|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
6.11.2009 16:33:22   
reallove

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Evo i mog blama, ima jedno 8 godina odemo ja ,stari i seka u Kbh, tad je bila neka nasa aviokompanija da seka sebi kupi kartu...Raje unutra ko da je dzabe, ljeto bilo, havarija, ja kazem njim ode ja sjesti u auto i ukljuciti klimu prokuhat cu...Ja izasla vidim auto i sjedem da ih cekam kad eto ti nekog frajera kuca mi na haubu, ja ko frajer njemu sta ti hoces....Vidim frajer iskolacio oci ustrko se, ja ne kontam nista kad izazi stari iz biroa dere se....Izlazi bona nije to nase auto....Ja zinula, okrenem se vidim ozada na sjedistima navlake skroz druge boje....Izadjm onom jadnom covjeku kazem da sam se zajebala.On konto ja kradem auto, zamalo da muriju nazove....A dvije ste crvene toyote, obje ostale odkljucane, parkirane par metara jedna od druge i ja bas u njegovu da sjedem....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 276
6.11.2009 17:04:48   
ena23
Evo sad mi naumpade jedan sinocnji moj: jedna forumasica ima napisano u svom profilu: "Mjesto: Starmo". Ja posto ne vidim dobro ja sam razbila glavu kontajuci gdje je u Bosni taj grad Starno, ili je to mozda u Hrvatskoj??? 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 277
6.11.2009 19:50:56   
Mirkica
da vam ispricam i jedan moj blam

udala se ja i sada dolaze gosti non stop , i jedan dan dosla familija od mog muza sjedilo se napolju i bio je rodzak od mog muza od pozadi izgleda pravo slicno mom muzu i nekako su se stalno mjienjala mjesta sad sjede ovdje sad ondje i ja sam goste sluzila i posla sam nesto mom muzu reci i zagrlim ti ja "mog muza " i sagnem se da ga poljubim u obraz i da mu to nesto kazem i kako sam se ja nagela nad covjeka i ja sam ga vec zagrlila i posla s usnama prema njegovom obrazu kad ono nije moj muz nego njegov rodzak ja sam odskocila dva metra od covjeka hahhahahha jes me bilo sramota a njih dvojica su u  medzu vremenu zamjenila mjesta i kaze moj muz gledam aj sta ti radis  i kontam "kad prije ga moja zena ovako zavoli" hahahha ko malda pa se zbunila.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 278
6.11.2009 20:12:07   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image   E Mirkice sto me nasmija...mogu misliti faca kod gostiju. user posted image  

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 279
6.11.2009 20:13:25   
reallove

IZVORNA PORUKA: Mirkica

da vam ispricam i jedan moj blam

udala se ja i sada dolaze gosti non stop , i jedan dan dosla familija od mog muza sjedilo se napolju i bio je rodzak od mog muza od pozadi izgleda pravo slicno mom muzu i nekako su se stalno mjienjala mjesta sad sjede ovdje sad ondje i ja sam goste sluzila i posla sam nesto mom muzu reci i zagrlim ti ja "mog muza " i sagnem se da ga poljubim u obraz i da mu to nesto kazem i kako sam se ja nagela nad covjeka i ja sam ga vec zagrlila i posla s usnama prema njegovom obrazu kad ono nije moj muz nego njegov rodzak ja sam odskocila dva metra od covjeka hahhahahha jes me bilo sramota a njih dvojica su u  medzu vremenu zamjenila mjesta i kaze moj muz gledam aj sta ti radis  i kontam "kad prije ga moja zena ovako zavoli" hahahha ko malda pa se zbunila.

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 280
6.11.2009 20:21:44   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image   E Mirkice sto me nasmija...mogu misliti faca kod gostiju. user posted image  

suti svi su zanjemili i posmatrali scenuu a moj muz jadnik :) bas mi je bilo neugodno hahahahha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 281
6.11.2009 20:58:19   
Anoniman
Ja sam ba ljudi zaboravila licnu ponijeti na sopstveno vjencanje...jedno petnaest minuta maticar se zezao na moj racun a ja sam mijenjala boje a  zvanice se pisale od smijehauser posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 282
6.11.2009 21:02:37   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image Kraljica vazda bila. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 283
7.11.2009 15:42:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove
evo jedan mali blamicuser posted image
U srednjoj skoli,nekako pred kraj dobili mi pismeni iz bosanskog jezika.Tema je bila katastrofa.Treba da mi iz svoje glave izmislimo neku zanimljivu basnu.Joj ja pojma nemam sta cu da pisem,otkud meni basna.Dan prije sam gledala na tv-u neki crtic,mali cvrcak i sjetim se ja-pa hajde da to prepricam da ne predajem prazan papir.Dosao je dan ispravka i ocjena.Kaze nam profesorica imam dva posebna rada,promasili su temu,kad ono moj i Adisin rad,kod nje isti onaj moj cvrcak sto je ljeti samo pjevao a kada je dosla zima nije imao nista..dobile smo mi pa jednu 1,a ja iz bosanskog uvijek 5 imala i eto tako pokvarim prosjek,jos profesorica se pravo iznenadila,a slala me na takmicenje nekad....user posted image user posted image user posted image user posted image

Reallove, sjedi, jedan!!!

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 284
7.11.2009 16:17:37   
Chuchi
Joj Mirkice, svaka ti cast, dobro si ti to prosla! Ja bih u zemlju propala, ma nidje me ne bi bilo... user posted image user posted image
Samo kad bih mogla zamijeniti ovog ¨mog¨... nema slicnih njemu user posted image user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 285
7.11.2009 16:26:57   
Chuchi
A kad se već sjetih, da ispričam i ja svoj blam!
MM i ja dugo vremena nismo pušili u prisustvu njegovih roditelja. Svi su znali da pušimo osim njih.
Već smo 7-8 god bili u braku, i najgore je bilo kad dodjemo s posla i hoćemo piti kafu, iako je ljeto i
mogli bismo sjesti ispred kuće, mi se zavučemo u kuću ko miševi da pijemo kafu da nas neće neko
vidjeti da zapalimo... cccccc A najgora je bila sveki, taman mi zapalimo ona se nacrta na vratima, ne možeš
od nje kafu popit i Bog. A mi ti opet ugasi cigare, skloni pepeljaru, razmaši onaj dim po kući.. ccc ko djecu
da ufatiš u zijanu cccccc i na kraju mi ¨propušimo¨ pred svekrvom, ne možeš je se otarasit, i morali smo.
MM kroz neko vrijeme ¨propuši¨ pred svojim ocem, ali ja nisam. I tako dodje 1. maj, slavilo se u dvorištu,
skupila se familija, veselo je, popilo se.... a ja svako malo udjem u kuću samo da zapalim, i onda opet
izadjem napolje. Pa pola dana sam provela skrivajući se u kući da zapalim user posted image user posted image
Ali kad se malo više popilo, udjem ja u kuću da zapalim, u tom trenutku počne pjevati jedna moja pjesma
napolju, i ja onako s cigarom u zubima, dignutih ruku ko da se iz kafane vraćam, izadjem napolje medju
društvo, pušim ja, pjevam, igram... user posted image user posted image u jednom trenutku primjetim svi padaju
od smijeha i gledaju u mene.. a svekar nešto žmirka i promatra me... onda ja skontam da sam se za(je)bunila
i napravim se još pjanija nego što sam bila user posted image user posted image user posted image ..... user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 286
7.11.2009 16:30:33   
reallove

IZVORNA PORUKA: pingpong

evo jedan mali blamicuser posted image
U srednjoj skoli,nekako pred kraj dobili mi pismeni iz bosanskog jezika.Tema je bila katastrofa.Treba da mi iz svoje glave izmislimo neku zanimljivu basnu.Joj ja pojma nemam sta cu da pisem,otkud meni basna.Dan prije sam gledala na tv-u neki crtic,mali cvrcak i sjetim se ja-pa hajde da to prepricam da ne predajem prazan papir.Dosao je dan ispravka i ocjena.Kaze nam profesorica imam dva posebna rada,promasili su temu,kad ono moj i Adisin rad,kod nje isti onaj moj cvrcak sto je ljeti samo pjevao a kada je dosla zima nije imao nista..dobile smo mi pa jednu 1,a ja iz bosanskog uvijek 5 imala i eto tako pokvarim prosjek,jos profesorica se pravo iznenadila,a slala me na takmicenje nekad....user posted image user posted image user posted image user posted image

Reallove, sjedi, jedan!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 287
9.11.2009 23:04:03   
milenium
znam da sam prije dva dana(čini mi se)pisala jedan blam u svezi janjetine(koju obožavaaaaaam)ali evo još jedan:
Pozvali nas kumovi na večeru prošli vikend,cilj je bio direkt na janjetinu,i dođe konobar i pita :''izvolite'',naravno.
kaže kum:''Kilo janjetine,a za piti ja ću pivo,žena sok a oni evo nek kažu''
konobar se obraća nama i pita :''A vi?''
A ja ko iz topa:''I mi ćemo kilo!A za pit...''
(ja kontala svak sebi naručuje,nekako mi ono kilo zvučalo malo da bi moglo bit na 4 osobeuser posted image )

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 288
9.11.2009 23:04:57   
milenium
jadni kum se posramio,on je kontao kilo za svih nas 4ero!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 289
9.11.2009 23:06:11   
reallove

IZVORNA PORUKA: milenium

znam da sam prije dva dana(čini mi se)pisala jedan blam u svezi janjetine(koju obožavaaaaaam)ali evo još jedan:
Pozvali nas kumovi na večeru prošli vikend,cilj je bio direkt na janjetinu,i dođe konobar i pita :''izvolite'',naravno.
kaže kum:''Kilo janjetine,a za piti ja ću pivo,žena sok a oni evo nek kažu''
konobar se obraća nama i pita :''A vi?''
A ja ko iz topa:''I mi ćemo kilo!A za pit...''
(ja kontala svak sebi naručuje,nekako mi ono kilo zvučalo malo da bi moglo bit na 4 osobeuser posted image )

i ja cu kilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 290
9.11.2009 23:09:45   
milenium
niki išli u ''udovice''

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 291
10.11.2009 8:50:34   
dafri
Kad smo ja i MM studirali u Mostaru stanovali kod čika Ćele u Zaliku,držao je prodavnicu i radnicu.Krenuli mi u grad i da se javimo gazdi da nam ne zaključa kapiju,čujemo mi odvrnut tv,dnevnik pojačan max.,ja ti onako samo jednom kucnem i otvorim vrata kad kad tamo čika Ćelo i radnica...
Gleda on mene onako oznojen ,onaj jedan čuperak mu se digao na glavi ,a ja mrtva ozbiljna njemu kažem nemojte nam zaključati kapiju  a ova vrata svakako zaključajte.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 292
10.11.2009 11:25:03   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dafri

Kad smo ja i MM studirali u Mostaru stanovali kod čika Ćele u Zaliku,držao je prodavnicu i radnicu.Krenuli mi u grad i da se javimo gazdi da nam ne zaključa kapiju,čujemo mi odvrnut tv,dnevnik pojačan max.,ja ti onako samo jednom kucnem i otvorim vrata kad kad tamo čika Ćelo i radnica...
Gleda on mene onako oznojen ,onaj jedan čuperak mu se digao na glavi ,a ja mrtva ozbiljna njemu kažem nemojte nam zaključati kapiju  a ova vrata svakako zaključajte.user posted image user posted image user posted image

hahahahaha

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 293
10.11.2009 13:59:23   
leli§

IZVORNA PORUKA: dadada

Ja sam ba ljudi zaboravila licnu ponijeti na sopstveno vjencanje...jedno petnaest minuta maticar se zezao na moj racun a ja sam mijenjala boje a  zvanice se pisale od smijehauser posted image

huh draga nisi jedina. ja mislila jedino mi zaboravni ali evo odmah ti lakse kad znas da ima jos onih u istom sosuuser posted image kod nas je samo kum ponio pasos... ni ja ni mm..ali nas nije ni pitala...ali ni kuma nije bila ponijela svoju...znas kako kazu kako je pocelo dobro je ispalo :):):)user posted image user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 294
13.11.2009 22:35:40   
acudesa
moj blam:
na moru izlazi maca na večeru, malo nakon mm i malog...istuširana, mirisna spremna za grada..sva važna fura restorančićem. Kad, prilazi meni kona (soba do sobe) i izvlači mi suknju koja je zapela za gaće..znate ono brzina...blam, blam, blamuser posted image  pokunjila sam se, bilo dosta starijih ljudi

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 295
13.11.2009 22:37:48   
reallove
aaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 296
13.11.2009 22:39:58   
acudesa
a, jojjjjjjjj sjetila sam se jednog super...ja djevojka, šetam gradom, a prema meni ide lik baš zgodan, i ono on se nasmiješi i vidim ja da će stati, stanem i ja...i čekam, šta će sad reći...kako mi priđe, tako i produži pored mene do svoje kolegice koja je stajala iza mene u pravcu...a, ja ko p...... ostah iza njih..
užas, okretala sam se da me ko nije vidiouser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 297
13.11.2009 22:48:23   
reallove
joj draga mogu misliti kako ti je bilo..
tako ja jednom na casu tjelesnog odgoja "zagledala" se u jednog crnog,zgodnog kosarkasa,i dosao profesor kaze od danas oblacite obavezno bijeli sort,majicu i tako to..slijedeci cas dosla maca u bijelom sortu i pocela se praviti vazna,ubijedena da onaj lijepi decko gleda samo u nju,kad sam se onda zaletila tamo skroooz u tribine..auuuuu izbjegavala sam ga do zavrsetka skole...eto tako...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 298
13.11.2009 22:49:01   
acudesa
A, ovaj je dno dna...
Došao nama neki dalji rođak mm, stariji čovjek, sa porodicom, sjedimo mi onako pričamo...Ne čujemo se i ne vidimo  često, ali eto s povodom (i tada je bio neki?)
Ja zovnem muža u kuhinju i kažem mu: Jel' da da je njemu majka nedavno umrla...kaže mm: Je li? Znam da je bila slaba...i izlazi među goste, i onako sam skrušen: "Samo da ti izjavim saučešće,  pa nisam znao..."
Čovjek usta, gleda u mm...zbunjen...pa kaže: "A, nije umrla, bila je u bolnici, ali sad je dobro, kod kuće je"
da Bog sačuva, kakva sam...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 299
13.11.2009 22:49:54   
acudesa

joj draga mogu misliti kako ti je bilo..
tako ja jednom na casu tjelesnog odgoja "zagledala" se u jednog crnog,zgodnog kosarkasa,i dosao profesor kaze od danas oblacite obavezno bijeli sort,majicu i tako to..slijedeci cas dosla maca u bijelom sortu i pocela se praviti vazna,ubijedena da onaj lijepi decko gleda samo u nju,kad sam se onda zaletila tamo skroooz u tribine..auuuuu izbjegavala sam ga do zavrsetka skole...eto tako...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
od danas si "tribine"user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *