Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 19.1.2012 11:45:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mimozica
Molim veselu članicu (veeeseeela) ako može da mi da adresu tog butika sa svečanim haljinama na Ilidži, ako imaju svoju web stranicu još bolje. TReba mi lijepa bijela svečana haljina za vjenčanje. Haljina a ne vječanica
Može bi ko drugi ako zna
ako ti nije problem doci do Mostara ima tih butika sa svecanim haljinama koliko hoces a nisu skupe ni kod ovih ''dizajnerica'' pa mozes i sasiti kakvu zamislis za neku pristojnu cijenu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 15.4.2012 22:33:24
Apotekarka
Imam 2 svadbe i to bitne,jedna je u 6 mj u Bosni kod na jedna u Hercegovini u 8 pa kontam sasiti haljinu,sta mislite o ovima modelima,kako bi mi stajale
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 16.4.2012 1:41:47
Hanady RR
apotekrako treća...boja naravno zelena....
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 16.4.2012 10:40:26
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Ja bih glasala za trecu, a boju mozes uzeti kraljevsko plavu ili zelenu (boja trave).
njoj ova zelena predobro stoji... al baš baš... vjerujem da bi i u hit kraljevsko plavoj bila divna...al u zelenoj je znam...ma za poežliti
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 17.4.2012 13:34:19
Hanady RR
Lijep je i ova... ali ako već šiješ sebi...šij onu treću odozgo i ja opet al moram zelenu lutko u zelenom si nešto posebno al zaista