amelaaaa -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (19.10.2016 11:18:38)
|
Helou zene [sm=smiley1.gif] Dobrodosle aidice i manuela [sm=bravo.gif] Jest fino sad uci na forum, kamara postova i aktivnih clanica, jedno vrijeme je bas bilo zatisje [sm=smiley1.gif] Kako ste mi zene [sm=smiley1.gif] Ja danas okruglo 37... Sutra kontrolica, guramo [sm=smiley1.gif] Muz otvorio bolovanje da malo pripazi na curicu jer je tek iz bolnice, da se ja ne naprezem previse, spadne mi stomak do koljena [sm=smiley36.gif], pa uziiivamoooo svi zajedno... Kako je fino, ljencarimo, steta sto je vrijeme ruzno pa ne mozemo nigdje izaci. Ne bih bas na vjetar radi curice, makar jos par dana... Bejbibi mozda te boli jer stomko raste. Ne mora znaciti da su kontrakcije rano pocele. Micu se organi, misici se opustaju, razdvaja se sve pa hajd...[sm=smiley36.gif] Kako li cemo se sastavit nakon ovih trudnoca da mi je znati. Ja koliko sam siroka, mislim da se nikad vise necu "skupit" u prosjecnu zenu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] eminaja tebi jos malo ostalo [sm=smiley1.gif] Ti kad javis da si se porodila, mene ce onda tek prpa uhvatit [sm=smiley36.gif] bebice jesu djeca bolje? Kod nas se osip hB povlaci [sm=bravo.gif] lejla tebi nista, samo [sm=smiley31.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|