|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
13.11.2009 22:52:36   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: acudesa

A, ovaj je dno dna...
Došao nama neki dalji rođak mm, stariji čovjek, sa porodicom, sjedimo mi onako pričamo...Ne čujemo se i ne vidimo  često, ali eto s povodom (i tada je bio neki?)
Ja zovnem muža u kuhinju i kažem mu: Jel' da da je njemu majka nedavno umrla...kaže mm: Je li? Znam da je bila slaba...i izlazi među goste, i onako sam skrušen: "Samo da ti izjavim saučešće,  pa nisam znao..."
Čovjek usta, gleda u mm...zbunjen...pa kaže: "A, nije umrla, bila je u bolnici, ali sad je dobro, kod kuće je"
da Bog sačuva, kakva sam...

Joooj, ovo je vec "crni blam". user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 301
13.11.2009 22:53:51   
reallove

IZVORNA PORUKA: reallove

joj draga mogu misliti kako ti je bilo..
tako ja jednom na casu tjelesnog odgoja "zagledala" se u jednog crnog,zgodnog kosarkasa,i dosao profesor kaze od danas oblacite obavezno bijeli sort,majicu i tako to..slijedeci cas dosla maca u bijelom sortu i pocela se praviti vazna,ubijedena da onaj lijepi decko gleda samo u nju,kad sam se onda zaletila tamo skroooz u tribine..auuuuu izbjegavala sam ga do zavrsetka skole...eto tako...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
od danas si "tribine"user posted image

hvala,hvala..al kriv je profesor,naredio nam da trcimo u rikverc user posted image i ja skrenula sa puta pravo u tribine i malo me glava zaboljelauser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 302
13.11.2009 22:57:51   
reallove

A, ovaj je dno dna...
Došao nama neki dalji rođak mm, stariji čovjek, sa porodicom, sjedimo mi onako pričamo...Ne čujemo se i ne vidimo  često, ali eto s povodom (i tada je bio neki?)
Ja zovnem muža u kuhinju i kažem mu: Jel' da da je njemu majka nedavno umrla...kaže mm: Je li? Znam da je bila slaba...i izlazi među goste, i onako sam skrušen: "Samo da ti izjavim saučešće,  pa nisam znao..."
Čovjek usta, gleda u mm...zbunjen...pa kaže: "A, nije umrla, bila je u bolnici, ali sad je dobro, kod kuće je"

ukopa zenu zivu cccc

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 303
13.11.2009 23:04:06   
acudesa
Kafić, ja i drugarica čekamo ostatak ekipe, muzika poprilično glasna..vidim ja banane i pitam drugaricu: Koliko li je frape?
Kaže ona: 9 i 15 (gleda na satuser posted image user posted image user posted image )...ma, jok bona sati, frape...smijemo se nas dvije
Stižu i ostale cure, ja odmah da prepričam drugaricin blam:
Ej, pitam ja Almu: Koliko li je frape, a ona mi kaže 3 markeuser posted image ....smijem se ja, a one u čudu gledaju šta je meni smiješno....pa...ponavljam ja opet (kao one ne kontaju)
tek tad je nastao lomuser posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 304
13.11.2009 23:08:01   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Nunichi

A, ovaj je dno dna...

Joooj, ovo je vec "crni blam". user posted image

Zemljo otvori se da propadnem, eto takav je biouser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 305
13.11.2009 23:08:52   
reallove

Kafić, ja i drugarica čekamo ostatak ekipe, muzika poprilično glasna..vidim ja banane i pitam drugaricu: Koliko li je frape?
Kaže ona: 9 i 15 (gleda na satuser posted image user posted image user posted image )...ma, jok bona sati, frape...smijemo se nas dvije
Stižu i ostale cure, ja odmah da prepričam drugaricin blam:
Ej, pitam ja Almu: Koliko li je frape, a ona mi kaže 3 markeuser posted image ....smijem se ja, a one u čudu gledaju šta je meni smiješno....pa...ponavljam ja opet (kao one ne kontaju)
tek tad je nastao lomuser posted image user posted image user posted image user posted image

eeeee 3 km,i eto sta bide user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 306
13.11.2009 23:31:22   
noaa
evo jedan i od mene.sjedimo dvije prijateljice i ja na kavi i dolaze nam 2 prijatelja i razvezala se prica o svemu i svacemu do malo prolazi jedna cura koju svi znamo a bas je ne simpatisemo.pitam ja sta ono ona studira(a inace je u Dubrovniku na faxu).. kaze ovaj prijatelj LUCICE I BRODICE!!! govorim ja ma haj nek se ima diploma pa sta bilo...kako ja to rekoh oni popadase od smjeha a jauser posted image tek tad mi objasnise da se na jednom fakultetu u Dubrovniku za prolaz na ispitu ides sa profesorima ili nekim mocnim ljudovima na "krstarenje" a oni ti srede ispite.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 307
13.11.2009 23:33:44   
reallove
user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 308
13.11.2009 23:53:58   
leli§

A, ovaj je dno dna...
Došao nama neki dalji rođak mm, stariji čovjek, sa porodicom, sjedimo mi onako pričamo...Ne čujemo se i ne vidimo često, ali eto s povodom (i tada je bio neki?)
Ja zovnem muža u kuhinju i kažem mu: Jel' da da je njemu majka nedavno umrla...kaže mm: Je li? Znam da je bila slaba...i izlazi među goste, i onako sam skrušen: "Samo da ti izjavim saučešće, pa nisam znao..."

ovaj je stvarno dno dna od svih sto si napisala... i ovaj frape je dobar ali ovaj je glavniuser posted image user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 309
14.11.2009 0:02:18   
leli§
sjedim ja na klupi sa druaricom i MM..izasla sa posla da zapalim... i gledamo na fudbalsko igraliste i neko jos gradiliste do i sad pricam pola na eng pola na bosanskom kako se kome obracam... i skuzim agregat nedgje i okrenem se suprugu reko: je li ono agregator? on stao gleda u mene, i odvalili se smijati. da napravim stvar jos vecu drugarici kroz smijeh pokusavam to prepricati i na agregator rekoh "agregejtor" cura stala gleda ne konta nista... eh tu smo vec i ja i suprug bili na podu...

a ovaj nije moj ali jeste od druga koji je zajedno smanom dosao ovamo u srednju skolu. sjedimo u biblioteci na pauzi i pricamo sa jednim jordancem/kanadjaninom. i u po frke drug umjesto literary za bukvalno on rece bukvaly user posted image user posted image user posted image user posted image oj majko moja!!!

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 310
14.11.2009 0:12:39   
teta berta
Jutros nama dolazio vodoinstalater popravljat wc skoljku, mm bio na posu, ali mi je sve fino objasnio sta da mu kazem... Tako ja njemu sve fino objasnia, pola zaboravila naravno... Uradio covjek i rekao da kazem mm kad dode s posa da stavi silikon, jer je sve bilo mokro pa kad se osusi... kad je mm dosao ja mu ko iz topa: Rekao je majstor da ti jos postavis sifon... Cudio se on tako i na kraju meni kaze: kakav bona sifon, silikon!!!user posted image user posted image user posted image user posted image A najveci bam je taj sto je ovaj izvalio solju, a mene protjeralo, oci su mi ispale dok je zavrsio posaouser posted image user posted image user posted image user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 311
14.11.2009 0:40:41   
milenium
user posted image user posted image user posted image Teta b!
a onaj AGREGEYTOR JE dramauser posted image

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 312
14.11.2009 0:51:14   
Hanady RR
E ja sam se pošteno izblamirala pred punom plažom ove godine na moru. kako sam išla sa malim curicama svojim ( hanadi nwepune 3 god i farah 4 mjreseca) bila sam umorna od spremanja za put a i samog puta...i tako j na plaži podojim farah ispod našeg plašta i stavim djete u kolica i mene već malo prenijelo da zaspem a mm mi kaže ide on sa hanadi na sladoled. I za 5-6 min pita mene jedna curica na plaži može li odnite u plićak šlauf jagodica bobica da se igra ja naravno kažem da. i mene fino prenese ja odvalim spavat puna 2,5 sata u hladovini, otvorim oči farah nema u kolicima pogledam prema moru šlauf na početku obale nema mi hanadi na mm nisma ni pomislila samo sam vrisnula hanadi mi se utopila Farah mi ukrali...majko bruke svi me gledaju ko ludu a moj mm iznad mene na klupi sjedi sa djecom. E sutra smo išli na drugi dio plaže a ja vala više na plaži spavala nisam.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 313
14.11.2009 0:53:43   
remzy
jao hanady ,zeno sto me nasmija!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 314
14.11.2009 0:56:37   
Hanady RR
MM mi se tako zacrvenio do srama valjda bio ...ljudi me tješili kasnije pogotovo žene kao to je normalno kad si pod stresom mala ti djeca ovo ono a ja sam htjela kući da putujemo odmah od stida.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 315
14.11.2009 1:11:15   
milenium
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jooooooooj

Neposredna veza do poruke: 316
14.11.2009 10:03:44   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Hanady

MM mi se tako zacrvenio do srama valjda bio ...ljudi me tješili kasnije pogotovo žene kao to je normalno kad si pod stresom mala ti djeca ovo ono a ja sam htjela kući da putujemo odmah od stida.

hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 317
14.11.2009 10:05:16   
acudesa
IZVORNA PORUKA: leli§

sjedim ja na klupi sa druaricom i MM..izasla sa posla da zapalim... i gledamo na fudbalsko igraliste i neko jos gradiliste do i sad pricam pola na eng pola na bosanskom kako se kome obracam... i skuzim agregat nedgje i okrenem se suprugu reko: je li ono agregator? on stao gleda u mene, i odvalili se smijati. da napravim stvar jos vecu drugarici kroz smijeh pokusavam to prepricati i na agregator rekoh "agregejtor" cura stala gleda ne konta nista... eh tu smo vec i ja i suprug bili na podu...

a ovaj nije moj ali jeste od druga koji je zajedno smanom dosao ovamo u srednju skolu. sjedimo u biblioteci na pauzi i pricamo sa jednim jordancem/kanadjaninom. i u po frke drug umjesto literary za bukvalno on rece bukvaly user posted image user posted image user posted image user posted image oj majko moja!!!

parola je: snađi seuser posted image user posted image
a, teta berta...dobar..ja imam komšiju koji kaže: cilikon..i: Mat, sija se znaš kakouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio acudesa -- 14.11.2009 10:10:19 >

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 318
24.11.2009 11:44:39   
cicana
Otisli mi s prijateljima na pizzu, narucili konobar donio i moja S kod mene u krilu, kontam drzacu je tako i jesti rukom jer je bila bas nemirna da sjedi u kolicima, i govorim mm daj stavi mi kecapa pa da mogu jesti, pa kaze stavi sam a ja cu ti njemu pa ljubavi moja ja volim kada mi ti stavisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , misleci na kecap naravno a oni svi zasutise pogledase u mene i odvalise se smijatuser posted image user posted image user posted image user posted image . U buduce mm nizasta nemolim na javnim majestima i u drustvu drugih osoba...

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 319
26.11.2009 0:47:49   
acudesa
Sjetila sam se još jednog. Pri otvaranju nove teme na forumu, po prvi put, ja sam pitanje Šta je DPO obrazac? lupila na Želimo novog članauser posted image user posted image user posted image  nigdje vezeuser posted image

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 320
26.11.2009 0:57:43   
acudesa
desilo mi se milion puta da neki pojam koji samo pročitam, znači, nikad nisam čula kako se izgovara,  izvalim nekim akcentom user posted image user posted image mm umire od smijeha...ali ja tvrdoglava ne mijenjam pucam po starom makar i pogrešnom

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 321
5.12.2009 1:12:37   
Niobe
Pričam ja maloprije s drugom na msn..ovako je izgledalo:

Sandra: bila s enisom danas user posted image
Sandra: jesmo se isprcali ej
Sandra: isprcali?!?!?!
Sandra: ispričali*
Sandra: to sam mislila
Sandra: omg

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 322
5.12.2009 1:14:08   
ena23
Jel ti bilo lijepo? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 323
5.12.2009 1:15:03   
Niobe
ma bjaži user posted image user posted image sad ne mogu ziva ostat od njega..eno na fb objavio user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 324
5.12.2009 1:20:12   
mamine oci
evo jedan moj blamuser posted image isle mi na otvaranje kod Suzane u igraonu i posto zenu prvi put vidim hocu se pozdravit kazem ime pa kontam i reci nik da zena zna koja sam sa rr ja njoj pruzam ruku kazem Adela a njen tata stoji do nje njemu mamine oci,covjek gleda joj ja pocrvenela odkud on zna ko je mamine ociuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *