|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
5.11.2009 23:29:22   
acudesa
ja ih imam milion, ali da me ubiješ ne mogu se sjetiti ni jednog

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 251
5.11.2009 23:43:16   
milenium
Niobe,jel ti to ozbiljno?user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 252
5.11.2009 23:45:16   
acudesa
IZVORNA PORUKA: milenium

Niobe,jel ti to ozbiljno?user posted image

ako i nije ozbiljno-smiješno je do bolauser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 253
5.11.2009 23:50:05   
acudesa
Evo jedan, opet sa foruma. Ja novi kolačić i pojma nemam, gledam Promijenjene teme i vidim:
Vještice ne očekujemo u avgustu
(otvorim, maksuz, da vidim na koju osobu su tako ljute da je nazivaju vješticom i što je to ne očekuju višeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
kad ono....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 254
5.11.2009 23:52:03   
veeseelaa
eh jojuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 255
5.11.2009 23:53:29   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Niobe

Joj sjetih se..
Jednom prilikom sjedim u Imperijalu i pijem kafu, prije toga sam kupila rafaelo sa 4 kuglice i novine..
i dolazi covjek da sjedne i pita jel slobodno..reko' jeste
i vidim lik uzima rafaelo i jede jednu kuglicu..mislim, hajd, niĐe veze, al ono..ima jos 3, nece falit..uzima on drugu hladno i ne gleda u mene..ja ono wtf, al i dalje ne reagujem naglas, vec ga gledam zvjerskim pogledom, kad uze trecu, ja skocim uzmem onaj cetvrti rafaelo, strpam u usta i mrmljam nesto usput ljuta user posted image , ko galamim na njega, ustade on, kaze e svasta danas i ode..
Dignem ja one novine da krenem, kad ispod njih moj neotvoren rafaelo..
Dakle, nisam sebi dosla 20 dana.

hahahahahhahaahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 256
5.11.2009 23:56:23   
Niobe
Cuj jel ozbiljno, đe nije ozbiljno
mogu mislit lika kako je slatko isprico familiji i prijateljima kako je na ludo zensko naiso..jos ja oci iskolacila na njega s onim rafaelom u ustima i meljem nesta

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 257
5.11.2009 23:58:07   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 258
6.11.2009 9:21:00   
Anoniman
user posted image Niobe, legendouser posted image

Evo i od mene jedan... žešći blam

Prije par godina pričam ja učenicima 8-og razreda o lijepom vladanju... i spomenem kako se mi nastavnici trudimo da im budemo dobar uzor. Spomenem ja njima kako su naši nastavnici i profesori znali na času pušiti cigare i time ometati i trovati učenike. Kad, jedan moj učenik meni odgovori pa nama to ne bi smetalo. A ja, k'o iz topa: Pa, zar zaista misliš da bi bilo fino da ti ja sad ovdje pušim?!
Dječaci zaista nisu reagovali, ali su se djevojčice počele doslovno valjati po podu od smijeha.... a ja... otvori se, zemljo, da propadnem.

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 259
6.11.2009 9:34:14   
maja78 RR

Joj sjetih se..
Jednom prilikom sjedim u Imperijalu i pijem kafu, prije toga sam kupila rafaelo sa 4 kuglice i novine..
i vidim lik uzima rafaelo i jede jednu kuglicu..mislim, hajd, niĐe veze, al ono..ima jos 3, nece falit..uzima on drugu hladno i ne gleda u mene..ja ono wtf, al i dalje ne reagujem naglas, vec ga gledam zvjerskim pogledom, kad uze trecu, ja skocim uzmem onaj cetvrti rafaelo, strpam u usta i mrmljam nesto usput ljuta user posted image , ko galamim na njega, ustade on, kaze e svasta danas i ode..

e ovo me je dokrajcilo evo su mi suze krenule i svima sa posla

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 260
6.11.2009 9:41:54   
ena23
IZVORNA PORUKA: pingpong

user posted image Niobe, legendouser posted image

Evo i od mene jedan... žešći blam

Prije par godina pričam ja učenicima 8-og razreda o lijepom vladanju... i spomenem kako se mi nastavnici trudimo da im budemo dobar uzor. Spomenem ja njima kako su naši nastavnici i profesori znali na času pušiti cigare i time ometati i trovati učenike. Kad, jedan moj učenik meni odgovori pa nama to ne bi smetalo. A ja, k'o iz topa: Pa, zar zaista misliš da bi bilo fino da ti ja sad ovdje pušim?!
Dječaci zaista nisu reagovali, ali su se djevojčice počele doslovno valjati po podu od smijeha.... a ja... otvori se, zemljo, da propadnem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 261
6.11.2009 10:10:18   
Niobe
IZVORNA PORUKA: maja78

Joj sjetih se..

e ovo me je dokrajcilo evo su mi suze krenule i svima sa posla

Nemoj me ba ofirat user posted image

Pingpong i ja bih ti umrla od sege user posted image

< Poruku je uredio Niobe -- 6.11.2009 10:11:17 >

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 262
6.11.2009 11:07:59   
idana_85
IZVORNA PORUKA: reallove

a bili mi na izletu i upoznam ja jednu djevojku i mi smo cijeli dan skupa,zezamo se kad neka zena igra se sa bebom,pojacala ona glas svi cuju a ja cu "CUJ ONE SELJANKE",kaze meni moja nova prijateljica "TO MI JE MAMA"

U ratu tetka radila u vojnoj ambulanti, i odnijela joj ja rucak i pocelo granatiranje. Ostanem ja dole dok to ne zavrsi, teta bila laborant, nije bilo nesto puno posla i tu jos neka cura Mirna, pravi tetki drustvo. I tako mi igramo remija, kad udje neka doktorica, da je Bog sacuva, sva napirlitana, smedji krugovi na obrazima od pudera,neka zelena sjena, crveni ruz uokviren smedjom olovkom,neke ogromne nausnice,frizura kao pticije gnjezdo....debela, obrazi joj vise,podocnjaci....i nesto tetki prica,nepovezano,pametuje, mi je svi u cudjenju gledamo ode ona...Kaze tetka sta je njoj, kaze Mirna boze sacuvaj,nije joj dobro. Pitam ja ko je ova rugoba majkevam. U tom ce Mirna :"Moja mama".-..Ups!

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 263
6.11.2009 11:14:11   
milomoje
Jezik brzi od pameti ili mozak brzi od jezika, pitanje je sad?

U toku ramazana obicno dugo nakon namaza sjedim ucim dove, i taman sto zavrsih, zazvoni telefon, a ja ni 5 ni 6 umjesto halo,molim, rekoh Bismillahirahmaniirahim!
Kad ono covjek se zbuni kaze da nisam pogrijesio, ta i ta jeste li vi poslali molbu za posao.... user posted image

... dok sam studirala pa s curama na kafi, kad onaj fol sa cigarom kad se neupali dobro, stisnes cigaru i zamislis zelju, a ja brze bolje u sebi " Da prodjem odlicnim" hahha ostalo mi iz skolskih dana hahahha

Sto ti je jezik a tek mozak hahahuser posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 264
6.11.2009 12:09:08   
cicana
Pa neznam bas sada jeli blam, ali ja sam definitivno pukla otkako sam na porodiljskom dopustu. Posto sam u svojoj 15 godini dobila malenu seku, ostala mi je navika da govorim rodila seka zlato svoje, pa tako se uhvatim i sada ponekad kako svojoj Sari kazem rodila seka a mojoj seki rodila mama i tako svi mi se smiju a mene bidne stiduser posted image .

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 265
6.11.2009 13:09:27   
reallove
evo jedan mali blamicuser posted image
U srednjoj skoli,nekako pred kraj dobili mi pismeni iz bosanskog jezika.Tema je bila katastrofa.Treba da mi iz svoje glave izmislimo neku zanimljivu basnu.Joj ja pojma nemam sta cu da pisem,otkud meni basna.Dan prije sam gledala na tv-u neki crtic,mali cvrcak i sjetim se ja-pa hajde da to prepricam da ne predajem prazan papir.Dosao je dan ispravka i ocjena.Kaze nam profesorica imam dva posebna rada,promasili su temu,kad ono moj i Adisin rad,kod nje isti onaj moj cvrcak sto je ljeti samo pjevao a kada je dosla zima nije imao nista..dobile smo mi pa jednu 1,a ja iz bosanskog uvijek 5 imala i eto tako pokvarim prosjek,jos profesorica se pravo iznenadila,a slala me na takmicenje nekad....user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 266
6.11.2009 13:15:02   
milomoje
IZVORNA PORUKA: reallove

evo jedan mali blamicuser posted image
U srednjoj skoli,nekako pred kraj dobili mi pismeni iz bosanskog jezika.Tema je bila katastrofa.Treba da mi iz svoje glave izmislimo neku zanimljivu basnu.Joj ja pojma nemam sta cu da pisem,otkud meni basna.Dan prije sam gledala na tv-u neki crtic,mali cvrcak i sjetim se ja-pa hajde da to prepricam da ne predajem prazan papir.Dosao je dan ispravka i ocjena.Kaze nam profesorica imam dva posebna rada,promasili su temu,kad ono moj i Adisin rad,kod nje isti onaj moj cvrcak sto je ljeti samo pjevao a kada je dosla zima nije imao nista..dobile smo mi pa jednu 1,a ja iz bosanskog uvijek 5 imala i eto tako pokvarim prosjek,jos profesorica se pravo iznenadila,a slala me na takmicenje nekad....user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahhah bas se ismija, podsjeti me na neki dan...gledam onu seriju Dolina sunca ili kako vec na HRt-u kad je ona ispekla cupavce, kako je dobro Zijad odglumio da su dobri pozelim i ja da napravim, i odmah poslije serije u po sata gotovi, nazovem sestru da vidim sta ima, kad ona kaze evo pravim cupavce hahah reko jesil' to i ti gledala seriju, kaze jesam i na um mi pali user posted image desava se to, desava heheh

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 267
6.11.2009 13:17:14   
reallove
hehehee,a ja jos cekam pingpong da mi da strucni komentaruser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu milomoje)
Neposredna veza do poruke: 268
6.11.2009 13:36:31   
Niobe
IZVORNA PORUKA: cicana

Pa neznam bas sada jeli blam, ali ja sam definitivno pukla otkako sam na porodiljskom dopustu. Posto sam u svojoj 15 godini dobila malenu seku, ostala mi je navika da govorim rodila seka zlato svoje, pa tako se uhvatim i sada ponekad kako svojoj Sari kazem rodila seka a mojoj seki rodila mama i tako svi mi se smiju a mene bidne stiduser posted image .

Podsjeti me na mene..
prije 4 godine sam dobila malu pekinezericu i to mi je bio zivot dok nisam rodila Adriana, pa kad je on dosao, pocela mu ja tepat mala moja curica, duso, ljubim malog kuku svog..
mama mi se zakocenula, ja tek tad skopčala user posted image

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 269
6.11.2009 14:17:50   
Suzana

IZVORNA PORUKA: cicana

Podsjeti me na mene..
prije 4 godine sam dobila malu pekinezericu i to mi je bio zivot dok nisam rodila Adriana, pa kad je on dosao, pocela mu ja tepat mala moja curica, duso, ljubim malog kuku svog..
mama mi se zakocenula, ja tek tad skopčala user posted image

user posted image

Evo i ovo mene podsjeti na moje izvale.
Par puta mi se desilo da MM kažem "ne da majka" user posted image   user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 270
6.11.2009 14:21:37   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Suzana

user posted image

Par puta mi se desilo da MM kažem "ne da majka" user posted image   user posted image

Hahahahahaha... E dugo se ovako ne nasmijah... Hahahaha... Čuj ne da majka... Kraljica si, Suzi...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 271
6.11.2009 14:29:02   
Niobe

user posted image user posted image hahaha, nasmijah se
i ja svom neki dan: Pajo, sine, zatvori prozor user posted image user posted image

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 272
6.11.2009 14:34:02   
reallove

user posted image user posted image hahaha, nasmijah se
i ja svom neki dan: Pajo, sine, zatvori prozor user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 273
6.11.2009 14:48:42   
Anoniman
Evo i mog blama, ima jedno 8 godina odemo ja ,stari i seka u Kbh, tad je bila neka nasa aviokompanija da seka sebi kupi kartu...Raje unutra ko da je dzabe, ljeto bilo, havarija, ja kazem njim ode ja sjesti u auto i ukljuciti klimu prokuhat cu...Ja izasla vidim auto i sjedem da ih cekam kad eto ti nekog frajera kuca mi na haubu, ja ko frajer njemu sta ti hoces....Vidim frajer iskolacio oci ustrko se, ja ne kontam nista kad izazi stari iz biroa dere se....Izlazi bona nije to nase auto....Ja zinula, okrenem se vidim ozada na sjedistima navlake skroz druge boje....Izadjm onom jadnom covjeku kazem da sam se zajebala.On konto ja kradem auto, zamalo da muriju nazove....A dvije ste crvene toyote, obje ostale odkljucane, parkirane par metara jedna od druge i ja bas u njegovu da sjedem....user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 274
6.11.2009 14:58:57   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Evo i mog blama, ima jedno 8 godina odemo ja ,stari i seka u Kbh, tad je bila neka nasa aviokompanija da seka sebi kupi kartu...Raje unutra ko da je dzabe, ljeto bilo, havarija, ja kazem njim ode ja sjesti u auto i ukljuciti klimu prokuhat cu...Ja izasla vidim auto i sjedem da ih cekam kad eto ti nekog frajera kuca mi na haubu, ja ko frajer njemu sta ti hoces....Vidim frajer iskolacio oci ustrko se, ja ne kontam nista kad izazi stari iz biroa dere se....Izlazi bona nije to nase auto....Ja zinula, okrenem se vidim ozada na sjedistima navlake skroz druge boje....Izadjm onom jadnom covjeku kazem da sam se zajebala.On konto ja kradem auto, zamalo da muriju nazove....A dvije ste crvene toyote, obje ostale odkljucane, parkirane par metara jedna od druge i ja bas u njegovu da sjedem....user posted image user posted image

hahahahaha dobro si prosla

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *