Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 1.5.2012 23:53:50
škorpija
haljinu imam, jednostavnu, bez rukava, lađa izrez, do koljena ,blago strukirana, svijetlo tirkiznoplave boje, hoću da stavim kaiš, koje boje ide uz tu haljinu, probala sam crni, bijeli i smeđi i n ide mi nikako, dajte prijedlog
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 1.5.2012 23:56:16
teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija
haljinu imam, jednostavnu, bez rukava, lađa izrez, do koljena ,blago strukirana, svijetlo tirkiznoplave boje, hoću da stavim kaiš, koje boje ide uz tu haljinu, probala sam crni, bijeli i smeđi i n ide mi nikako, dajte prijedlog
zlatni, zuti, bez...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 1.5.2012 23:58:08
Hanady RR
ja nekako vjerujem slijepo da se slaže sa crnom... da bi crna bila efejtna na tirkizno plavoj...al kaiš mora biti tanji...da joj ne ubije tajnovitost... a ako griješim jer je ta crna moja omiljena boja dali bi sivo ili čak srebreni tanki kaiš bili nešto što prolazi
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 1.5.2012 23:58:40
Hanady RR
a i žuto i zlatno bi išlo...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.5.2012 0:03:04
Hanady RR
joooj kontam sa žutim i zlatnim kaišom da ću izgledati ko bh zastava , a šta mislite tamnoplavi
samo naušnice zvjezdice i eto te
pa ja vjreujm tamno plavi ide 100% lijepo... samo opet ja vjreujm da će tvojim očima davati isti efekat kao i crni kaiš
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.5.2012 0:04:56
MicoTico
Ja imam ovakvu haljinu i uz nju je došao tanki, tamno-plavi kaiš. Imam i tamno plave cipele i baš ide uz nju.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.5.2012 0:11:07
škorpija
moram se opasati, nekako kao da nemam struka u toj haljini, (mislim i nemam ga, ali treba mi taj vizuelni efekt kao fol da ga imam), ma morat ću obući haljinu i otiću neku radnu sa kaišima i na licu mjesta skontati koji ide, al fakat se ne razumijem u to slaganje i neslaganje boja
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.5.2012 0:13:49
M kao Mama
moram se opasati, nekako kao da nemam struka u toj haljini, (mislim i nemam ga, ali treba mi taj vizuelni efekt kao fol da ga imam), ma morat ću obući haljinu i otiću neku radnu sa kaišima i na licu mjesta skontati koji ide, al fakat se ne razumijem u to slaganje i neslaganje boja
kakve si cipele mislila, sa njima kombinuj, i brate de se slikaj u istoj, pa će modni mačak da ti kaže kako šta ide,
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.5.2012 0:24:15
škorpija
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
kakve si cipele mislila, sa njima kombinuj, i brate de se slikaj u istoj, pa će modni mačak da ti kaže kako šta ide,
dolazi li tigrasti dezen u opticaj,
neeeeeee, hajde sutra ću slikati, vrijeme je za spavanc
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.5.2012 1:21:18
škorpija
haljina je iste boje i oblika kao ova druga koju je micotico postavila, samo bez ovih obruba u drugoj boji,i ja sam sve više zagirjana za varijantu sa tamnoplavim kaišom
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.5.2012 12:06:15
Visnja RR
opet ja s teorijom "bez kaisa" meni je silueta nekako suptilnija bez kaisa koji nepotrebno"sjece" haljinu... radije sve dopuni nekom dobrom svilenom tamnoplavom pasminom, dugim lancicem (do pupka)
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.5.2012 21:26:31
Neca xxx
Voljela bih da vidim sliku haljine, pa da ti dam savjet. Razumijem da zelis da naglasis struk sa kaisem, ali po meni je kais na toj haljini vise neka poslovna varijanta. Svecaniji izgled bi ipak isao bez kaisa. Mozda da umjesto kaisa svezes satensku traku, siru ili uzu. Nisu skupe, a mozes ih pronaci u razno raznim bojama.
A sa tirkizno plavom bi lijepo isla srebrena, zlatna, ljubicasta, petrolej zelena, bijela, pa cak i crvena. Ali gledaj da boju kaisa/trake uskladis sa cipelama i tasnicom, da ima smisla.
I daj nam sliku haljine, da ne moramo ovako naslijepo savjetovati.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.5.2012 22:17:04
škorpija
ma nemam kabl od aparata, morala bih na fb s moba prebaciti pa onda ovamo, ali ideja o petrolej zelenom i ružičastom kaišu mi se sviđa, ja i ne želim neki previše svečan izgled, neće ni vjenčaqnje biti takvo, već nas desetak, općina i ručak