lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (13.10.2016 10:56:27)
|
Jutro [sm=smiley5.gif] Kako se spavalo.. Ja više definitivno ne mogu da nađem odgovarajući položaj... Kontrakcije me satraše, više me cijeli stomak boli od njih a ako nije to onda sam u WC-u. Navikla sam da pijem puno vode, stalno sam žedna pa me to dodatno zeza al šta ćeš.. Od jučer imam osjećaj da mi se pojačao i pritisak dole, gotovo da kad stojim osjetim blagu bol, moguće da je do vremena, budemo vidjeli. Anandi, eto stižu simptomi laganini, trudi se da unosiš dovoljno tekućine, to bi trebalo pomoći malo kod glavobolja. Daro pa ta tvoja gospođica već počela zahebavat mater hehhe ..kako li si je samo uspjela za tako kratko vrijeme razmazit [sm=smiley1.gif] Eminaja super za pregled, sad osluškuj i sretno [sm=bravo.gif] Bebice taman odeš na taj pregled a sljedeće hefte na porod na Jezero hehe...da se ne peglaš previše gore. Srećasrećica prije svega dobro nam došla, nisam skontala iz posta zbog čega si u dilemi al svakako ti želim od srca da se dilema razriješi u tvoju korist aBd. bejbibi miša mu i zub, otkud sad baš da se upali...idi doktoru i rješavaj problem da možes uzivati sa svojima. Oj šta je sa tim herpesima, jest nas krenulo. I kod mene je ispod nosa[sm=smiley36.gif] Mina za koju si se doktoricu na kraju odlučila? A to treperenje, vjerovatno zbog sirenja materice i smještanja ploda. Sretno.. Leptirice vala te je Deković mogao na toj posljednjoj kontroli i gore na Jezeru pregledat da uštediš koju markicu. Što se spavanja tiče ista sam ti, već sam to gore navela šmrc...a sto se stvari za bebče tiče ja sam gotovo sve pripremila. Sačuvala sam stvari od starieg sina. Dokupila sam par sitnica za obući, i naravno odjeću za iznošenje iz bolnice. Jučer smo konačno završili sa pranjem i sušenjem i složili sve u ormar. Ovih dana prelazim na pranje i peglanje posteljine, ogradice a počet ću i razgledati i kozmetiku lagano. Ako naletim na neko sniženje uzet ću odmah, mada i tih stvari imam jer koristim sa A, jedino možda pelene i kremu za guzu, to nemam. Trebam sebi isprintati onaj spisak stvari potrebnih za bolnicu pa i to rješavati jedno po jedno. Na kraju samo spakovati u torbu. Kontam neka je sve spremno pa lako je kad je oprano i speglano, samo izvaditi iz ormara, nego trčati i kupovati. Nego zna li neka je li vruće u Vojnoj bolnici? Ja sam se prošli put zeznula na Jezeru, ponijela ogrtač, samo mi bezveze zauzeo prostor a gore je tako vruće bilo, za neizdržat...
|
|
|
|