|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
5.12.2009 1:25:29   
leli§
Niobe

jao taj msn je mene mogao u propast odvestiuser posted image kao student ja radia u jednoj dizajnerskoj firmi i stvarno stekle neke bliske prijatelje... i jendom na msn-u kuci sjedim zezam se sa rajom... kad kolega iz te firme... zdravo-zdravo...sta ima sta rdais... i ja umjesto cooking napisem "I am COCK-ING"user posted image user posted image user posted image user posted image oh Boze dragi...sreca pa je sljecea recenica bila "bosansku hranu"... inace ode sve u helac user posted image user posted image

suprug i ja dosli nakon 6 mjeseci i prvi put poslije nase svadbe nazad u BiH i izasli sa svim rodjacima bliskim i mojim i njegovim... i sjedi nas tako 10-ak... i ja uzela da zapalim i nudim zenske...jedna -ne pusim..druga-ne pusim... dodijalo mi sto svi ne puse okrenem se od rodjaka djevojci znajuci da i ona pusi: "Irena hajd ti samnom, SAMO NAJBOLJE ZENE PUSE"-----zemljo otvori se

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 326
5.12.2009 1:27:50   
Niobe
cocking user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 327
5.12.2009 1:29:06   
noaa
Samo najbolje zene puseuser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 328
5.12.2009 1:29:20   
ena23
"Irena hajd ti samnom, SAMO NAJBOLJE ZENE PUSE"-----

hahahahahaha

sta veli irena na to?

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 329
5.12.2009 1:29:46   
leli§

IZVORNA PORUKA: mamine oci

evo jedan moj blamuser posted image isle mi na otvaranje kod Suzane u igraonu i posto zenu prvi put vidim hocu se pozdravit kazem ime pa kontam i reci nik da zena zna koja sam sa rr ja njoj pruzam ruku kazem Adela a njen tata stoji do nje njemu mamine oci,covjek gleda joj ja pocrvenela odkud on zna ko je mamine ociuser posted image user posted image

ovo sam procitala na nekoj drugoj temi i valjala sam se od segeuser posted image user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 330
5.12.2009 1:30:34   
leli§

IZVORNA PORUKA: ena23

"Irena hajd ti samnom, SAMO NAJBOLJE ZENE PUSE"-----

hahahahahaha

sta veli irena na to?

ma irena je legenda...

uzela i zapalila zena sta ce zna da sam upravuuser posted image user posted image user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 331
5.12.2009 1:31:50   
noaa
ena23 gadjat cu te cokolinomuser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 332
5.12.2009 1:36:22   
ena23
nemoj bona i onako sam uzrjela za kupanje a kamo li jos da cokolino iz kose vadim user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 333
5.12.2009 1:41:43   
ena23
Meni naumpade jedan moj: zalila se nedavno jedna moja drugarica da su joj noge toliko krive da ih ne moze sastaviti. ja, misleci na to koliko su moje debele, i kako se uvjek doticu bedra, glasno sam izjavila: "eeeeh, da je meni da bar jednom u zivotu imam rupu medju nogama"

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 334
5.12.2009 1:43:02   
leli§

IZVORNA PORUKA: ena23
"eeeeh, da je meni da bar jednom u zivotu imam rupu medju nogama"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahhahahahahauser posted image user posted image user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 335
5.12.2009 1:47:29   
mynxlee
Nakon gledanja serije ''Lud, zbunjen, normalan'', kazem da ima kod nas ''Lud, zbunjen, normalan'', tj. svekar, mm i mali Ivan, misleci naravno na tri generacije. Kaze meni MM, je li ti to hoces reci da je tata lud. I to pred svekrom. Izvlacila sam se, ali...

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 336
5.12.2009 1:48:35   
mynxlee
Prije par godina obilazila sam neke manastire i non-stop se krstila. Ulazim ja u autobus i na samim vratima prekrstim se. Mahi mahi mahinalno :)

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 337
5.12.2009 1:51:46   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mynxlee

Nakon gledanja serije ''Lud, zbunjen, normalan'', kazem da ima kod nas ''Lud, zbunjen, normalan'', tj. svekar, mm i mali Ivan, misleci naravno na tri generacije. Kaze meni MM, je li ti to hoces reci da je tata lud. I to pred svekrom. Izvlacila sam se, ali...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 338
9.12.2009 16:21:57   
D_K
IZVORNA PORUKA: mamine oci

evo jedan moj blamuser posted image isle mi na otvaranje kod Suzane u igraonu i posto zenu prvi put vidim hocu se pozdravit kazem ime pa kontam i reci nik da zena zna koja sam sa rr ja njoj pruzam ruku kazem Adela a njen tata stoji do nje njemu mamine oci,covjek gleda joj ja pocrvenela odkud on zna ko je mamine ociuser posted image user posted image

dobar - dobar..

ja sam tako na svom vjencanju, cestitaju mi zvanice nakon potpisivanja i sad je to:
zvanica - cestitam, cmok, cmok
ja- hvala, cmok, cmok

zvanica - cestitam, cmok, cmok
ja- hvala, cmok, cmok

i tako sve do rodjaka od mm on jadan pruzio ruku a ja odvalim: CESTITAM!! On se izgubio, jos se tek tada upoznali..

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 339
9.12.2009 16:28:54   
D_K
ovo je jedan od kolege..
ja sam nabavljala kancelarijsku opremu i bas se ustelila sa ovim nasim zahtjevima i svim kad dolazi kolega da me pita 'kako ide ta procedura nabavke opreme jer njemu trebaju oni papirni omoti za CD'.
i on ti meni objasnjava 'ma izvadim ga pa ga onda nemam gdje staviti' misleci naravno na CD ali hajde ja se ne bi odvalila smijati da on nije ponovio 'ma trebaju mi omoti, izvadim ga pa ga nemam gdje staviti'.. (zamalo mu kroz smjeh nisam rekla sto si bolan kod mene dosao)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 340
9.12.2009 16:56:18   
acudesa
D_K, s tobom čovjek ne smije koristiti zamjenicu GA, odmah belajuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 341
9.12.2009 20:37:17   
milenium
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image D-K

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 342
9.12.2009 20:52:31   
Niobe
I tako idem ja danas u prodavnicu..
padnem pred zenom i zveknem glavom u kasa-pult.
Boli.
user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 343
9.12.2009 20:55:09   
milenium
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 344
9.12.2009 22:32:31   
Anoniman

Sad skoro... za ovaj Bajram bili mi kod mm nene, i kako je kuća puna ljudi (rodbine) ušla snajka (moja malenkost) u sobu da se presvuče stala kod vrata i dobro zapela nogom da joj ko kojim slučajem ne uđe u sobu...počnem da skidam pantalone, i onako slučajno se okrenu kad ja imam šta vidjet paravani nisu navučeni, prvi sprat, kuća pored samog puta i preko puta radnja ispred nje neki ljudi-  a ja u gaćama user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 345
9.12.2009 23:01:51   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Breskva

Sad skoro... za ovaj Bajram bili mi kod mm nene, i kako je kuća puna ljudi (rodbine) ušla snajka (moja malenkost) u sobu da se presvuče stala kod vrata i dobro zapela nogom da joj ko kojim slučajem ne uđe u sobu...počnem da skidam pantalone, i onako slučajno se okrenu kad ja imam šta vidjet paravani nisu navučeni, prvi sprat, kuća pored samog puta i preko puta radnja ispred nje neki ljudi-  a ja u gaćama user posted image user posted image user posted image ...

Ma ja, glavno da te ukucani ne vide user posted image

Podsjetilo me na jednu priliku kad smo imali baku i djeda na veceri, ja se okupala i kad sam izasla iz kupatila, odem u kuhinju, da me niko ne vidi i tamo se zacas obucem, cijelo vrijeme pazila da neko ne udje, a s vanjske strane prozora radnici na baušteli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 346
9.12.2009 23:15:31   
Honey3
"eeeeh, da je meni da bar jednom u zivotu imam rupu medju nogama" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 347
12.12.2009 11:09:45   
delfin
IZVORNA PORUKA: *Seve*

IZVORNA PORUKA: neki

Evo da i ja sta napisemuser posted image
Kad smo se ja i MM upoznali(u kafani),sjelilo se do zore,malo se vise popilo,i u neka doba da nazdravimo,ja svojom casom spucam njegovu,koja je otisla u sto komadicauser posted image user posted image user posted image Svi okolo su popadali od segeuser posted image user posted image user posted image
Jednom se ja vozim u busu,sa Ilidze u Hrasnicu,i sjela ja,a do mene sjede neka djevojka...Kreno bus,pita ona mene,a gdje ti izlazis???Ja sva u cudu(kontam ona me pita inace gdje izlazim s rajom),rekoh na Ilizdu,kaze ona:na kojoj stanici izlazis(valjda da se pripremi da ustane,da ja prodjem)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E kad nisam u zemlju propala,ja i zaboravila da se nalazim u busuuser posted image user posted image user posted image

Radna mi subota pa čitam da s emalo oarspoložim, i sreća pa niko ne ulazu kancelariju jer plačem od smijeha.
I meni se slično desilo. Ja i prijateljica (1997) se vozimo tramvajem prema čaršiji i sretnemo slatkom tipa sa kursa i pita on nas gdje izlazite, a nas dvije u kolobaru, a on nama ja ću na drveniju user posted image , jes nam bilo nezgodno.
Ili kad je žena moju kolegicu pitala jel izlazite na sljedećoj stanici, a ona izlazimo, izlazimo user posted image

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu *Seve*)
Neposredna veza do poruke: 348
12.12.2009 11:11:35   
delfin
ovo je trebalo biti posebno, džaba sam se ofarbala u crno
Radna mi subota pa čitam da s emalo oarspoložim, i sreća pa niko ne ulazu kancelariju jer plačem od smijeha.
I meni se slično desilo. Ja i prijateljica (1997) se vozimo tramvajem prema čaršiji i sretnemo slatkom tipa sa kursa i pita on nas gdje izlazite, a nas dvije u kolobaru, a on nama ja ću na drveniju user posted image , jes nam bilo nezgodno.
Ili kad je žena moju kolegicu pitala jel izlazite na sljedećoj stanici, a ona izlazimo, izlazimo user posted image

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 349
12.12.2009 11:15:09   
delfin
jedna od mojih prvih posjeta gineklogu, i pregleda me čovjek, pregleda grudi i pta jeste li rađaliuser posted image  odem ja nekad kasnije kod drugog kad i ovaj pita isto,  e meni ništa nije jasno (nisam bila ni udata- imam malo veće grudi) i ja njega pitam, a što jer izgledam tako? kaže čovjek to je uobičajeno pitanje user posted image

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *