Azure
|
hahaha sada obavezno svratim na ovu temu po turu smijeha. Pozdrav svima, posebno seprtljama poput mene. Drugo ime mi je smotanko, samo a se zna. Evo ja jednostavno MORAM da vam ispricam sta mi se jutros desilo. Pa dobro vi ocijenite je li to blam ili nije, ali ja sam se do suza ismijala i jos se smijem. Kako na nekim od ovih postova sam se zalila da imam problema sa hrkanjem u zadnje vrijeme, i toliko je jako da moj muz ne moze spavati, a curica, ako zaspim prije nje, lupne me i kaze suti mama, moja prica je o tome. Dakle muz i ja smo sinoc oko 4 legli. Malo se zezali i tako da je jutros malena ustala prije nas i ulazi u sobu i govori, mama, tata ustajanje. Hajde da se igramo u sobi. Budim se ja polako, otvaram oci, pa skiljim i borim se sa snom, ali osjetim nesto cudno. Ne kontam sta pa opet skiljim. Vidim moj dragi spava, a njegova ruka blizu mene. Osjecaj neobican i dalje i kontam sta je to cudno. Kad sam se razbudila i vidim moj muz sa dva prsta drzi moj nos, i spava, tj. pocinje i on da se budi. I naravno kako sam se razbudila skontala sam o cemu se radi i prasnula u smijeh, i on se onda poceo smijati. Kazem ja njemu, pa kako ti je palo na pamet da me drzis za nos dok spavam joj evo dok pisem smijem se. Kaze on pa ti opet hrkala do bola, i ja probao, lagano stisnuo sinuse, nesto za hroptalo i smirilo se. Ti prestala hrkati a ja zaspao. Uopste ne znam kako je izdrzato u toj pozi, al pronasao je lijek. A ja mu lijepo govorim vec mjesec dana da ide kupiti hrkostop. hehehehe Bas me interesuje sta li ce veceras smisliti