|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
6.1.2010 12:17:40   
Anoniman
nije bas moj blam...ali je smijesno

ja neki dan da probam cizme nekakve u planici...i sada pitam prodavacicu imaju li br.40user posted image posto mi je u trudnoci narasla noga za broj (sto mi i dan danas nije jasno zasto i kako se to desava) elem donese ona meni cizme, kaze nemamo br.40 imamo samo 40,5...haj reko da probam...ja navucem cizmu tek ono maloooooooooo, stisce me sa svih strana...ja onako crvena, isprepadana, uspanicena, sokirana...prodavacici...reko imate li 42-3-4...zena me zbunjeno gleda, kaze "nemamo" to je najveci br. uzme ona cizmu ...pogleda...kaze, jao izvinite ja vam dala 37user posted image user posted image user posted image ...reko, jeste li vi normalni...ja i ovako sam vec sokirana sto imam nogu jetija a vi me bas dokrajcili...zena ostade zbunjUta

(odgovor članu delfin)
  Neposredna veza do poruke: 351
6.1.2010 12:20:08   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ako ce ti biti lakse i meni je noga narasla u trudnoci za broj. A i isto sam bila zbunita kad sam to skontala. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 352
6.1.2010 12:24:00   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: dadada

ja neki dan da probam cizme nekakve u planici...i sada pitam prodavacicu imaju li br.40user posted image posto mi je u trudnoci narasla noga za broj (sto mi i dan danas nije jasno zasto i kako se to desava) elem donese ona meni cizme, kaze nemamo br.40 imamo samo 40,5...haj reko da probam...ja navucem cizmu tek ono maloooooooooo, stisce me sa svih strana...ja onako crvena, isprepadana, uspanicena, sokirana...prodavacici...reko imate li 42-3-4...zena me zbunjeno gleda, kaze "nemamo" to je najveci br. uzme ona cizmu ...pogleda...kaze, jao izvinite ja vam dala 37user posted image user posted image user posted image ...reko, jeste li vi normalni...ja i ovako sam vec sokirana sto imam nogu jetija a vi me bas dokrajcili...zena ostade zbunjUta

hahhahha mogu zamisliti jesi se sokirala i ja bih

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 353
6.1.2010 12:24:04   
reallove
user posted image user posted image user posted image zbunjuta,zbunitauser posted image user posted image user posted image
i meni je noga malo porasla u trudnoci,sa 38 na 39user posted image
desaje se

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 354
6.1.2010 12:26:03   
Mirkica
meni je prije neka obuca ne sva ali i 36 (patike sandale, papuce) pasala sada nema sanse :((( a bas mi bilo dobro mogla sam dobro na snizenju da nadzem ....ma u mene je nozica malaaa skorz i sada je 37 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 355
6.1.2010 12:28:20   
Anoniman
ma svima izgleda naraste...i mojoj mami je...samo mi nije jasno zastouser posted image i jos se pitam, jel' s svakim djetetom naraste...sto bi onda znacilo da neko ko je imao br.39 a rodi sestero djece dodje do br.45user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 356
6.1.2010 12:29:09   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image
meni je porasla sa 37,na 38.user posted image
al sto se tice,sandali ,papuca to jos moze 37.al cipele i cizme nemoguuser posted image tako da je ostalo 3cizme i 4cipele nemogu ,ja navlacila al dzaba neideuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 357
6.1.2010 12:39:25   
maja78 RR

hahahahahhahahaha prejako

i da meni je narasla za broj cak i broj ipo

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 358
6.1.2010 12:41:37   
reallove

ma svima izgleda naraste...i mojoj mami je...samo mi nije jasno zastouser posted image i jos se pitam, jel' s svakim djetetom naraste...sto bi onda znacilo da neko ko je imao br.39 a rodi sestero djece dodje do br.45user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moja  mama rodila troje djece jos uvijek joj je 37user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 359
6.1.2010 16:33:17   
milenium
ma meni je poraslo sve,od cice do cipaleuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 360
19.1.2010 15:27:44   
acudesa
Čitam sad temu: Namaz u trudnoći, kontam (tobe Jarabi) pa zar se ne može mazati sve kao i kad nema trudnoće (mislila na hljeb i namaz)

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 361
19.1.2010 15:31:06   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: acudesa

Čitam sad temu: Namaz u trudnoći, kontam (tobe Jarabi) pa zar se ne može mazati sve kao i kad nema trudnoće (mislila na hljeb i namaz)

hm nisi jedina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 362
19.1.2010 15:32:06   
acudesa
Dobro jeuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 363
19.1.2010 23:28:12   
Lane
Acudesa, sigurno si bila gladna kad si citala user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 364
19.1.2010 23:30:07   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Lane

Acudesa, sigurno si bila gladna kad si citala user posted image

Ja sam vazda gladna..tepsiju kifli sam pojelauser posted image user posted image

(odgovor članu Lane)
Neposredna veza do poruke: 365
20.1.2010 10:58:36   
reallove

i ja sam isto takouser posted image user posted image
a ja nedavno nesto zeznula na komp. i hocu ja da otvorim rr trazi mi nekakav lock kod,ja sve probala,ma nece nema sanse,kontam onda,sta sam ja uradila da mi zabrane pristup na rr,poslije ugasim pa upalim komp. i otvorim rr bez problema..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 366
20.1.2010 11:00:13   
acudesa
IZVORNA PORUKA: reallove

i ja sam isto takouser posted image user posted image
a ja nedavno nesto zeznula na komp. i hocu ja da otvorim rr trazi mi nekakav lock kod,ja sve probala,ma nece nema sanse,kontam onda,sta sam ja uradila da mi zabrane pristup na rr,poslije ugasim pa upalim komp. i otvorim rr bez problema..

Ja vraćala film šta sam zadnje pisala na RR, kontam šta li sam opet zakuhalauser posted image user posted image  i meni je isto bilo

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 367
20.1.2010 11:02:46   
acudesa
Maločas tražim da NAPIŠETE recept, a umjesto prvog  E otkucala -A (pa skontaj šta sam umalo poslalauser posted image )

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 368
20.1.2010 11:05:57   
reallove
Dobro provjeri sta pises da te ne oceraju sa RRuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 369
22.1.2010 23:10:43   
milenium
IZVORNA PORUKA: delfin

jedna od mojih prvih posjeta gineklogu, i pregleda me čovjek, pregleda grudi i pta jeste li rađaliuser posted image  odem ja nekad kasnije kod drugog kad i ovaj pita isto,  e meni ništa nije jasno (nisam bila ni udata- imam malo veće grudi) i ja njega pitam, a što jer izgledam tako? kaže čovjek to je uobičajeno pitanje user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 370
23.1.2010 0:43:04   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mynxlee

Prije par godina obilazila sam neke manastire i non-stop se krstila. Ulazim ja u autobus i na samim vratima prekrstim se. Mahi mahi mahinalno :)

meni je ovo prejako, svaki put se ismijemuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 371
29.1.2010 14:38:33   
Anoniman
Jedan post sa teme o izvalama naših muževa me podsjeti na moj nedavni blam.
Htjeli MM i ja naručiti donere iz "Big mame" na Ilidži.  Nazovem ja i čim se neki tip javio, ja k'o iz topa: "Je li Big mama?"  Kaže tip: "Molim?"...  "Je li Big mama???"  Nakratko je zašutio pa se odvali smijati....  Tek ja skontam da sam pogriješila broj, a da je tip pomislio da tražim Big mamu sa OBN-a. user posted image user posted image user posted image
Naravno, izvinila sam se tipu... iako mu nisam objasnila "koju" sam Big mamu trebala.

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 372
29.1.2010 14:40:44   
milenium
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 373
29.1.2010 14:51:55   
milenium
tako sam i ja jednom s posla zvala fasd fud ''merak''da nam svima nešto naručim i zovem ja'''halo jeli autocentar''(mjesto di sam ja radila)
kaže glas''nije''!
ja opet nastavljam po svome''dobro,može onda 6 čizburgera''
žensa iza tel se smije i kaže''može a gdje treba dostavit''
kažem ja ''u fast food Merak''user posted image user posted image user posted image user posted image
a zbunjelozeuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 374
29.1.2010 14:52:37   
Schecherlemica
millenium bas me nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *