|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
5.11.2009 22:27:27   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Okarica

Pa da podijelim i ja svama svoj najveći blam, naime, mislila sam da je jambolija neko cvijeće. Nisam ni sada sigurna da sam dobro izgovorila, valjda se tako kaže. Sreća pa sam se provalila pred meni dragim ljudima, a evo sad i s vama to dijelim

user posted image user posted image user posted image
Ma nisi ni daleko bila, isto malo cupavija trava. user posted image
Ako ista mrzim to je jambolija. user posted image

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 201
5.11.2009 22:27:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: dadada

Sjetih seuser posted image ...prije par godina meni mm dade u zadatak da napravim piletinu i pilecu supu...kaze on meni, prvo skuhaj piletinu ...i haj, ja skuhala piletinu izvadim je da je zapecem, prospem vodu u kojoj se kuhala, fino operem serpu...pita on mene gdje je supa? reko' kakva supa? kaze, pa voda u kojoj se kuhalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a mm ti kuhar po zanimanju jel?

ma jok...voli papati i fakat sve zna skuhati a ja susta suprotnostuser posted image

pa onda neka kuha on,šta tebi govoriuser posted image

nema smisla...ipak i radiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 202
5.11.2009 22:28:10   
sheri
jest, jest, kuhar je, al ne radi u struci. a dobar je, hoce skuhati, hoce poraditi, potrijebiti po kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 203
5.11.2009 22:28:23   
Okarica
Pa da se provalim još više, reći ću vam kako je bilo. U društvu je neko spomenuo jamboliju, a ja sam sva važna i puna samopozdanja pitala: "A koje je to cvijeće?" user posted image
MM me još uvijek zeza na tu temu.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 204
5.11.2009 22:28:35   
reallove

Pa da podijelim i ja svama svoj najveći blam, naime, mislila sam da je jambolija neko cvijeće. Nisam ni sada sigurna da sam dobro izgovorila, valjda se tako kaže. Sreća pa sam se provalila pred meni dragim ljudima, a evo sad i s vama to dijelim

ja sam mislila da je KADAIF cvijeceuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 205
5.11.2009 22:29:32   
Anoniman
Evo jedan iz srednje skole,sjedimo mi u ucionici i slusamo teoriju iz tjelesnog odgoja, i pricam ja sa kolegicom iz klupe, a prof. naravno drzi cas, tek prilazi on meni i pita: Smetamo li mi vama?, a ja mrtva hladna: Ma ne, ne smetate, samo vi nastaviteuser posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 206
5.11.2009 22:31:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

joj apropo jambolijaa...sjedim s skolskim jaranicama i navila se ja kako ne volim jamboliju, kako mi je to user posted image ...etc. a mane citavo vrijeme moja dobra drugarica udara nogom ispod stola...i puce meni film...reko, sta me udaras vise...tek i njoj puce film...kaze Lana ima jamboliju u kuciuser posted image naravno Lana citavo vrijeme sutiuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 207
5.11.2009 22:32:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Evo jedan iz srednje skole,sjedimo mi u ucionici i slusamo teoriju iz tjelesnog odgoja, i pricam ja sa kolegicom iz klupe, a prof. naravno drzi cas, tek prilazi on meni i pita: Smetamo li mi vama?, a ja mrtva hladna: Ma ne, ne smetate, samo vi nastaviteuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zamisljam teuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 208
5.11.2009 22:33:41   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: reallove

ja sam mislila da je KADAIF cvijeceuser posted image

user posted image user posted image user posted image Kadifice moja... user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 209
5.11.2009 22:35:03   
Nunichi

joj apropo jambolijaa...sjedim s skolskim jaranicama i navila se ja kako ne volim jamboliju, kako mi je to user posted image ...etc. a mane citavo vrijeme moja dobra drugarica udara nogom ispod stola...i puce meni film...reko, sta me udaras vise...tek i njoj puce film...kaze Lana ima jamboliju u kuciuser posted image naravno Lana citavo vrijeme sutiuser posted image

A neki imaju i u autima, na sjedistima. user posted image user posted image user posted image Tugo moja, zamisli na 30 stepeni ludila. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 210
5.11.2009 22:36:08   
Okarica

A neki imaju i u autima, na sjedistima. user posted image user posted image user posted image Tugo moja, zamisli na 30 stepeni ludila. user posted image user posted image

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 211
5.11.2009 22:37:57   
reallove
a bili mi na izletu i upoznam ja jednu djevojku i mi smo cijeli dan skupa,zezamo se kad neka zena igra se sa bebom,pojacala ona glas svi cuju a ja cu "CUJ ONE SELJANKE",kaze meni moja nova prijateljica "TO MI JE MAMA"

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 212
5.11.2009 22:38:06   
milenium
ja ti pojma nemam šta je ta jambolija,radi mene more bit i avion.user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 213
5.11.2009 22:38:42   
juni
Ni ja ni MM nikad nismo culi za jamboliju, mozda ce ti biti lakse Okarice user posted image Ja upravo proguglala i skontala sta je user posted image Ne svidja mi se, kao da bih legla na zivotinju.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 214
5.11.2009 22:38:56   
milenium

a bili mi na izletu i upoznam ja jednu djevojku i mi smo cijeli dan skupa,zezamo se kad neka zena igra se sa bebom,pojacala ona glas svi cuju a ja cu "CUJ ONE SELJANKE",kaze meni moja nova prijateljica "TO MI JE MAMA"

user posted image user posted image user posted image a šta ti?

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 215
5.11.2009 22:39:46   
veeseelaa

a joj, prejakouser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 216
5.11.2009 22:39:53   
Nunichi

ja ti pojma nemam šta je ta jambolija,radi mene more bit i avion.user posted image

Ovo je taj djeriz user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 5.11.2009 22:40:12 >

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 217
5.11.2009 22:39:56   
Anoniman

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 218
5.11.2009 22:40:03   
Anoniman
E sve epizode sa jambolijama su mi user posted image , ne livo ih ni ja, a dadada ti ko moja prijateljica,vazda kaze nesto sto kao neko ne treba cuti, a taj neko obicno iza ledjauser posted image

(odgovor članu Okarica)
  Neposredna veza do poruke: 219
5.11.2009 22:40:44   
veeseelaa

user posted image

jambolija je ovo rutavouser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 220
5.11.2009 22:41:01   
Anoniman

Ovo je taj djeriz user posted image user posted image

user posted image

ova je fensi...narandzaste su najuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 221
5.11.2009 22:41:28   
shejla
IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

birvaktile sam voljela igrati bilijara i nisam bila loša u tome, i tako igram ja s prijateljicom, koju usput lako pobjeđujem i ona na potezu i udari prvo moju kuglu što po pravilima ne smije jer se odma ista sklanja sa stola
Ja je upozoravam, rekoh prvo si moju udarila kuglu, ja sam na potezu a ona se pravda kao nisam prvo tvoju udarila nego je kugla udarila od MARDIJANU (umjesto da kaže od martinelu (dijelovi bilijarskog stola)) kad se nisam upikilauser posted image user posted image user posted image

i ja volim bilijar, i dobra sam u tomeuser posted image , pa se nađemo da opalimo po o mardijanamauser posted image user posted image

joj kako ja vooolim bilijar.... nas sam ga se pozelila, nisam igrala godinama :)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 222
5.11.2009 22:42:10   
shejla
.

< Poruku je uredio shejla -- 5.11.2009 22:43:45 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 223
5.11.2009 22:42:45   
Nunichi
Auuu imaju i ove fensi smensi user posted image

user posted image
Birajte zene... user posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 224
5.11.2009 22:43:20   
milenium
IZVORNA PORUKA: sahara

E sve epizode sa jambolijama su mi user posted image , ne livo ih ni ja, a dadada ti ko moja prijateljica,vazda kaze nesto sto kao neko ne treba cuti, a taj neko obicno iza ledjauser posted image

je valan,ko i ja na ekskurziji,nagela se i derem se s prozora navečer onima dole ''bježiteee,eto ćele ide po sobama,sad će brzo i u vašu''.kad pajdo iza mene.user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *