anandi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (10.10.2016 9:36:28)
|
Jutro [sm=kava.gif] Winky ceestitke i od mene, brz oporavak zelim a bebacu duuug i zdrav zivot [sm=bravo.gif] BubaDara hvala ti, mada jos uvijek nisam docekala srculence, nadam se da cu ga docekati sad u 12h [sm=smiley36.gif] Znaci pravi si ranoranioc [sm=bravo.gif] Ljubi mi [sm=duda.gif] od ove tete s rr[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] tackice ne znam sta bih ti rekla, vjerujem da sama bolnica i boravak u njoj stvara veliku nervozu...ono sto je najvaznije proci ce i to i uskoro ces drzat [sm=duda.gif] u rukama. Sretno na komisijij Mina ja sam 8+0 danas, a sto se tice simptoma pa slabo...u 6 na 7 sedmci je bilo muka, mislim da sam 2-3 put povratila i to sama se natjerala, nije mi kafa pasala pa sam deverala s glavoboljom i to je to. Po pitanju bolova, pa onako malo grudi, i to osjetim kad legnem na stomak. Evo preko vikenda sam mogla piti kafu, pijem i sadi bas sjeda. Padnem u neku depru jer nemam tih navikanih "simptoma" a onda se sjetim Leptirice i njenog pocetka i javljanja u cekaonicu kako je ludila jer se ne osjeca trudno i nije vjerovala... kad je spomenu, Leptirice ajde vrati film na pocetak godine, kako si se osjecala, kad su poceli simptomi? Kao sto sam vec rekla, u 12h idem na uz i nadam se srceku...nervoza je ogromna, nisam spavala cijelu noc [sm=smiley36.gif] Jos vise mi je prpa jer idem sama, mm na terenu a voljela bih ako je sve ok da i on vidi. Kontam da ponesem cd pa ako bude sve ok da pitam dr da mi snimi pa da pokazem mm? Posto sam sad pogubljena kao da prvi put sirim noge, da vas pitam treba li da bude mokracna besika puna ili prazna?[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|