|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju?
12.11.2011 19:47:14   
DM
Nisu-nego zeleneuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 851
12.11.2011 20:07:24   
teacher75
ja crno za svecane prilike oblacim bas kad moram, tj. ako nemam nista drugo na repertoaru, bas ne volim da se utapam medju vecinu crnih, vise volim obuci nesto crveno ili bar kombinaciju crveno-crno, ili ljubicasto ili nesto sareno, sarenu haljinu ako je ljeto...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 852
12.11.2011 20:40:48   
škorpija
Iskreno moja seka je naredila strogu eleganciju i ja se toga moram pridržavati, inače kupila sam za njeno vjenčanje pravu šljašteću haljinu, ali ona je stavila veto, pa sam je obuka za bajramuser posted image .
cipele sma htjela neke super visoke sa platformom i štiklom od 12 cm, ali kad sma ih probala, što neko reče na prehodnoj stranici, ma u tome se ne može stajati, a kamoli hodati, a ne daj bože plesati, ma prave sprave za mučenjeuser posted image .
Zato sma kupila manje elegantne ali super udobne cipele sa petom od nekih 8 cm

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 853
12.11.2011 20:52:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

Iskreno moja seka je naredila strogu eleganciju i ja se toga moram pridržavati, inače kupila sam za njeno vjenčanje pravu šljašteću haljinu, ali ona je stavila veto, pa sam je obuka za bajramuser posted image .
cipele sma htjela neke super visoke sa platformom i štiklom od 12 cm, ali kad sma ih probala, što neko reče na prehodnoj stranici, ma u tome se ne može stajati, a kamoli hodati, a ne daj bože plesati, ma prave sprave za mučenjeuser posted image .
Zato sma kupila manje elegantne ali super udobne cipele sa petom od nekih 8 cm
meni je to...iskreno...skroz ok...dapace...lijepo mi je gledati takve slike kasnijeuser posted image ...nas narod voli da preCera kad su dogadjaji ovog tipa u pitanju...pa izgledaju ko da je nova godina a ne svadbauser posted image ...hocu da kazem...ja tvoju sestru podrzavamuser posted image ...a daj nam vise slikeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 854
12.11.2011 20:54:21   
škorpija
ma onaj imagfra me zahebavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 855
12.11.2011 21:05:38   
Anoniman

ma onaj imagfra me zahebavauser posted image
slikomat.com

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 856
12.11.2011 21:07:05   
Hanady RR
škorpija ne izvlači se radi slikomatuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 857
12.11.2011 21:11:41   
škorpija
okrenula sam ih, ali oper naopakouser posted image

haljina i šal
user posted image

a cipele ove bih ja

user posted image

a mm više preferira ove, koje su meni neudobnije, ali elegantnije
user posted image   

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 858
12.11.2011 21:21:55   
škorpija
evo ovdje se možda haljina i šal bolje vide

user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 859
12.11.2011 21:22:21   
Hanady RR
čarape boja koše...a vipele kao što kaže tm....
i tašna crnauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 860
12.11.2011 21:32:16   
Anoniman

okrenula sam ih, ali oper naopakouser posted image

haljina i šal
user posted image

a cipele ove bih ja

user posted image

a mm više preferira ove, koje su meni neudobnije, ali elegantnije
user posted image   
ja ti vako boje ne vidim...meni ova haljina ovdje djeluje crnauser posted image a pipele mi djeluju golubl siva
eh ja bi vako...meni se dzasvi vise isto ove prve suze...na njih mogu guste capare i ovaj sal...a ako izaberes ove druge...koje jesu puno zenstvenije tj elegantnije onda ja ne bih ovaj sal...i nikako guste carape...onda definitli ovo sto hanady rece...boja koze...e a onda trazi neki jednobojni saluser posted image ili bolero...ili vec nestouser posted image ...jesam li ti otezala dovoljnouser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 861
12.11.2011 21:35:45   
Lady26
Definitivno ove druge cipele user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 862
12.11.2011 21:38:19   
škorpija
haljina i ove prve cipele su gotovo iste boje, samo što sam pod različitim svjetlom slikala, uh ja ću najvjerovatnije ove prve obuti, evo sad sam obula ove druge i jooooj, ne mogu da sjedim u kompu u njimauser posted image , a ove prve kao da su mi noge u oblacima vateuser posted image , tako da, udobnost prije elegancije nažalost, ne mogu da trčim za 2,5-godišnjim djetetom ako mi cipele nisu udobne jel takouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 863
12.11.2011 21:40:45   
Lady26
Onda ok, slazem se 100%...
U svakom slucaju, jako mi se svidja svaka kombinacija user posted image
Usput - gdje kupi haljinu, jel skupa, svidja mi se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 864
12.11.2011 21:52:51   
škorpija
u nekom butiku u robotu, na sniženju 39 kmuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 865
19.12.2011 22:16:25   
neki x
Meni se seka aBd udaje u januaru,zima,dug put,molim ako imate koji prijedlog sta obuciuser posted image Da napomenem da nisam bas mrsavica i da imam ooooogromnu stomacinu(nisam trudna)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ozbiljno,nemam ideje,a trebam u shoppinguser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 866
19.12.2011 22:25:14   
Hanady RR
neki...
ja sam bila naručila haljinu koja nije stigla do svadbe...uz nju kupila skao od brušene svile i ne obukoha ga...no hodala sma i hodla do 1 decembra ( a 3 je svadba bila) slomila s ei padala u trans...hoćel bit hladno, hoćel bit vruće, šta da obučem itd...
i odem u šoping u robot u bellsisimu outlet...tamo otiđi imaju stavrno lijepih stavrčica klasika iz poršlih sezona koje s edaju za male pare kombinovati za zimske svatove...al ja se obukoh preko puta njih...romantic line butik...imaju sniženje 50 %...uzela sma divne, dobre predobre hlače i tuniku svačanu al super iskoristivu...nabila štikle i prkeo bundu ( a kombinacija je dozvoljavala i kapu) sve to lijepo začinila biserima i savršeno s erpovela u toj robi...nadasve eme douševilo što ću se sita nanaost i hlača i tunike...a sniženje je bilo bogovsko naprosto se nisam doavno jeftinije obuklauser posted image

elem da ti kažem...grad sma uzduž i porpijeko obišla...svega ima la zima je zima...ne ide brate kiomno rukav nit bretele...a opet da preko sako obučeš il nešto ode haljina u vraga...

ja sma prezadovoljna bila, za prvu zimsku svadbu u životu pregurala sam.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 867
19.12.2011 22:38:02   
neki x
Hanady,vjeruj nisam vala ni pomisljala na bretelice...Samo mi je kaputina na pametiuser posted image

Mislila sam na neku lijepu suknju(kracu) i mozda neku mocnu kosulju...Al ne pamtim kad sam obukla suknju,osim jeans...A problem mi je stomak,zato mi sta slabo i stojiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 868
19.12.2011 22:40:49   
Skvo RR
o kakvom ti stomaku pricasuser posted image ...ima ih stomaknijih od tebe, pa nose sve bez kompleksa..ali fakat ja ti taj stomak nisam primjetila...jedino ako ne nosis steznik..iako ako fakat je do mene pa nisam primjetila, razmisli o stezniku,,onda mozes sta ti srce zeli navuci na sebe..user posted image user posted image user posted image user posted image ..male tajne kuhinje by skvo...u stezniku je spas...bar je stomak lako zamaskirati.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 869
19.12.2011 22:42:20   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

neki...
ja sam bila naručila haljinu koja nije stigla do svadbe...uz nju kupila skao od brušene svile i ne obukoha ga...no hodala sma i hodla do 1 decembra ( a 3 je svadba bila) slomila s ei padala u trans...hoćel bit hladno, hoćel bit vruće, šta da obučem itd...
i odem u šoping u robot u bellsisimu outlet...tamo otiđi imaju stavrno lijepih stavrčica klasika iz poršlih sezona koje s edaju za male pare kombinovati za zimske svatove...al ja se obukoh preko puta njih...romantic line butik...imaju sniženje 50 %...uzela sma divne, dobre predobre hlače i tuniku svačanu al super iskoristivu...nabila štikle i prkeo bundu ( a kombinacija je dozvoljavala i kapu) sve to lijepo začinila biserima i savršeno s erpovela u toj robi...nadasve eme douševilo što ću se sita nanaost i hlača i tunike...a sniženje je bilo bogovsko naprosto se nisam doavno jeftinije obuklauser posted image

elem da ti kažem...grad sma uzduž i porpijeko obišla...svega ima la zima je zima...ne ide brate kiomno rukav nit bretele...a opet da preko sako obučeš il nešto ode haljina u vraga...

ja sma prezadovoljna bila, za prvu zimsku svadbu u životu pregurala sam.user posted image

avaj...ne spomenu i mene modnog gurua....nego neki kada me vec druga nije spomenula..povedi mene u shoping.user posted image

Neposredna veza do poruke: 870
19.12.2011 22:45:22   
Hanady RR
neki...imaš divne modele suknji koji savršeno prikrivaju stomak...
ti si baš u liniji i malo stomaka nije uopšte strašno...
skladna gardaroba to može prekriti...

...s tim da košulje i ponuda u gradu su user posted image
ako je moćna onda je dobro porvidna...ako nije porvdina onda je skroz tetastauser posted image user posted image
mene izludile košuljeuser posted image

al imaš lijepe tunike koje mogu padati preko suknji...i time bi stomak anulirale...
suknja može biti i olovka model sa tunikom preko koja padauser posted image i u januaru i na putu čizma neki obaveznouser posted image
ja sma bila u salonkama al bio je divan dan...a u gepeku sma za svaki slučaj imala čizmiceuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 871
19.12.2011 22:47:48   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

neki...

avaj...ne spomenu i mene modnog gurua....nego neki kada me vec druga nije spomenula..povedi mene u shoping.user posted image

ja seguru diuboko izvinjavamuser posted image
al istina neki moja ja grad obišla...slomila se i čekam ih na kafi samo što ne zaplačem...i žena u radnju i izvuče mi kombinejšn iz snova...
al ja se isto navalila na haljinu i suknja i košulja...a guru me u hlače i tuniku samo taku smjesti...ko skrojeno za meneuser posted image

a i steznik u pravu si...i vala neki ja tebi smao sike vidjeh mašalllah taj stomak su ti one bome anuliraleuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 872
19.12.2011 22:49:42   
neki x

o kakvom ti stomaku pricasuser posted image ...ima ih stomaknijih od tebe, pa nose sve bez kompleksa..ali fakat ja ti taj stomak nisam primjetila...jedino ako ne nosis steznik..iako ako fakat je do mene pa nisam primjetila, razmisli o stezniku,,onda mozes sta ti srce zeli navuci na sebe..user posted image user posted image user posted image user posted image ..male tajne kuhinje by skvo...u stezniku je spas...bar je stomak lako zamaskirati.user posted image

user posted image user posted image user posted image Ne nosim steznik,al cu te morati poslusati...Stomak mi je jedini kompleks...Al nadjem valjda nesto kako trebauser posted image
P.S.Javim ti se kad podjem u shoppinguser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 873
19.12.2011 22:49:57   
Skvo RR
Ja dobro si hanady...valjda gornji trap kod neki masallah...ma neki zenstvena si....pusti se kompleksa...
hanady izvukla si se...user posted image

Neposredna veza do poruke: 874
19.12.2011 22:52:32   
neki x

neki...

ja seguru diuboko izvinjavamuser posted image
al istina neki moja ja grad obišla...slomila se i čekam ih na kafi samo što ne zaplačem...i žena u radnju i izvuče mi kombinejšn iz snova...
al ja se isto navalila na haljinu i suknja i košulja...a guru me u hlače i tuniku samo taku smjesti...ko skrojeno za meneuser posted image

a i steznik u pravu si...i vala neki ja tebi smao sike vidjeh mašalllah taj stomak su ti one bome anuliraleuser posted image user posted image

Ah sto se ismijahuser posted image user posted image user posted image bome Skvo,ides sa mnomuser posted image user posted image user posted image
Hanady hvala na silnim svajetimauser posted image user posted image user posted image
A to za sikeuser posted image user posted image user posted image .......amaaaaaaaaaaaan,bas ti hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *