lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (18.10.2016 10:40:14)
|
Jutro, jutro, [sm=kava.gif][sm=kava.gif] kako kome [sm=smiley36.gif] ja unazad nekoliko dana sve do deset spavam, naravno ne računajući stalna buđenja al nekako mi ujutro najljepše spavat. Stomak se obusti pa i sa njim lakše manevrisat [sm=smiley1.gif] Bejbibi čestitam, mashallah, kako vrijeme ide. Pa do juče ti je bilo muka. Od danas zvanično u šestom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bebice kod mene se pravo spustio stomak, oslobodio me gore da mogu disati kako treba..a tek koliko mogu pojesti ihhhhh....al zato je pritisnuo dole ajjjj, ne izlazim iz hale ni danju ni noću [sm=smiley36.gif] Čak sam dobila i jedan hemeroid, doduše koji uopše ne boli, al tu je, vjerovatno od pritiska. Dal da ga tretiram ili ne? Nisam se ranije susretala sa njima. Kome se uopšte obraća za ove hemeroide[sm=zmeden.gif] Eminaja ma samo udri hahah...ja sam sinoć u deset i nešto zasjela da jedem, a i malac moj sa mnom, on me prati u stopu inače. Prije toga sam pokušala sa onim velikim voćnim od 0,5 l da zavaram glad, al jok, ne pomaže, samo konkretne stvari dolaze u obzir[sm=smiley36.gif]... Mm samo odmahuje glavom. Minče eto mukice, tražila si [sm=smiley36.gif], sad razumiješ što smo ti govorili da je bolje bez nje... Ma hajde izdeverat ćeš aBd, koju heftu i proći će. Kad ideš na pregled?
|
|
|
|