Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 26.12.2011 0:22:54
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: neki x
u januaru i na putu čizma neki obavezno
Bice na nogama naravno,a cipele u gepeku
a što moraju biti cipele, može haljina i s čizmama ako želiš prikriti stomak onda kupi si haljinu rezanu na struku s možda nekim pojasom i sl Nikako haljinu usku od do, mora biti rezana
Ja bi izabrala nešto plavo, mislim svijetlo plavo (ako se ne varam oči su ti takve boje ako su ipak zelene onda bi zelenu haljinu) uz kombinaciju sa crnom bojom .... Haljina bi bila kratkih rukava ili trofrtaljnih još bolje, čizme uske sa velikim petom (15 cm).... Kosu bi svezala u pundžu, naglasila oči (jako, crni kreon okolo + maskarom izvukla trepavice do plafona) i jagodice, sve drugo bi išlo u drugi plan Naušnice bi crne metnula, duge da ti izduže lice
< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.12.2011 0:28:14 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 26.12.2011 0:24:29
veeseelaa
i imaš divnih svečanijih haljina u Sara centru, Ilidža na II spratu, nisu ni skupe od 50-120 KM ima i onih scjetlucavim i onih jednostavnijih ja baš si kupila jednu za n.godinu
< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.12.2011 0:26:47 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 26.12.2011 0:25:18
veeseelaa
Nikako haljinu usku od do, mora biti rezana
ja svima pričam a moje haljine su uglavnom uske od do, nisu rezane na struku i onda mi stomačina u prvi plan bude al nikako da shvatim da to više za me nije
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 26.12.2011 0:32:13
veeseelaa
Zato sma kupila manje elegantne ali super udobne cipele sa petom od nekih 8 cm
ja sam opet za varijantu da se dobro izgleda, pa mora se malo pretrpjeti za ljepotu udobno i lijepo je dobro al uglavnom teško je za naći takvu obuću ostavimo udobno stoga za šetnje, planine i sl a na svadbi trebali bi izgledati najbolje što možemo, do duše truditi se da se mlada ne stavi u drugi plan
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 26.12.2011 13:46:36
hatepsut
Treca haljinica zaista je super ! Cinjenica je da se treba dotjerati kada ste gost na vjencanju...ali s druge strane ne treba ni pretjerivati..ipak je to dan gdje mlada treba biti u prvom planu!Meni se recimo ne svidja kad neko obuce bjelu haljinu,nemam nista protiv,ali meni licno se ne svidja.Jos k tomu doda bjele sandale ili cipele
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 26.12.2011 15:11:25
veeseelaa
Meni se recimo ne svidja kad neko obuce bjelu haljinu,nemam nista protiv,ali meni licno se ne svidja.Jos k tomu doda bjele sandale ili cipele user posted image
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 26.12.2011 16:45:15
Mirkica
IZVORNA PORUKA: neki x
Veeseela,mamine oci hvala na prijedlozima Mamine oci,ova treca haljina me odusevila
treca haljina je divnaaaaa
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 26.12.2011 23:25:12
Hanady RR
neki bona...mogu ja tebo 100 slika staviti al gdje to kupiti pitanje je sad
ja predlažem... bellsiima u BBi imaju jednu ljubičastu i jednu crnu lijepe, košulja 2 komada svečane i legantne + suknja ili hlače...u kroju suknje pristojnije i primjerenije nama ( hlače mi babpskih krojeva sada kod njih bellsiima outlet u robotu u hrasnom ima par kombinacija haljina, suknja-tunika, hlača itd... preko puta nje butik romantic-line divnih haljina bar 4 komada u kombinacija tunika.-hlače-suknja carmen line na socijalnom...aljine lijepe najmanje komada mango...sniženje po 99 Km 3 haljine u tvom broju sada...poršli mjesec nestalo im mojih zapikanih brojeva calipso u intereksu...najveći izbor romantičnih boja hlajina i tunika kikiriki na baščaršiji (gdje je prije bio calipso 2) imaju nekoliko haljina u brojevima L i M koje mogu i ja obući samim tim i ti... čak jedna duga 109 Km nešto prelijepo
eto... to ja obišla za tebe