|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
5.11.2009 22:43:58   
Anoniman
Jedna odnedavno, kuham ja rucak i dosao mm i govori de mrkvu izrezi ukoso, ja rekoh de ba pusti me to te one s posla sve nauce pa meni prosipas fore, i rucamo mi sa njegovim roditeljima i ja to pricam kad muuuuk, kaze on eto ti tvoj jezik, i skontah ja da je on taj nacin rezanja pokupio od mameuser posted image , moss mislit kako sam se onda vadilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 226
5.11.2009 22:45:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

E sve epizode sa jambolijama su mi user posted image , ne livo ih ni ja, a dadada ti ko moja prijateljica,vazda kaze nesto sto kao neko ne treba cuti, a taj neko obicno iza ledjauser posted image

suti, nije mi se jednom desilo da se u kafani nadvikujem s muzikom i bas u momentu kada opisujem nesto saftali muzika utihne a svi u meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 227
5.11.2009 22:45:11   
milenium
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: milenium

ja ti pojma nemam šta je ta jambolija,radi mene more bit i avion.user posted image

user posted image

jambolija je ovo rutavouser posted image user posted image user posted image

znam vidila sam na googleu

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 228
5.11.2009 22:45:35   
milenium
IZVORNA PORUKA: Nunichi

ja ti pojma nemam šta je ta jambolija,radi mene more bit i avion.user posted image

Ovo je taj djeriz user posted image user posted image

user posted image

znam vidila sam na googleu bone!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 229
5.11.2009 22:46:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Jedna odnedavno, kuham ja rucak i dosao mm i govori de mrkvu izrezi ukoso, ja rekoh de ba pusti me to te one s posla sve nauce pa meni prosipas fore, i rucamo mi sa njegovim roditeljima i ja to pricam kad muuuuk, kaze on eto ti tvoj jezik, i skontah ja da je on taj nacin rezanja pokupio od mameuser posted image , moss mislit kako sam se onda vadilauser posted image

user posted image user posted image zemljo otvori seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 230
5.11.2009 22:46:13   
Niobe
U srednjoj skoli sam nezdravo smrsala i mama me sva zabrinuta pitala sta mi je, jel sve u redu sa mnom, kako mi radi probava, metabolizam, kako jedem & stuff, a ja ko iz topa: moj ORGAZAM je sasvim u redu!!

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 231
5.11.2009 22:47:30   
Anoniman
E Niobe, sigurno nisi ni lagala, hoce to i mrsanje zajednouser posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 232
5.11.2009 22:48:13   
milenium
IZVORNA PORUKA: Niobe

U srednjoj skoli sam nezdravo smrsala i mama me sva zabrinuta pitala sta mi je, jel sve u redu sa mnom, kako mi radi probava, metabolizam, kako jedem & stuff, a ja ko iz topa: moj ORGAZAM je sasvim u redu!!

user posted image user posted image je je,vidimo mi vamo livo na slici da je sasvim u reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 233
5.11.2009 22:48:34   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 234
5.11.2009 22:49:06   
Niobe
user posted image user posted image je je,vidimo mi vamo livo na slici da je sasvim u reduuser posted image user posted image user posted image

HAHAHAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 235
5.11.2009 22:49:17   
shejla
kod mene na poslu vazda ima blamova :)
nemogu se sjetiti nekog svog, ali ima kolega - onaj Glusica, sjecate ga se mozda sa 99 ?

Bio neki press u bolnici Kosevo i poslije uzimamo mi svi izjave i on naravno prvi vazda da postavi "ekskluzivno" pitanje, i kaze: gospodine Gavrane Kapetanovicu....

a drugi put je, isto on... na nekom prijemu, ne sjecam se sad, uglavnom bili ministri i "gospoda" iz politickog vrha i neki stranci, ambasadori...i svi sad koriste priliku da uzmu izjave o svemu i svacemu od raznih politicara. I prilazi Glusica, cini mi se Lagumdziji: izvinite imate li par minuta za 99? - Imam, naravno.
Glusica: - samo da mi prevedete pitanje za ovog gospodina (nekog stranca hoce da snima)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 236
5.11.2009 22:50:15   
Anoniman
shejla, pa taj je kraljuser posted image

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 237
5.11.2009 22:51:53   
milenium
joj sad mi pade na pamet,dok sam još bila sasvim mala klinka,bila sam zacipana u nekog momčića i sjećam se da sam mu često slala papiriće od kiki bombonauser posted image a jednom sam mu čak poslala i fem od svoje barbikeuser posted image user posted image user posted image auuuuu

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 238
5.11.2009 22:52:35   
Nunichi
E Shejla taj je sampion. user posted image user posted image user posted image
Bas sam ismijala, dodjite i sutra u isto vrijeme. user posted image user posted image Odoh sad prilec na svoju jambolijicu... user posted image Laku noc sa sto manje budjenja vam zelim. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 239
5.11.2009 22:53:01   
shejla
jasta je... on je sve radio, dnevno po 5-6 press konferencija.... I uvijek je imao provala, svi se smijali.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 240
5.11.2009 22:53:40   
Anoniman

joj sad mi pade na pamet,dok sam još bila sasvim mala klinka,bila sam zacipana u nekog momčića i sjećam se da sam mu često slala papiriće od kiki bombonauser posted image a jednom sam mu čak poslala i fem od svoje barbikeuser posted image user posted image user posted image auuuuu

to ono 80-ih
hoces furati, zaokruzi da ili neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 241
5.11.2009 22:53:44   
milenium
je shejla ba je kralj,suze mi liju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 242
5.11.2009 22:54:51   
milenium
IZVORNA PORUKA: dadada

to ono 80-ih
hoces furati, zaokruzi da ili neuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image a joj nisam za ovo znala!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 243
5.11.2009 22:57:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

to ono 80-ih

user posted image user posted image a joj nisam za ovo znala!

pa daaaaaaaa...i onda zaokruzis da i onda ste "cura i momak"...drzite se za ruke a raskinete do velikog odmorauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 244
5.11.2009 22:57:32   
shejla
ljubac svima...odoh i ja spavanjac.
Mozda se sta sjetim jos do sutra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 245
5.11.2009 23:00:25   
dafri
Pričam s komšinicom koja ide u gimnaziju i pitam je a jeste li obrađivali roman Jadi mladog veterana od Geteauser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 246
5.11.2009 23:05:28   
milenium
IZVORNA PORUKA: dafri

Pričam s komšinicom koja ide u gimnaziju i pitam je a jeste li obrađivali roman Jadi mladog veterana od Geteauser posted image

user posted image user posted image joooj ,golemo

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 247
5.11.2009 23:13:24   
Niobe
Joj sjetih se..
Jednom prilikom sjedim u Imperijalu i pijem kafu, prije toga sam kupila rafaelo sa 4 kuglice i novine..
i dolazi covjek da sjedne i pita jel slobodno..reko' jeste
i vidim lik uzima rafaelo i jede jednu kuglicu..mislim, hajd, niĐe veze, al ono..ima jos 3, nece falit..uzima on drugu hladno i ne gleda u mene..ja ono wtf, al i dalje ne reagujem naglas, vec ga gledam zvjerskim pogledom, kad uze trecu, ja skocim uzmem onaj cetvrti rafaelo, strpam u usta i mrmljam nesto usput ljuta user posted image , ko galamim na njega, ustade on, kaze e svasta danas i ode..
Dignem ja one novine da krenem, kad ispod njih moj neotvoren rafaelo..
Dakle, nisam sebi dosla 20 dana.

< Poruku je uredio Niobe -- 5.11.2009 23:14:21 >

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 248
5.11.2009 23:17:38   
Anoniman

Joj sjetih se..
Jednom prilikom sjedim u Imperijalu i pijem kafu, prije toga sam kupila rafaelo sa 4 kuglice i novine..
i vidim lik uzima rafaelo i jede jednu kuglicu..mislim, hajd, niĐe veze, al ono..ima jos 3, nece falit..uzima on drugu hladno i ne gleda u mene..ja ono wtf, al i dalje ne reagujem naglas, vec ga gledam zvjerskim pogledom, kad uze trecu, ja skocim uzmem onaj cetvrti rafaelo, strpam u usta i mrmljam nesto usput ljuta user posted image , ko galamim na njega, ustade on, kaze e svasta danas i ode..

user posted image user posted image user posted image user posted image zamisli samo njemu filmauser posted image user posted image user posted image user posted image jadan covjekuser posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaahahahaha

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 249
5.11.2009 23:28:22   
acudesa

Joj sjetih se..

boljeg ne čuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *