srecasrecica -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (16.10.2016 20:12:03)
|
srecasrecica Objave: 14 Član od: 12.10.2016 Status: prisutan Ma skroz slaba 29.9 malo krvi skoro cjeli dan,samo onako rozkasta krv,ja mislila dobila super,dan posle toga slabo i tamno bez ugrusaka i treci dan u jutro smedji iscjedak ni pola dana i nista vise,ni bolovi ma nista,to mi se nikada nije desilo,cudno bilo pa sam od nervoze taj dan i uradila test clearbluu dok sam imala taj iscjedak i minus,tako i prihvatim i posle toga 5 dana muka,muka,muka u jutro ali bez povracanja,preznojavanje,tem 37 povremeno ☺ haos srecasrecica Objave: 14 Član od: 12.10.2016 Status: prisutan Ma skroz slaba 29.9 malo krvi skoro cjeli dan,samo onako rozkasta krv,ja mislila dobila super,dan posle toga slabo i tamno bez ugrusaka i treci dan u jutro smedji iscjedak ni pola dana i nista vise,ni bolovi ma nista,to mi se nikada nije desilo,cudno bilo pa sam od nervoze taj dan i uradila test clearbluu dok sam imala taj iscjedak i minus,tako i prihvatim i posle toga 5 dana muka,muka,muka u jutro ali bez povracanja,preznojavanje,tem 37 povremeno ☺ haos
|
|
|
|