lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (14.10.2016 10:25:12)
|
Dobar jutar, evo sunca žene, valja ovo iskoristiti [sm=smiley1.gif] Bejbibi jel šta lakše kako si počela uzimati antibiotike? Oj ti se nahoda po tim doktorima, miša mu. Kako su djeca? Uzivaju li makar oni? Amelice ni danas nema, nadam se da je curica bolje. Srecasrecica ima li šta novo? Ja se skreno ne sjećam koji sam test kupila. Nisam ga čak ni uradila ujutro nego nekad poslije posla, nisam mogla čekati. Kaže mm, mogla si makar mene sačekati da i ja dođem kući. Kontam kad sam već kupila ko će čekati [sm=smiley36.gif] Po ovim tvojim datumima ti si zadnji put imala 20.8. pa si to malo dobila prvog, pa i to ti je kasnilo desetak dana, ako mene pamet još uvijek služi, i još period nakon prvog iuuu pa to je prilično dana ako je trudnoća u pitanju. A kakva je situacija tamo sa privatnim doktorima, ti ćeš svakako morati otići nekome da te pregleda? svamojadjeca hvala za info, znači trebam računati da imam nešto toplo za pregrnuti. I kod tebe mašalah debelinđo hehe, kažu da je dobar ananas za otvaranje koliko sam upratila i čaj od lista maline pa eto pokušaj , nije na odmet. Baš mi je žao zbog tvoje dijagnoze. Ostale, ulijenile ste mi se nešto pravo...
|
|
|
|