Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 29.12.2011 23:03:39
Hanady RR
neki bolera pravo lijap u onom kikirikiju mogu ti bona ja 2 kupila a i ja L nosim mangov...po 25 Km su im...
haljina moćna
a imaš bolero i u calipsu u intershopu smao je satenski malo bi presjajan možda bio...ovi u waikikiju su mi nekako primjereniji i iskreno ljepši puno na ovaj tip haljinica
< Poruku je uredio Hanady RR -- 29.12.2011 23:04:00 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 29.12.2011 23:06:59
neki x
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
neki bolera pravo lijap u onom kikirikiju mogu ti bona ja 2 kupila a i ja L nosim mangov...po 25 Km su im...
haljina moćna
a imaš bolero i u calipsu u intershopu smao je satenski malo bi presjajan možda bio...ovi u waikikiju su mi nekako primjereniji i iskreno ljepši puno na ovaj tip haljinica
Hvala na komplimentu za haljinu A gdje su primjereniji u kikirikiju ili u waikikiju A ziva ne znam hocu li crni bolero ili???
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 29.12.2011 23:11:20
Hanady RR
aj ma pukla sma u kikirikiju...
pa ja nešto kontam u crnom ćeš se lakše sastaviti za crveni valja nijansu potrefit a srebreni nema nigdje u sarajevu
nego šta misliš o šalu... ja sam danas u moni divan veliki šal crveni sa cirkončićima kupila sebi preko crne haljine za novu godinu
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 29.12.2011 23:11:59
veeseelaa
A ziva ne znam hocu li crni bolero ili???user posted image user posted image user posted image
ja ti imam dva crna bolera, ako hoćeš posudim ti, ponesem ih sutra na posao pa probaj oba, obuci koji ti odgovara ajde javi ako hoćeš da ih metnem u kesu pa u auto da ih ne zaboravim ponijeti
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 29.12.2011 23:16:04
neki x
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
A ziva ne znam hocu li crni bolero ili???user posted image user posted image user posted image
ja ti imam dva crna bolera, ako hoćeš posudim ti, ponesem ih sutra na posao pa probaj oba, obuci koji ti odgovara ajde javi ako hoćeš da ih metnem u kesu pa u auto da ih ne zaboravim ponijeti
Aaaaaaaj dusho Hvala ti puuuuuuno,ali kupicu,svakako idem u potraznju cipela,pa cu usput pogledati i bolero... Ja inace slabo nosim te "elegantne" stvari Uvijek sam za casual look...Zato mi je vazda frka kad je neki aman dogadjaj u pitanju
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 19.1.2012 11:31:21
Mimozica
Molim veselu članicu (veeeseeela) ako može da mi da adresu tog butika sa svečanim haljinama na Ilidži, ako imaju svoju web stranicu još bolje. TReba mi lijepa bijela svečana haljina za vjenčanje. Haljina a ne vječanica