Bajram,i naravno nosim u vrecici sto sam joj kupila,ona to odnese u spajz,i kad sam posla kuci,kao i ona meni nesto uzela za Bajram user posted image ,i nosi mi onu istu kesu sto sam ja njoj prije dva sata donijela user posted image ,ja i mm nismo htjeli nista komentarisati ali smo umrli od smijeha

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 803
25.10.2010 19:37:04   
nikita
IZVORNA PORUKA: DobraVila

jooj moram vam i ovo ispricati...Moja svekrva je jako skrta zena,uvijek kad treba nekom nesto pokloniti gleda da stvarno jeftino prodje,ako ide nekome u goste gleda da ponese ono sto vec ima negdje u rezervi user posted image ...I dolazim joj ja za Bajram,i naravno nosim u vrecici sto sam joj kupila,ona to odnese u spajz,i kad sam posla kuci,kao i ona meni nesto uzela za Bajram user posted image ,i nosi mi onu istu kesu sto sam ja njoj prije dva sata donijela user posted image ,ja i mm nismo htjeli nista komentarisati ali smo umrli od smijeha

mogla je bar kesu promjenit user posted image joj bas mi to bezveze

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu DobraVila)
Neposredna veza do poruke: 804
25.10.2010 19:44:27   
DobraVila
I meni ali sta ces joj,bilo mi neugodno da joj kazem.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 805
25.10.2010 19:47:21   
aida.
Jucer ja u kuci pravim dorucak a mm vani u dvoristu... i taman izvadih iz rerne sto sam pravila da otvorim frizider vidim nema svijetla u frizideru, da upalim svijetlo, nista... a gledam na laptopu mi muzika pjeva... i izadjem ja reko de vidi da nije iskocio osigurac, kaze on nije... mozda je nestalo faze.... reko pa u polovici kuce ima struje a pola nema... on udje gleda, pali svijetla...kaze pa gdje ima struje.-pa reko laptop radi... on gleda u mene i samo blijedo rece : Aida laptop radi na bateriju.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sad sebi ne mogu da dodjem... user posted image user posted image

< Poruku je uredio aida. -- 25.10.2010 19:48:24 >

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 806
25.10.2010 19:57:48   
jasmin
Jao Vilo,dobro si izdrzala da ne kazes :D.
aida...pa stvarno aida :D.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 807
25.10.2010 20:07:57   
aida.

IZVORNA PORUKA: jasmin

Jao Vilo,dobro si izdrzala da ne kazes :D.
aida...pa stvarno aida :D.

user posted image user posted image user posted image user posted image nije mi ni naumpalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 808
25.10.2010 21:29:08   
bebacha
Jucer ja u kuci pravim dorucak a mm vani u dvoristu... i taman izvadih iz rerne sto sam pravila da otvorim frizider vidim nema svijetla u frizideru, da upalim svijetlo, nista... a gledam na laptopu mi muzika pjeva... i izadjem ja reko de vidi da nije iskocio osigurac, kaze on nije... mozda je nestalo faze.... reko pa u polovici kuce ima struje a pola nema... on udje gleda, pali svijetla...kaze pa gdje ima struje.-pa reko laptop radi... on gleda u mene i samo blijedo rece : Aida laptop radi na bateriju.. i sad sebi ne mogu da dodjem...  

i kod nas juce nestalo struje par put.i ja sjedim za comp i vidim tv se ugasio i kontam opet nestalo struje i ustajem da upalim svjetlo da provjerimuser posted image user posted image user posted image
btw.Ajla ugasila tv

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 809
25.10.2010 21:30:07   
aida.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tu smo negdje.,,,,...user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 810
26.10.2010 0:02:07   
veeseelaa
danas ja kod zubara bila i on kaže moraćemo malko proširiti rupicu u zubu i počne da vergla onom mašinicom dok nogom stišče papuču, traži jačinu a ja user posted image
Rekoh doktore nemoj ga toliko zalećavati user posted image user posted image user posted image user posted image oni su svi popadali od smijehauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 811
26.10.2010 9:15:35   
Dinkica
joj vesela nasmija me pošteno, ja nemam nekih blamova u javnosti ali što se pred MM blamiram ništa me saprati ne može. Neko veče sam čistila stakleni sto, imali goste pa ostalo nekih muzgica i uzela sredstvo i krpu i pršći trljaj što više trljam ono sve više bijelo i muzgavo, sve trag ostaje, promjenim krpu pa ponovo pršći i trljaj, nikad mi se u životu nije desilo, pola sredstva sam ja isprskala a nikako da obrišem i pogledam u njega kad ono Muscolo za skidanje kamenca user posted image , uglavnom poprlično sam smotana u kućnim radinostima

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 812
26.10.2010 9:22:58   
veeseelaa
hahahahah Dinkice i ja imam jedan sličan blam
Dobila lak za kosu u nekom čudnom pakovanju i ja ga sve koristila kao sjaj za tijelo, jedno mjesec, moš mislit moje face kad snaha udje u kupatilo i nanese ga na kosu
Kaže ih ovaj lak je dobar baš user posted image user posted image user posted image  od stida joj nisam ni rekla za šta sam ga ja koristila
A jest da mi je bilo čudno što se ne može lijepo razmazati po tijelu user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 813
26.10.2010 9:26:39   
mamabb
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Dobila lak za kosu u nekom čudnom pakovanju i ja ga sve koristila kao sjaj za tijelo, jedno mjesec, moš mislit moje face kad snaha udje u kupatilo i nanese ga na kosu
Kaže ih ovaj lak je dobar baš user posted image user posted image user posted image  od stida joj nisam ni rekla za šta sam ga ja koristila
A jest da mi je bilo čudno što se ne može lijepo razmazati po tijelu user posted image user posted image user posted image

jaoj kad se ne sruših sa stolice user posted image

04.12.2008.

Neposredna veza do poruke: 814
26.10.2010 9:29:05   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 815
26.10.2010 10:49:27   
aida.
user posted image user posted image user posted image user posted image veeseela jel bilo 2 u 1?? sjaj i fino zategne kozu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 816
26.10.2010 14:23:43   
muby
slican blam kao kod Vesele

uzela ja iz oriflejma (od snahe) gel za tusiranje, i to onaj za slabiji rast dlacica
potrosila ga skoro cijelog i gledam katalog da ga ponovo narucim
govorim snahi da djeluje, cini mi se da dlacice sporije rastu
ponovo procitam u katalogu vidim pise shaver gel (gel za brijanje) a ne shower gel (gel za tusiranje)
i onda priznam snahi svoj blam ali i dalje tvrdim i ako se koristi samo za tusiranje dlacice zaista sporije rastu :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 817
26.10.2010 18:49:00   
Lalana
vesela, odavno se nisam ovako nasmijala, odsad dobro citaj cudne ambalaze user posted image

muby, ma nije bitno sta pise bitno je da radi user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 818
27.10.2010 5:33:50   
jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ooooj curo,koja provala...ja ne bih mogla izdrzati pred snahom a da se ne uhvatim za stomak od smijeha.Jesil makar bila ko botoksirana???:D:D:D

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Neposredna veza do poruke: 819
27.10.2010 6:12:37   
Mirkica
hhahaha e imam i ja slican blam dosla ja iz At kod svojih i sada smjestim ja sampone , gel za tusiranje i gel za intimne djelove tijela i jos trista cuda u kupatilo kod mame i babe a oni vole uvijek da te moej produkte isprobaju , i sada otisao moj otac da se kupa i izasao i govori "ja cudnog sampona sine ma nista ne pjeni , a kosa bezveze " ja udjem da vidim koji je koristio kad ono gel za intimu hahahhahahah od tada sve lijepo odvojim sto oni ne koriste :)

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 820
27.10.2010 6:15:29   
Mirkica
a imam jedan u vezi vaginaleta , imala j a upalu neku prvi put s nekih 25 godina do tada nisma ni bila kod ginica i odem ti ja i dadne zena meni vaginalete i sada koristila ja to " niakda do tada nisma znala da imjau tablete koje idu dole " i pricam sa drugaricom ma reko dobila sam te vaginalete a nikako nista ne pomazu kaze ona meni pa kad ih stavis ne dizi se nego ostani lezati hahahah ja sva izgublejna ma gdje stavlajti ja pila i tako sam ja tri dana pial vaginalete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nisam upustvo procitala user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 821
27.10.2010 6:38:42   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Mirkica

a imam jedan u vezi vaginaleta , imala j a upalu neku prvi put s nekih 25 godina do tada nisma ni bila kod ginica i odem ti ja i dadne zena meni vaginalete i sada koristila ja to " niakda do tada nisma znala da imjau tablete koje idu dole " i pricam sa drugaricom ma reko dobila sam te vaginalete a nikako nista ne pomazu kaze ona meni pa kad ih stavis ne dizi se nego ostani lezati hahahah ja sva izgublejna ma gdje stavlajti ja pila i tako sam ja tri dana pial vaginalete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nisam upustvo procitala user posted image user posted image user posted image

hahahahah Mirki...oplakah i za babu i za tvoj `oralni` lijek.:D:D:D

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 822
27.10.2010 7:59:47   
Niobe
evo jedan moj osnovnoskolski.
Kad sam bila drugi osnovne, na pocetku svakog skolskog dana, učitelj nas je prozivao i svako je govorio ''Ovd(je) sam''.
Ja jadna mislila da oni kazu ''ovca'', tako da sam cijeli 2. razred svaki dan kad prozove moje ime, govorila ovca user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 823
27.10.2010 13:52:07   
henna ze
zvoni alarm u 6 sati jutros...ma reko još 5 minuta ćemo...otvaram oči 20 do 7..budim muža diži se vidi koliko je sati kasnimo..on izbezumljen trk u kupatilo na vratima 5 do 7..kaže hoću li ja uzeti auto ( radi od 7)..ma kakvi uzmi taksi ja ne mogu da stignem na bus..i ode on..zove me radni kolega koji stanuje iznad..kaže D jesi li autom..ma reko jesam ..mogu li s tobom reko može...izašli mi kaže..hej pa nema ti auta..ma ima..šta ti je eno ga...hallo to je raneult..nije fiat...aa...ima čekaj sad ćemo ga naći..i hodamo mi po parkingu tražimo auto..nema..kaže vidi bona nema...ma ima čekaj bolan..i mi ko dvije budale hodamo..stvarno nema auta..ništa reko hajmo na taksi...
kasnije nazovem mm..kaže bona ja kad sam izletio i vidio koliko je sati zgrabio auto..znam ti možeš i okasniti...
evo sad mi u glavi kako K i ja tražimo auto...aj..kaže K da sam pukovnik( tj pukla)

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 824
27.10.2010 14:56:46   
maja78 RR
mirkice, niobe, henna ze  ne zna se koji je bolji user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *