|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
15.10.2009 23:12:18   
malaaaa
ja nemogu doc seb od smijeha pita me muz jesam li dobro user posted image user posted image  

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 151
15.10.2009 23:12:20   
neki
Ama Remzy ih stavila,pa sigurno ih ubrzo i ovde staviuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 152
15.10.2009 23:13:27   
neki
IZVORNA PORUKA: neki

IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: milenium

evo još jedan moj blam pred vlastitom materom:

bilo je ljeto i pita me mama:zašto su kod tebe navečer zatvoreni prozori?! (nailazila slučajno pa vidila)
kako možeš trpit ovu vrućinu i kuhat se na +40,otvori bona malo!
a ja ću ti na to:pa jes normalna,ja i mm smo bili tada u sobi,nećemo zar da nas svi čuju!
eee jeziku brzi mojuser posted image user posted image

legendooooo

Ti gospoja acudesa ne kradi ta moja opce poznata slova(kao npr. slovo ooooooooooo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 153
15.10.2009 23:13:37   
acudesa
IZVORNA PORUKA: malaaaa

ja nemogu doc seb od smijeha pita me muz jesam li dobro user posted image user posted image  

moj mene ni ne pita-zna da nisamuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 154
15.10.2009 23:13:57   
veeseelaa
a evo i meneuser posted image

jednom prilikom na temi "poručite nekome nešto, iako to neće vidjeti" ja sam nešto napisala i za par sati bacim pogled na tu istu temu kad ispod mog posta jedna od forumašica svašta napisala... nešto u stilu budalo jedna, muka mi je od tebe, crkni, odvratna si mi...
a ja u čudu, ja mislila ona sve to meni napisala, kontam šta je sad ovojuser posted image
joj cirkusa kad sam skontala da nije meni upućeno već tamo nekomuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 155
15.10.2009 23:14:43   
neki
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jednom prilikom na temi "poručite nekome nešto, iako to neće vidjeti" ja sam nešto napisala i za par sati bacim pogled na tu istu temu kad ispod mog posta jedna od forumašica svašta napisala... nešto u stilu budalo jedna, muka mi je od tebe, crkni, odvratna si mi...
a ja u čudu, ja mislila ona sve to meni napisala, kontam šta je sad ovojuser posted image
joj cirkusa kad sam skontala da nije meni upućeno već tamo nekomuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ti ko kec na desetku dodje ovdeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 156
15.10.2009 23:15:20   
acudesa

e sad će te reć ''pa ti samo na lovu misliš'':

na krštenju našeg malog otišli smo do svećenika da obavimo papirologiju i ostale formalnosti,među ostalim i da platimo krštenje.
običaj je da kum plaća ali već prije se mm dogovorio s kumom i rekao mu da on to neće dopustiti(ionako se dosta jadni čovik istrošio),i usred te procedure kum vadi novčanik...
otvara ga..
A ja iz svega glasa ''Ma nema šanse''!(kontam pa rekli smo mu šta sad izvodi)
Kad jadni čovik zbunjeno pogleda i izvadi...
svoj Rodni list user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  jojjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa mileniumuser posted image user posted image
jel ti kad otvaraš PP-misliš da ćeš dobit lovu?

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 157
15.10.2009 23:15:36   
milenium

user posted image user posted image user posted image user posted image a joj vesela pa to se samo tebi može desit!

Neposredna veza do poruke: 158
15.10.2009 23:16:35   
acudesa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a, šta kontaš sad kad si vidjela kako te prizivamouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 159
15.10.2009 23:17:40   
malaaaa
IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: malaaaa

moj mene ni ne pita-zna da nisamuser posted image user posted image user posted image
hehe dobra si ma ja sam vecinom kao lopov neki za komp. sutim i mutim a sada suze me oblise sva se treskam haha pa se jadnik zabrinouser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 160
15.10.2009 23:17:55   
veeseelaa
birvaktile sam voljela igrati bilijara i nisam bila loša u tome, i tako igram ja s prijateljicom, koju usput lako pobjeđujem i ona na potezu i udari prvo moju kuglu što po pravilima ne smije jer se odma ista sklanja sa stola
Ja je upozoravam, rekoh prvo si moju udarila kuglu, ja sam na potezu a ona se pravda kao nisam prvo tvoju udarila nego je kugla udarila od MARDIJANU (umjesto da kaže od martinelu (dijelovi bilijarskog stola)) kad se nisam upikilauser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 161
15.10.2009 23:18:39   
milenium

user posted image user posted image user posted image user posted image  jojjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

e baš neki dan me lulu zamolila da joj pošaljem poštom neki članak i ja normalno rekla da hoću a ona stala zahvaljivat i zahvaljivat
pa joj ja na pp odgovorila ''ma šta mi zahvaljuješ više ta ne šaljem ti 100KM!!''

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 162
15.10.2009 23:19:24   
acudesa

birvaktile sam voljela igrati bilijara i nisam bila loša u tome, i tako igram ja s prijateljicom, koju usput lako pobjeđujem i ona na potezu i udari prvo moju kuglu što po pravilima ne smije jer se odma ista sklanja sa stola
Ja je upozoravam, rekoh prvo si moju udarila kuglu, ja sam na potezu a ona se pravda kao nisam prvo tvoju udarila nego je kugla udarila od MARDIJANU (umjesto da kaže od martinelu (dijelovi bilijarskog stola)) kad se nisam upikilauser posted image user posted image user posted image

i ja volim bilijar, i dobra sam u tomeuser posted image , pa se nađemo da opalimo po o mardijanamauser posted image user posted image

< Poruku je uredio acudesa -- 15.10.2009 23:20:05 >

Neposredna veza do poruke: 163
15.10.2009 23:20:38   
veeseelaa
prvo ću malo da uvježbam pa te zovemuser posted image user posted image user posted image
možemo vala u hotel Holivud mislim da imaju i sada bilijare

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 164
15.10.2009 23:20:52   
milenium
a jbg,nisam dobro citiralauser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 165
15.10.2009 23:21:14   
acudesa

e baš neki dan me lulu zamolila da joj pošaljem poštom neki članak i ja normalno rekla da hoću a ona stala zahvaljivat i zahvaljivat
pa joj ja na pp odgovorila ''ma šta mi zahvaljuješ više ta ne šaljem ti 100KM!!''

ti stvarno nisi norm, koja sam ti ja cifra?
ps-i ja za tobom

< Poruku je uredio acudesa -- 15.10.2009 23:22:12 >

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 166
15.10.2009 23:23:57   
aazra
Milenium, pa ti samo na lovu mislis kako mozes biti takva jesi me nasmijalauser posted image user posted image user posted image

Evo sad ja jucer se zapricah s muzem a na red dosle d-kapi koje i dalje dajem bebi na kasikicu s par kapi mog mlijeka..
Uglavnom ja pricam s muzem, a on meni "sta to radis", a ja njemu guram u usta kasikicu da popije umjesto djetetu...user posted image user posted image user posted image
A ima jos jedan - ne mozemo sebi doci..
Jedna nasa bliska osoba odala se u razgovoru da u "jetimskom naselju" zive jetijiuser posted image
Ali nije na tom stalo - poce ona objasnjavati ko su jetiji - ona stvorenja iz filmova......
Jooooooj ne mogu vise da pisem.....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 167
15.10.2009 23:27:59   
neki
IZVORNA PORUKA: aazra

Milenium, pa ti samo na lovu mislis kako mozes biti takva jesi me nasmijalauser posted image user posted image user posted image

Evo sad ja jucer se zapricah s muzem a na red dosle d-kapi koje i dalje dajem bebi na kasikicu s par kapi mog mlijeka..
Uglavnom ja pricam s muzem, a on meni "sta to radis", a ja njemu guram u usta kasikicu da popije umjesto djetetu...user posted image user posted image user posted image
Jedna nasa bliska osoba odala se u razgovoru da u "jetimskom naselju" zive jetijiuser posted image
Ali nije na tom stalo - poce ona objasnjavati ko su jetiji - ona stvorenja iz filmova......

Ja sam mislila da je dosta smijeha,kad ti bahnu,ooooooooo zeno valjam seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 168
15.10.2009 23:29:39   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image
ma gurala sam i je cijeloj familiji kašičice, ko god dođe, dovoljno je da me malo zapriča-eto kašike njemu umjesto malomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 169
15.10.2009 23:33:43   
acudesa
otišla milenium tražiti pare ispod komp, vrati nam se bona, nema parauser posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 170
15.10.2009 23:34:16   
milenium
pošto je sad sezona kestena sjetih se upravo nečeg

dok smo se još zabavljali ja i mm šetali jednom ulicom i naiđemo kraj nekog čovjeka što prodaje kestene i pita me mm ''hoćemo kupit,jesi to ikad probala''?
a ja sva važna:''dašta sam,ja ti to obožavam''user posted image (a nikad u životu okusila nisam).
kupi on pola kila za nas dvoje i u autu to počmemo jest,
mmm...dobri su dobri vičem ja.
a kad je on vidio kako jedem ,valjao se!
nisam gulila ,onako sam grizla i cijele ubacivala u usta user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 171
15.10.2009 23:37:19   
acudesa

''dašta sam,ja ti to obožavam''user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 172
15.10.2009 23:38:25   
milenium
IZVORNA PORUKA: aazra

ja isto ne znam ništa o tim Jetijima
a za kapi,i ja sam u početku davala s mlijekom al sam kasnije s par kapi vode da mu nebi moje mlijeko ogadilo.jer kapi su gorke.
a bočicu sam davala i svojoj mami i još joj govorim ''pa na,zini!''user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 173
15.10.2009 23:41:49   
malaaaa
MM sinoc gledo tv na seciji i zaspouser posted image sad ija ugasila komp.spavalo mi se pa cu reko donijet da ga pokrijem da ga nebudim kasno bilo (jesam brizljiva)user posted image i ugasi ti ja tv kad on progleda ja reko hajmo lec?? on:gledam reportazu o brodovimauser posted image em se davno zavrsilo em ja ugasila men bi smijesno pa sam rekla aha ok haj pregledajuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 174
15.10.2009 23:43:39   
milenium
sjećam se jednom prof iz zemljopisa me tad ispitivao (a nisam se tada baš bila dobro pripremila),i pita me koje životinje žive u alpama?a ja onako iz života odgovaram ''...pa ovce...hm''
a on:ovce?!user posted image ,a šta ovce rade u alpama,skijaju se možda?
ma i ja leglauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *