delfin
|
IZVORNA PORUKA: *Seve* IZVORNA PORUKA: neki Evo da i ja sta napisem Kad smo se ja i MM upoznali(u kafani),sjelilo se do zore,malo se vise popilo,i u neka doba da nazdravimo,ja svojom casom spucam njegovu,koja je otisla u sto komadica Svi okolo su popadali od sege Jednom se ja vozim u busu,sa Ilidze u Hrasnicu,i sjela ja,a do mene sjede neka djevojka...Kreno bus,pita ona mene,a gdje ti izlazis???Ja sva u cudu(kontam ona me pita inace gdje izlazim s rajom),rekoh na Ilizdu,kaze ona:na kojoj stanici izlazis(valjda da se pripremi da ustane,da ja prodjem) E kad nisam u zemlju propala,ja i zaboravila da se nalazim u busu Radna mi subota pa čitam da s emalo oarspoložim, i sreća pa niko ne ulazu kancelariju jer plačem od smijeha. I meni se slično desilo. Ja i prijateljica (1997) se vozimo tramvajem prema čaršiji i sretnemo slatkom tipa sa kursa i pita on nas gdje izlazite, a nas dvije u kolobaru, a on nama ja ću na drveniju , jes nam bilo nezgodno. Ili kad je žena moju kolegicu pitala jel izlazite na sljedećoj stanici, a ona izlazimo, izlazimo