lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (12.10.2016 10:40:08)
|
Jutro, ustajte debelguze, ja kontam ovdje se kahva davno pristavila i popila...Evo ja pristavljam [sm=kava.gif][sm=kava.gif] Kod nas nikakvih dešavanja, ne izvirujemo iz kuće, sad kontam mogla sam malo, makar do prodavnice izviriti, bez obzira na predivno vrijeme. Samy divno ime heheh.. Vi već obavili akiku, baš lijepo, i mi smo sa A čini se sedmi dan pa aBd i sa novim članom ćemo tako nekako. Što se tiče grčića, ja sam najčešće masirala stomačić, pritiskala nožicama i sl... moj A nije imao neke pretjerane grčeve al je bio pun zraka i mnogo je bljucao. Malo na stomak staviti bebu, malo pronosati i proći će to brzo aBd. kakva si ti, jel rana imalo bolje? Bebice i vi obaviste pregled. Curetina mašallah velika[sm=bravo.gif] Ja pojma nemam o ovom mom malcu, osim da je bembel, ako je to istina hah..Ako je na brata, onda jeste, jer je i braco bio veliki. Mi tek sljedeće sedmice na kontorlu i vjerovatno je to to što se tiče doktrora iz DZ. Taj dan kad idemo na pregled punimo 34 sedmice tj, ulazimo u 35. Uhhh baš vrijeme leti cccc.... Nego kad se rade oni brisevi i hoću li tada već dobiti uputnicu? Šta ako bris nije dobar? Treba li se opet raditi nakon terapije? Nisam upućena u to, jer se ranije nisu uzimali. Ja sam definitivno odabrala Vojnu bolnicu, abd da sve bude u redu. Već sam kontaktirala doktoricu koja će me tamo voditi. Eminaja eto nemamo više nikog ispred tebe na spisku pa ti vidi šta ćeš [sm=smiley36.gif] Bejbibi stigla mama, sad ćete vas dvije u kupovinu, spol znate pa lagano... Uživajte, zavidim vam. I javljaj zbivanja, fališ. Svamojadjeca i ti bi se mogla malo više angažirati ovdje na forumu. Malo je to jednom mjesecno što se javiš [sm=smiley4.gif] Mina jesi li zakazala pregled? Ima li kakvih simptoma [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|