|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
1.5.2012 23:53:50   
škorpija
haljinu imam, jednostavnu, bez rukava, lađa izrez, do koljena ,blago strukirana, svijetlo tirkiznoplave boje, hoću da stavim kaiš, koje boje ide uz tu haljinu, probala sam crni, bijeli i smeđi i n ide mi nikako, dajte prijedlog

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 951
1.5.2012 23:56:16   
teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija

haljinu imam, jednostavnu, bez rukava, lađa izrez, do koljena ,blago strukirana, svijetlo tirkiznoplave boje, hoću da stavim kaiš, koje boje ide uz tu haljinu, probala sam crni, bijeli i smeđi i n ide mi nikako, dajte prijedlog

zlatni, zuti, bez...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 952
1.5.2012 23:58:08   
Hanady RR
ja nekako vjerujem slijepo da se slaže sa crnom...
da bi crna bila efejtna na tirkizno plavoj...al kaiš mora biti tanji...da joj ne ubije tajnovitost...
a ako griješim jer je ta crna moja omiljena bojauser posted image
dali bi sivo ili čak srebreni tanki kaiš bili nešto što prolaziuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 953
1.5.2012 23:58:40   
Hanady RR
a i žuto i zlatno bi išlo...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 954
2.5.2012 0:01:33   
škorpija
joooj kontam sa žutim i zlatnim kaišom da ću izgledati ko bh zastavauser posted image , a šta mislite tamnoplavi

Neposredna veza do poruke: 955
2.5.2012 0:03:04   
Hanady RR

joooj kontam sa žutim i zlatnim kaišom da ću izgledati ko bh zastavauser posted image , a šta mislite tamnoplavi

samo naušnice zvjezdice i eto teuser posted image

pa ja vjreujm tamno plavi ide 100% lijepo...
samo opet ja vjreujm da će tvojim očima davati isti efekat kao i crni kaišuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 956
2.5.2012 0:04:03   
M kao Mama
A, morali li opasalo biti dio look-a

Neposredna veza do poruke: 957
2.5.2012 0:04:56   
MicoTico

Ja imam ovakvu haljinu i uz nju je došao tanki, tamno-plavi kaiš. Imam i tamno plave cipele i baš ide uz nju.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 958
2.5.2012 0:10:24   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

A, morali li opasalo biti dio look-a

i ja pitam isto... sta ce ti kais user posted image
btw fotkaj nam haljinu user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 959
2.5.2012 0:11:07   
škorpija
moram se opasati, nekako kao da nemam struka u toj haljini, (mislim i nemam ga, ali treba mi taj vizuelni efekt kao fol da ga imam), ma morat ću obući haljinu i otiću neku radnu sa kaišima i na licu mjesta skontati koji ide, al fakat se ne razumijem u to slaganje i neslaganje boja

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 960
2.5.2012 0:13:49   
M kao Mama

moram se opasati, nekako kao da nemam struka u toj haljini, (mislim i nemam ga, ali treba mi taj vizuelni efekt kao fol da ga imam), ma morat ću obući haljinu i otiću neku radnu sa kaišima i na licu mjesta skontati koji ide, al fakat se ne razumijem u to slaganje i neslaganje boja

kakve si cipele mislila, sa njima kombinuj, i brate de se slikaj u istoj, pa će modni mačak da ti kaže kako šta ide,

dolazi li tigrasti dezen u opticaj,

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 961
2.5.2012 0:24:15   
škorpija

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

kakve si cipele mislila, sa njima kombinuj, i brate de se slikaj u istoj, pa će modni mačak da ti kaže kako šta ide,

dolazi li tigrasti dezen u opticaj,

neeeeeee,
hajde sutra ću slikati, vrijeme je za spavanc

Neposredna veza do poruke: 962
2.5.2012 0:28:31   
animagical
svijetlo siviuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 963
2.5.2012 0:44:41   
teacher75
http://media.onsugar.com/files/2011/04/15/1/1317/13171547/aad23d0d8c4d6626_long_elegant_prom_dresses.jpg

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 964
2.5.2012 0:44:41   
Medić*
Uz tirkiz haljinu bijeli, crni, smedji ili sivi kaisic user posted image

Ja bih bijeli user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 2.5.2012 0:45:19 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 965
2.5.2012 0:45:53   
teacher75
http://www.bookdress.net/images/uploads/Cocktail-Dresses/Cocktail-Dresses-BW10740.jpg

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 966
2.5.2012 0:46:59   
teacher75
http://www.weddingdressfromchina.com/weddingdressfromchina.com/ProductImage/BD0260/zhengmian/BD0260.jpg

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 967
2.5.2012 0:48:06   
teacher75
http://ruffledmedia.ruffled.netdna-cdn.com/vintage-wedding-blog/turquoise-bridesmaid-dresses.jpg

Neposredna veza do poruke: 968
2.5.2012 1:15:54   
MicoTico
Ja navalila na kombinaciju sa tamno plavom
evo primjera

http://www.salekarenmillendress.com/karen-millen-draped-dress-turquoise-p-394.html
ili
http://www.salekarenmillendress.com/karen-millen-graphic-colourblock-dress-blue-multi-p-24.html

čini mise da su najsličnije oblikom kako je pisala škorpija, a meni super kombinacija boja

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 969
2.5.2012 1:21:18   
škorpija
haljina je iste boje i oblika kao ova druga koju je micotico postavila, samo bez ovih obruba u drugoj boji,i ja sam sve više zagirjana za varijantu sa tamnoplavim kaišom

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 970
2.5.2012 9:54:46   
M kao Mama
ja sanjah tvoju haljinu i to da je teget plava, hahahahahah

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 971
2.5.2012 11:52:09   
Medić*
Upravo idem vani, obukoh jednu tirkiznu kosulju, sjetih se Skorpije user posted image Tirkizna sa ruzicastim detaljima, super kombinacija.

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 972
2.5.2012 12:06:15   
Visnja RR
opet ja s teorijom "bez kaisa"user posted image
meni je silueta nekako suptilnija bez kaisa koji nepotrebno"sjece" haljinu... radije sve dopuni nekom dobrom svilenom tamnoplavom pasminom, dugim lancicem (do pupka)

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 973
2.5.2012 21:26:31   
Neca xxx
Voljela bih da vidim sliku haljine, pa da ti dam savjet. Razumijem da zelis da naglasis struk sa kaisem, ali po meni je kais na toj haljini vise neka poslovna varijanta. Svecaniji izgled bi ipak isao bez kaisa. Mozda da umjesto kaisa svezes satensku traku, siru ili uzu. Nisu skupe, a mozes ih pronaci u razno raznim bojama.

A sa tirkizno plavom bi lijepo isla srebrena, zlatna, ljubicasta, petrolej zelena, bijela, pa cak i crvena. Ali gledaj da boju kaisa/trake uskladis sa cipelama i tasnicom, da ima smisla.

I daj nam sliku haljine, da ne moramo ovako naslijepo savjetovati. user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 974
2.5.2012 22:17:04   
škorpija
ma nemam kabl od aparata, morala bih na fb s moba prebaciti pa onda ovamo, ali ideja o petrolej zelenom i ružičastom kaišu mi se sviđa, ja i ne želim neki previše svečan izgled, neće ni vjenčaqnje biti takvo, već nas desetak, općina i ručak

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *